3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπράγκα - Κάζα Πία

6/11/2022 20:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 675
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 544 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μπράγκα - Κάζα Πία στις 5/5/2024

Προϊστορία

5/5/2024 ΜπράγκαΚάζα Πία
30/12/2023 Κάζα ΠίαΜπράγκα 1 - 3
1/11/2023 ΜπράγκαΚάζα Πία 1 - 1
21/4/2023 Κάζα ΠίαΜπράγκα 0 - 1
3/12/2022 Κάζα ΠίαΜπράγκα 0 - 1
6/11/2022 ΜπράγκαΚάζα Πία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 285,130 79.7%
X
€ 34,925 9.8%
2
€ 37,615 10.5%
Over
€ 20,054 55.5%
Under
€ 16,086 44.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 20:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

104 ψήφοι:

8

Σουτ στην εστία

3

15

Σουτ εκτός εστίας

5

65%

Κατοχή μπάλας

35%

0

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

1

14

Φάουλ

14

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Municipal de Braga
  • Χωρητικότητα: 30154
  • Θεατές: 13004
Απλά καλύτεροι οι κουρασμένοι «αρσεναλίστας»

Απλά καλύτεροι οι κουρασμένοι «αρσεναλίστας»

Η Μπράγκα φιλοξενεί την Κάζα Πία για την 12η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» της Ζιλ Βιθέντε και στη συνέχεια νέα νίκη στην «Πεδρέιρα» επί της Μάλμε για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν εντός έδρας τη Ρίο Άβε.

Την περασμένη Πέμπτη έπαιξε εντός έδρας με τη Μάλμε στο πλαίσιο της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Έκαναν ακριβώς αυτό που έπρεπε κερδίζοντας 2-1 χάρη σε γκολ του Ρικάρντο Όρτα στο πρώτο μέρος και του Ντζαλό στο δεύτερο, με τους Σουηδούς να μειώνουν χωρίς να την ανησυχούν. Παρ’ όλα αυτά δεν κατάφεραν να τερματίσουν σε μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις του γκρουπ τους κι έμειναν στην τρίτη, κάτι που σημαίνει ότι θα μεταπηδήσουν στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ και θα αναζητήσουν εκεί τη διάκριση.

Μερικά εικοσιτετράωρα νωρίτερα είχε μεταβεί στην πόλη Μπαρσέλος για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την τοπική Ζιλ Βιθέντε. Πραγματοποίησε μία αρκετά καλή εμφάνιση και πήρε το «διπλό» έστω και οριακά (0-1). Πήρε τα ηνία του αγώνα από τα πρώτα λεπτά κι έψαξε ένα γρήγορο γκολ που θα έκανε πιο απλό το έργο της. Δημιούργησε τρεις σημαντικές ευκαιρίες όμως οι προσπάθειες των επιθετικών της σταμάτησαν πάνω στον γκολκίπερ Κρίτσιουκ. Δεν κινδύνευσε ούτε μία φορά και διατηρούσε τον απόλυτο έλεγχο. Ανησύχησε μόνο σε μία περίπτωση στο 50’ και στο 67’ κατάφερε να προηγηθεί. Ο Μεδέιρος βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ. Υπερασπίστηκε με άνεση το υπέρ της σκορ κι ανησύχησε μόνο μία φορά στις καθυστερήσεις με τον Ματέους να αποκρούει σωτήρια και να τη γλιτώνει από την ισοφάριση.

Η Μπράγκα προσπαθεί να δημιουργήσει ξανά ένα νικηφόρο σερί και μετράει δύο διαδοχικές επιτυχίες, αφήνοντας πίσω της, τις δύο ήττες που είχαν προηγηθεί και είχαν δημιουργήσει μία μικρή αναταραχή στο εσωτερικό της. Οι «αρσεναλίστας» έχουν μαζέψει 25 βαθμούς και στέκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας 6 πόντους από την πρωτοπόρο Μπενφίκα. Έχουν την ευκαιρία με «τρίποντο» να βρεθούν ξανά στη 2η θέση όπου ήταν πριν την έναρξη της αγωνιστικής. Διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 27 γκολ στο ενεργητικό τους. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς τους στην Πριμέιρα Λίγκα ήταν Under και No Goal.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Αρτούρ Ζόρζε υπογράμμισε: «Σε κάποιους αγώνες δεν έχουμε την αποτελεσματικότητα που θα θέλαμε και είναι κάτι που πρέπει να σταματήσει να συμβαίνει διότι μας δυσκολεύει αρκετά ακόμα κι όταν είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Προκαλούν φθορά τα συνεχόμενα παιχνίδια διότι δεν υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος για προπόνηση αλλά και για προετοιμασία ενός αγώνα. Πάντοτε ο κύριος στόχος μας είναι η νίκη και οι τρεις οι βαθμοί και το ίδιο ισχύει και για το παιχνίδι με την Κάζα Πία».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Φαμπιάνο (10/0).

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με τη Ρίο Άβε σε ντέρμπι νεοφώτιστων. Απέδειξε ότι δεν αστειεύεται και κέρδισε δίκαια 1-0, έστω κι αν δεν ενθουσίασε με την απόδοσή της. Πάντως έδειξε από το ξεκίνημα ότι «καιγόταν» για τη νίκη και δημιούργησε τρεις σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο για να προηγηθεί. Δεν τα κατάφερε και λίγο έλειψε να τιμωρηθεί από την μπάλα, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Πήρε εκ νέου μέτρα στον αγωνιστικό χώρο μετά τη σέντρα της επανάληψης και τελικά βρήκε και το γκολ που αναζητούσε. Στο 67’ ο Γκόντγουιν έκανε απίθανη ατομική ενέργεια και με υπέροχο τελείωμα άνοιξε το σκορ. Έπρεπε απλώς να υπερασπιστεί πλέον το προβάδισμά της και το έκανε με άνεση δίχως να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Με αυτόν τον κυνικό τρόπο η Κάζα Πία άφησε οριστικά πίσω της τις δύο συνεχόμενες ήττες που υπέστη για πρώτη φορά φέτος κι επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών, παραμένοντας δίχως αμφιβολία η πιο μεγάλη ευχάριστη έκπληξη στην Πορτογαλία για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η συγκομιδή των 20 βαθμών τη φέρνει στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα κι έχει ανατρέψει όλα τα προγνωστικά που την ήθελαν μεταξύ των φαβορί για υποβιβασμό. Οι «χήνες» παίζουν πάντοτε αμυντικά και τα επτά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

«Είναι σημαντικό ότι έχουμε πραγματοποιήσει μία τόσο σπουδαία πορεία και βρισκόμαστε σε τόσο καλή θέση στη βαθμολογία, αν κι έχω ξαναπεί ότι η κατάταξη δεν έχει σημασία τώρα αλλά στο τέλος για να δούμε τι θα έχει συμβεί και που θα βρισκόμαστε. Έχουμε συγκεκριμένες δομές ως ομάδα και προσπαθούμε να τις διατηρούμε στο παιχνίδι μας, ανεξάρτητα με τους αντιπάλους που συναντάμε» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Φιλίπε Μαρτίνς ο οποίος έχει βαρύ πένθος μετά τον θάνατο του πατέρα του πριν από το προηγούμενο παιχνίδι.

Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες ο χαφ Ταΐρα (11/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η κούραση έχει αποδειχθεί ότι δεν επηρεάζει τη φετινή Μπράγκα που θέλει ακόμα ένα «τρίποντο» για να παραμείνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Απέναντι στην Κάζα Πία, οι «αρσεναλίστας» είναι το ακλόνητο φαβορί. Βέβαια οι «χήνες» έχουν φροντίσει με την παρουσία τους να εκπλήξουν τους πάντες. Από εκεί που στόχευαν στη σωτηρία έχουν αρχίσει να κάνουν όνειρα ακόμα και για ευρωπαϊκή έξοδο. Παρ’ όλα αυτά πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να πάρουν καλό σε αυτήν τη δύσκολη έδρα. Θεωρούμε ότι οι υποψιασμένοι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά και θα πάμε στον «άσο» στο πρώτο ημίχρονο.

FACTS

  • Η ομάδα Μπράγκα νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.38 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κάζα Πία νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 7.50 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μπράγκα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.08 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Πριμέιρα Λίγκα
  3 Μπράγκα 34 78 25 3 6 75:30
  10 Κάζα Πία 34 41 11 8 15 31:40
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: 2
  • » Ο Nebula, με το υψηλότερο yield +6.36% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: Goal
  • » Ο fidel, με το υψηλότερο yield +2.02% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες