6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ερυθρός Αστέρας - Μπράγκα

16/9/2021 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 781
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 924 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μπράγκα - Ερυθρός Αστέρας στις 9/12/2021

Προϊστορία

9/12/2021 ΜπράγκαΕρυθρός Αστέρας 1 - 1
16/9/2021 Ερυθρός ΑστέραςΜπράγκα 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 85,489 62.9%
X
€ 24,127 17.8%
2
€ 26,208 19.3%
Over
€ 6,407 35.7%
Under
€ 11,540 64.3%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

132 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Rajko Mitic
  • Χωρητικότητα: 55538
Δεν θα είναι εύκολο για τους Σέρβους

Δεν θα είναι εύκολο για τους Σέρβους

Ο Ερυθρός Αστέρας θα κοντραριστεί με την Μπράγκα στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 6ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο στόχος ήταν ξεκάθαρος και δεν ήταν κρυφός. Ήθελε να επιστρέψει στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν τα κατάφερε και μάλιστα με τρόπο που ενόχλησε, όμως τουλάχιστον πήρε χωρίς απρόοπτα την πρόκριση για τα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ξεκίνησε από τη δεύτερη προκριματική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης κι απέκλεισε την Καϊράτ Αλμάτι από το Καζακστάν. Ήταν το μεγάλο φαβορί και κόντρα στην ομάδα-έκπληξη Σερίφ Τιρασπόλ. Το 1-1 στο Βελιγράδι άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς της Μολδαβίας. Ηττήθηκε 1-0 κι αποκλείστηκε σ’ ένα αποτέλεσμα που δεν περίμενε σχεδόν κανείς. Μεταπήδησε στο Γιουρόπα Λιγκ κι εκεί θεωρητικά δεν θα ήταν εύκολο το έργο της απέναντι στην Κλουζ. Το μετέτρεψε σε τέτοιο βγάζοντας εξαιρετική αντίδραση. Νίκησε 4-0 εντός έδρας και 2-1 εκτός έδρας, πανηγυρίζοντας την πρόκριση δίχως περιπέτειες και άγχος.

Για τον Ερυθρό Αστέρα η πρεμιέρα στο Γιουρόπα Λιγκ είναι αρκετά σημαντική, όμως στο πίσω μέρος του μυαλού όλων υπάρχει ήδη και το ντέρμπι που ακολουθεί με αντίπαλο την Παρτιζάν την Κυριακή. Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» είναι το δεύτερο φαβορί πίσω από την προσεχή τους αντίπαλο Μπράγκα για να προκριθούν στην επόμενη φάση. Η πορεία τους μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα είναι σχεδόν αψεγάδιαστη, καθώς έχουν παραχωρήσει μόλις μία ισοπαλία στην πρεμιέρα, πριν ακολουθήσουν έξι διαδοχικές επιτυχίες. Είναι πάντως πίσω από τους μισητούς αντιπάλους τους που έχουν το «απόλυτο».

Ο τεχνικός του συλλόγου Ντέγιαν Στάνκοβιτς υποστήριξε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που αντιδράσαμε μετά τον αποκλεισμό μας από το Τσάμπιονς Λιγκ και τον υποβιβασμό στο Γιουρόπα Λιγκ. Πετύχαμε πέντε νίκες για όλες τις διοργανώσεις. Δεν συμφωνώ ότι τα δύο επόμενα παιχνίδια είναι τόσο κρίσιμα. Υπάρχει σίγουρα λιγότερη πίεση από τη στιγμή που βρισκόμαστε στη φάση των ομίλων. Επίσης θα υπάρχουν πάρα πολλοί αγώνες και στη συνέχεια. Το μόνο που μπορούμε να κερδίσουμε είναι περισσότερη αυτοπεποίθηση. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό ότι θα έχουμε το πλεονέκτημα των οπαδών μας στις εξέδρες κι αυτό είναι σπουδαίο. Έχουμε πιο δύσκολο όμιλο σε σχέση με πέρσι. Θέλει προσοχή γιατί είναι ταλαντούχοι και πολύ γρήγοροι οι παίκτες της Μπράγκα».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ο επιθετικός Παβκόφ που αποτελεί και τον μοναδικό «πονοκέφαλο».



ΜΠΡΑΓΚΑ

Εδώ και χρόνια έχει κατορθώσει να είναι σταθερά η τέταρτη μεγαλύτερη δύναμη στην Πορτογαλία. Δεν έχει μπει ανάμεσα στους τρεις «γίγαντες» (Μπενφίκα, Πόρτο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας), ωστόσο θεωρείται ένα υπολογίσιμο όνομα και στην Ευρώπη. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από δέκα χρόνια είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί είχε ηττηθεί με 1-0 από την Πόρτο. Αυτή ήταν αναμφίβολα και η σπουδαιότερη διάκρισή της σε διεθνές επίπεδο. Πέρσι είχε ως κρυφή επιθυμία την τριάδα. Δεν μπόρεσε να πλησιάσει καν σε αυτή κι έμεινε στην 4η θέση που της έδωσε το απευθείας εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση αποκλείστηκε πέρσι στη φάση των «32» από τη Ρόμα. Η κληρωτίδα δεν έφερε στο δρόμο της υψηλά «εμπόδια» και θεωρητικά είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση και το πρώτο φαβορί για την πρωτιά.

Η Μπράγκα δεν έχει ξεκινήσει ιδιαίτερα «ζεστά» τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο απολογισμός της μέχρι τώρα είναι δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα, αυτή από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας εντός έδρας. Αν παρουσιαστεί πάντως σοβαρή δεν πρόκειται να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες για να βρεθεί ξανά στην... αγαπημένη της τετράδα. Οι «αρσεναλίστας» συνηθίζουν να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, έστω κι αν τα δύο πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Under και No Goal.

«Συμφωνώ απόλυτα με τον πρόεδρο που είπε ότι πρέπει να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια της σεζόν. Πάντα πάμε σε όλα τα γήπεδα και τους αγώνες μας για να νικήσουμε. Θα έχουμε αποφασιστικότητα και σεβασμό απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που δεν έχει χάσει για 46 παιχνίδια στην έδρα του. Είναι μία μεγάλη πρόκληση και θέλουμε να ανταποκριθούμε σε αυτήν. Πάμε με θάρρος για να προσπαθήσουμε να νικήσουμε και χωρίς κανένα φόβο» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Κάρλος Καρβαλιάλ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο σέντερ μπακ Ρολάντο που δεν υπολογίζεται. Στα «πιτς» και ο τραυματίας στόπερ Κάρμο που επίσης δεν θα υπολογίζεται για τα διεθνή ματς. Στα «πιτς» εδώ και καιρό και ο χαφ Κάστρο.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο Ερυθρός Αστέρας ποιοτικά υστερεί σίγουρα σε σχέση με την Μπράγκα η οποία διαθέτει πληθώρα ποδοσφαιριστών που ετοιμάζονται για το «άλμα» στο επόμενο επίπεδο. Ωστόσο οι πρωταθλητές Σερβίας διαθέτουν μία ισχυρή έδρα στην οποία συχνά-πυκνά κατορθώνουν να «λυγίζουν» πιο ισχυρές αντιπάλους. Οι Πορτογάλοι πάντως έχουν στόχους στο Γιουρόπα Λιγκ και δεν υπάρχει περίπτωση να πάνε ταξίδι αναψυχής στο Βελιγράδι. Το σετ αποδόσεων μας προκαλεί και η πρώτη σκέψη ήταν το «διπλό». Δεν θα το ρισκάρουμε όμως και θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ, μια και δύσκολα θα ξεφύγει περισσότερο το σκορ.

FACTS

  • Η ομάδα Ερυθρός Αστέρας δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.25 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπράγκα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.68 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Ερυθρός Αστέρας, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.80 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ερυθρός Αστέρας νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.91 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
6ος Όμιλος
  1 Ερυθρός Αστέρας 6 11 3 2 1 6:4
  2 Μπράγκα 6 10 3 1 2 12:9
Εμφάνιση όλων
Ερυθρός Αστέρας - Τελ. αγώνες
3/4/2024
Ερυθρός Αστέρας
Ιμτ Βελιγραδίου
30/3/2024
Γιαβόρ
Ερυθρός Αστέρας
23/3/2024
Ερυθρός Αστέρας
Ζενίτ
1 - 0
17/3/2024
Ερυθρός Αστέρας
Ραντνίτσκι 1923
5 - 0
13/3/2024
Ραντνίτσκι Νις
Ερυθρός Αστέρας
0 - 2
9/3/2024
Ερυθρός Αστέρας
Παρτιζάν
2 - 2
2/3/2024
Μπάτσκα Τόπολα
Ερυθρός Αστέρας
1 - 3
24/2/2024
Ερυθρός Αστέρας
Τσουκαρίτσκι
3 - 0
17/2/2024
Νόβι Παζάρ
Ερυθρός Αστέρας
0 - 3
10/2/2024
Ερυθρός Αστέρας
Βοζντόβατς
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο doctorpro, με το υψηλότερο yield +12.40% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.32% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες