Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπράγκα - Κάζα Πία

5/5/2024 20:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 1048

Προϊστορία

5/5/2024 ΜπράγκαΚάζα Πία
30/12/2023 Κάζα ΠίαΜπράγκα 1 - 3
1/11/2023 ΜπράγκαΚάζα Πία 1 - 1
21/4/2023 Κάζα ΠίαΜπράγκα 0 - 1
3/12/2022 Κάζα ΠίαΜπράγκα 0 - 1
6/11/2022 ΜπράγκαΚάζα Πία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 12,094 77.3%
X
€ 2,894 18.5%
2
€ 660 4.2%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σήμερα, 20:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

51 ψήφοι:

Ανώτεροι οι «αρσεναλίστας»

Ανώτεροι οι «αρσεναλίστας»

Η Μπράγκα θα κοντραριστεί με την Κάζα Πία στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Μπενφίκα, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας την Τσάβες.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι αναζητούσε υπέρβαση, καθώς το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα Λισαβόνα για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την Μπενφίκα. Προσπάθησε πολύ αλλά δεν απέφυγε την ήττα 3-1 και μάλιστα με ανατροπή. Σώθηκε από το δοκάρι στο ξεκίνημα σε προσπάθεια του Καμπράλ και τα πράγματα στη συνέχεια φάνηκε να εξελίσσονται εξαιρετικά. Στο 28’ ο Όρτα άνοιξε το σκορ και οι οπαδοί των γηπεδούχων διέκοψαν το ματς πετώντας καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο. Έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τζαλό για δεύτερο τέρμα κι έμοιαζε να ελέγχει την κατάσταση. Στην επανάληψη όμως άντεξε μέχρι το 71’. Τότε ο Μάρκος Λεονάρντο ισοφάρισε μέσα από την περιοχή και στο 85’ ο Νέρες με κεφαλιά πέτυχε το 2-1. Αποδέχθηκε τη μοίρα της και στις καθυστερήσεις ξανά ο Μάρκος Λεονάρντο πέτυχε το τελικό 3-1.

Με αυτόν τον πικρό τρόπο η Μπράγκα επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα έπειτα από δύο συνεχόμενες επιτυχίες, ωστόσο δεν μπορεί κανείς να υποστηρίξει ότι η ήττα στο «Ντα Λουζ» θεωρείται εκτός προγράμματος. Οι «αρσεναλίστας» έχουν συγκεντρώσει 62 βαθμούς και βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καταδιώκοντας την Πόρτο κι ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να της «κλέψουν» το... βάθρο και μαζί το εισιτήριο για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Πάντοτε παίζουν επιθετικά και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση σύμπτωση ότι τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν Over.

Ο τεχνικός του συλλόγου Ρούι Ντουάρτε υποστήριξε: «Φυσικά και μας έμεινε πικρία για το αποτέλεσμα και την ήττα από την Μπενφίκα. Είμαστε μία ομάδα που δεν την ενδιαφέρει καθόλου αν θα παίξει καλά, εφόσον δεν μπορεί να πάρει τη νίκη. Αυτή είναι η νοοτροπία μας. Νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν πως δεν μπορέσαμε να συγκρατήσουμε την ορμή τους και σιγά-σιγά κατόρθωσαν να ανατρέψουν την κατάσταση. Περιμένω να αντιδράσουμε με την Κάζα Πία».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο και είναι τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Γκόμεζ (28/1). Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο βασικός επιθετικός Αμπέλ Ρουίθ (27/4). Θα λείψει ο εξτρέμ Φερνάντες (14/2).

Την περασμένη Κυριακή κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας την Τσάβες κι έπρεπε να επιβεβαιώσει εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου ότι δικαίως θεωρούταν το φαβορί του αγώνα. Το έκανε κι επικράτησε 3-1. Ήταν κάπως νωθρή στο ξεκίνημα αλλά σιγά-σιγά πήρε τα ηνία του παιχνιδιού κι αναζήτησε το γκολ που θα την έβαζε σε θέση «οδηγού». Το βρήκε στο 44’ με κεφαλιά του προωθημένου Τσάμπα. Στην επανάληψη όμως έδωσε μέτρα στους φιλοξενούμενους οι οποίοι έγιναν απειλητικοί και τελικά στο 65’ ισοφάρισαν με φοβερό σουτ του Κελέτσι. Όχι μόνο δεν αγχώθηκε αλλά έβγαλε εκπληκτική αντίδραση και δύο λεπτά αργότερα ο Σόμα από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Πλέον είχε τον απόλυτο έλεγχο και λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε ο Λαξιμικάντ με ωραία κίνηση και δυνατό συρτό σουτ «έγραψε» το τελικό 3-1 και «σφράγισε» την επικράτησή της.

Η Κάζα Πία δεν επέτρεψε στο αρνητικό σερί των τριών αναμετρήσεων να μεγαλώσει κι επέστρεψε στις επιτυχίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια σπουδαία σεζόν, ωστόσο εξασφάλισε την παραμονή της, καθώς θα πρέπει να συμβούν απίθανα πράγματα για να μπλέξει σε περιπέτειες. Η συγκομιδή των 35 πόντων φέρνει τις «χήνες» περίπου στη μέση της κατάταξης και πλέον μπορούν να δώσουν χωρίς άγχος τα τελευταία τους παιχνίδια στη χρονιά. Τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Over.

«Η αλήθεια είναι ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα στο προηγούμενο παιχνίδι και θεωρώ ότι δίκαια κερδίσαμε. Ήταν σημαντικό αποτέλεσμα διότι πλέον απομακρύναμε όλη την πίεση από πάνω μας και μπορούμε να είμαστε πιο ήρεμοι στους τελευταίους αγώνες. Φυσικά η νοοτροπία μας είναι να παλεύουμε πάντοτε για τη νίκη και δεν θα αλλάξουμε τη στάση μας» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Γκονσάλο Σάντος.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει ξανά ο μέσος Μπρίτο (9/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η ήττα στο «Ντα Λουζ» δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σε καμία περίπτωση εκτός προγράμματος για την Μπράγκα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν πείθει η φετινή έκδοση των «αρσεναλίστας» οι οποίοι παρουσιάζουν σοβαρά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Παρ’ όλα αυτά παραμένουν στο κόλπο για είσοδο στην τριάδα. Από την άλλη η Κάζα Πία μετά το «τρίποντο» κόντρα στην Τσάβες «κλείδωσε» την παραμονή της και θα πάει άνετη στην «Πεδρέιρα». Υπάρχουν πιθανότητες για «ανοιχτό» ματς και θα ποντάρουμε τα 4-6 γκολ.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Μπράγκα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.47 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπράγκα νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.30 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Κάζα Πία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.47 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Πριμέιρα Λίγκα
  4 Μπράγκα 31 62 19 5 7 64:44
  10 Κάζα Πία 31 35 9 8 14 33:44
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο durim με το υψηλότερο yield +4.16% έπαιξε: 1
  • » Ο qwerty105s, με το υψηλότερο yield +10.26% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: Over
  • » Ο korifeos, με το υψηλότερο yield +2.18% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες