6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπράγκα - Ερυθρός Αστέρας

Προϊστορία

9/12/2021 ΜπράγκαΕρυθρός Αστέρας 1 - 1
16/9/2021 Ερυθρός ΑστέραςΜπράγκα 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 706,300 87.4%
X
€ 30,966 3.8%
2
€ 70,860 8.8%
Over
€ 43,250 50.4%
Under
€ 42,531 49.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

119 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Municipal de Braga
  • Χωρητικότητα: 30154
  • Θεατές: 5344
Τελικός πρόκρισης στην Πορτογαλία

Τελικός πρόκρισης στην Πορτογαλία

Η Μπράγκα υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα για την 6η και τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Μίντιλαντ, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας τη Λουντογκόρετς.

Τι ισχύει: Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση προκρίνονται στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση θα παίξουν με όσες θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ. Τέλος οι ομάδες που θα τερματίσουν τρίτες θα παίξουν με τις δεύτερες ομάδες των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια είναι τα εξής. 1 Τα μεταξύ τους ματς. 2. Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς. 3. Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους ματς. 4. Διαφορά τερμάτων. 5. Καλύτερη επίθεση. 6. Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση. 7. Περισσότερες νίκες. 8. Περισσότερες εκτός έδρας νίκες. 9. Fair Play, 10. Βαθμολογία UEFA.

ΜΠΡΑΓΚΑ

Έπαιξε για δύο αποτελέσματα πριν από δύο εβδομάδες κόντρα στη Μίντιλαντ στη Δανία. «Λύγισε» στο φινάλε και ηττήθηκε 3-2, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που πραγματοποίησε. Παρασύρθηκε από την ορμή των γηπεδούχων στο 2’ κι έμεινε πίσω στο σκορ από τέρμα του Σβιατσένκο. Βρήκε τα πατήματά της και κέρδισε μέτρα στο γήπεδο. Ισοφάρισε στο 43’ με ωραίο τελείωμα του Ρικάρντο Όρστα μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Δεν το χάρηκε ιδιαίτερα καθώς στο 48’ οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με κεφαλιά του Ίσακσεν. Σώθηκε από το δοκάρι στο 68’ και πίεσε αναζητώντας την ισοφάριση. Τα κατάφερε στο 85’ μ’ ένα πανέμορφο γκολ του Γκαλένο ο οποίος πανηγύρισε έξαλλα θεωρώντας ότι θα της χάριζε την ισοπαλία. Στις καθυστερήσεις όμως ο Λέιτε υπέπεσε σε πέναλτι και ο Εβάντρο από τα έντεκα μέτρα αποδείχτηκε ψύχραιμος και την έριξε στο καναβάτσο.

Η Μπράγκα είδε το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων να διακόπτεται και πλέον έχει μπλέξει για τα καλά σε περιπέτειες. Η συγκομιδή των 9 βαθμών φέρνει τους «αρσεναλίστας» στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου και με νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, θα πανηγυρίσει την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς θα στρογγυλοκαθίσει και στην κορυφή. Σε περίπτωση ισοπαλίας όμως θα περιμένει «δώρο» από τη Λουντογκόρετς κόντρα στη Μίντιλαντ, κάτι που δεν φαντάζει ιδιαίτερα πιθανό. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς της ήταν Over κι αμφίσκορα. Για την Πριμέιρα Λίγκα νίκησε εύκολα εντός έδρας την Εστορίλ και φιγουράρει στην 4η θέση.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Κάρλος Καρβαλιάλ επισήμανε: «Ο Ερυθρός Αστέρας είναι στο ίδιο επίπεδο με τον πρώτο μεταξύ μας αγώνα. Ωστόσο εμείς είμαστε πολύ καλύτερα και το επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματά μας. Είμαστε σε καλή περίοδο κι έχουμε σιγουριά για το πλάνο και τους εαυτούς μας. Μόνο αν έχουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας θα μπορέσουμε να κερδίσουμε. Αν παίξουμε στο καλύτερό μας επίπεδο, τότε είμαι σίγουρος ότι θα νικήσουμε και θα πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο».

Αγωνιστικά Νέα: Σίγουρα εκτός ο μέσος Αντρέ Κάστρο, αμφίβολος ο αμυντικός χαφ Αλ Μουσράτι και ο εξτρέμ Γκαλένο. Θα απουσιάσει για μήνες ο στόπερ κι αριστερός μπακ Νούνο Σεκέιρα. Θα λείψει ο σέντερ μπακ Τορμένα. Μακροχρόνιος απών ο στόπερ Κάρμο. Εκτός πλάνων ο σέντερ μπακ Ρολάντο.



ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Χρειαζόταν πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην ουραγό Λουντογκόρετς στην προηγούμενη «στροφή». Δεν ενθουσίασε σε καμία περίπτωση με την απόδοσή του, παρ’ όλα αυτά έκανε ό,τι έπρεπε για να νικήσει με το αγχωτικό αλλά πολύτιμο 1-0. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο έμοιαζε «παγιδευμένος» στη μαζική άμυνα των Βούλγαρων και παραλίγο να μείνει πίσω στο σκορ στο 30’. Ο Μπόριαν τον έσωσε αποκρούοντας εντυπωσιακά την προσπάθεια του Γκονσάλβες. Δεν έφτιαξε κάποια μεγάλη φάση μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Δώδεκα λεπτά μετά τη σέντρα στην επανάληψη βρήκε το τέρμα που τόσο πολύ ήθελε. Ο Ίβανιτς έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων και μ’ ένα ασύλληπτο σουτ την έστειλε να αναπαυτεί στο βάθος της εστίας τους για το 1-0. Διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ του αποτέλεσμα στη συνέχεια και το σφύριγμα της λήξης τον βρήκε να πανηγυρίζει.

Με αυτόν τον τρόπο ο Ερυθρός Αστέρας επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά από δύο διαδοχικούς αγώνες στους οποίους δεν είχε καταφέρει να χαμογελάσει. Η συγκομιδή των 10 βαθμών φέρνει τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και προκρίνονται σίγουρα ακόμα και σε περίπτωση ισοπαλίας με την Μπράγκα. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς των πρωταθλητών Σερβίας ολοκληρώθηκαν Under. Στο σερβικό πρωτάθλημα είναι δεύτερος πίσω από την Παρτιζάν, νικώντας πάντως στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του τη Νάπρεντακ εκτός έδρας με 2-0.

«Είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια για εμάς. Όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και είναι θέμα να υπάρχει συλλογικότητα και να μην κοιτάει ο καθένας τον εαυτό του. Δεν είναι φυσιολογικό το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τόσα πολλά παιχνίδια. Για εμάς είναι ένας τελικός κι όπως έχει πει και ο Ζοζέ Μουρίνιο, οι τελικοί είναι για να κερδίζονται και όχι για να παίζονται» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Ντέγιαν Στάνκοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισαν και είναι ξανά διαθέσιμοι ο σέντερ μπακ Ντέγκενεκ και ο δεξιός οπισθοφύλακας Γκόμπελιτς. Στα «πιτς» οι μέσοι Φάλκο και Σανόγκο, όπως και ο Γάλλος στράικερ Διονί.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ μεγάλο παιχνίδι στην Μπράγκα, με την τοπική ομάδα να συγκρούεται με τον Ερυθρό Αστέρα σε μία αναμέτρηση που έχει χαρακτήρα τελικού. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται πάση θυσία το «τρίποντο» για να προκριθούν και μάλιστα ως πρώτοι. Σε διαφορετική περίπτωση θα περιμένουν «δώρο» από τη Λουντογκόρετς κόντρα στη Μίντιλαντ, κάτι που δεν φαντάζει ιδιαίτερα πιθανό. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι πάνε στην Πορτογαλία γνωρίζοντας ότι με νίκη θα πάρουν την πρωτιά και με ισοπαλία θα εξασφαλίσουν επίσης την πρόκριση. Ο πρώτος λόγος ανήκει στους «αρσεναλίστας» αλλά διαθέτουν ποιότητα και οι «ερυθρόλευκοι». Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα στραφούμε στο αμφίσκορο που προσφέρεται σε δίκαιη απόδοση.

FACTS

  • Η ομάδα Ερυθρός Αστέρας δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.30 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπράγκα νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.45 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπράγκα νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.98 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ερυθρός Αστέρας νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 5.00 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Μπράγκα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.45 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ερυθρός Αστέρας, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.32 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
6ος Όμιλος
  1 Ερυθρός Αστέρας 6 11 3 2 1 6:4
  2 Μπράγκα 6 10 3 1 2 12:9
Εμφάνιση όλων
Ερυθρός Αστέρας - Τελ. αγώνες
12/5/2024
Ερυθρός Αστέρας
Ραντνίτσκι 1923
8/5/2024
Μλάντοστ Λουτσάνι
Ερυθρός Αστέρας
0 - 1
2/5/2024
Ερυθρός Αστέρας
Μπάτσκα Τόπολα
2 - 1
28/4/2024
Βοϊβοντίνα
Ερυθρός Αστέρας
0 - 0
24/4/2024
Ερυθρός Αστέρας
Παρτιζάν
2 - 0
20/4/2024
Ερυθρός Αστέρας
Παρτιζάν
3 - 2
14/4/2024
Ερυθρός Αστέρας
Ζελέζνιτσαρ Πάνκεβο
3 - 0
10/4/2024
Ερυθρός Αστέρας
Βρσακ
3 - 0
7/4/2024
Ράντνικ Σουρντούλιτσα
Ερυθρός Αστέρας
0 - 2
3/4/2024
Ερυθρός Αστέρας
Ιμτ Βελιγραδίου
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο bagiou, με το υψηλότερο yield +9.50% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1X
  • » Ο bagiou, με το υψηλότερο yield +0.87% στο σημείο 1X έπαιξε: 1X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες