5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Μπότεφ Πλόβντιβ - Παναθηναϊκός

Προϊστορία

1/8/2024 Μπότεφ ΠλόβντιβΠαναθηναϊκός 0 - 4
25/7/2024 ΠαναθηναϊκόςΜπότεφ Πλόβντιβ 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 5,969 10.6%
X
€ 5,412 9.6%
2
€ 44,827 79.8%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

232 ψήφοι:

Ειδήσεις

4

Σουτ στην εστία

5

1

Σουτ εκτός εστίας

5

45%

Κατοχή μπάλας

55%

3

Οφσάιντ

3

4

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

4

13

Φάουλ

7

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Hristo Botev, Plovdiv
  • Χωρητικότητα: 18777
Αν είναι σοβαρός θα περάσει ο Παναθηναϊκός

Αν είναι σοβαρός θα περάσει ο Παναθηναϊκός

Η Μπότεφ Πλόβντιβ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε αγώνα ρεβάνς στο πλαίσιο του δευτέρου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Ελαφρύ προβάδισμα για τους «πράσινους» μετά την επικράτησή τους στο ΟΑΚΑ πριν μία εβδομάδα.

Α’ Παιχνίδι: Παναθηναϊκός - Μπότεφ Πλόβντιβ 2-1

Τι ισχύει: Επαναληπτικό παιχνίδι για τη δεύτερη προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά το δεύτερο ματς, θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί και διαδικασία των πέναλτι. Με VAR και οι δύο αναμετρήσεις. Όποια ομάδα προκριθεί θα παίξει στον επόμενο γύρο με την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Άγιαξ - Βοϊβόντίνα, ενώ όποια αποκλειστεί θα αντιμετωπίσει στην τρίτη προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Ζρίνσκι Μόσταρ - Μπράβο.

ΠΛΟΒΝΤΙΒ

Το πρόγραμμα του πρώτου παιχνιδιού της δεύτερης προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ την υποχρέωσε να ταξιδέψει στην Αθήνα ούτως ώστε να δοκιμαστεί στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό. Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε κι έφυγε ηττημένη με 2-1, με το σκορ να την κολακεύει, αν και θα μπορούσε ακόμα και να ισοφαρίσει έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Δέχτηκε πίεση από την αρχή και μόλις στο 8’ ο Γερεμέγεφ παραβίασε την εστία της για το 1-0. Τα περίμενε όλα από τον Νουατσούκου και δεν έφτιαξε μεγάλες φάσεις στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, ενώ κινδύνευσε σε τέσσερις περιπτώσεις με δεύτερο γκολ. Τελικά στο 44’ ο Ταμ υπέπεσε σε πέναλτι και ο Μπακασέτας νίκησε τον Ίνγκονεν από την άσπρη βούλα για το 2-0. Στην επανάληψη ισορρόπησε και σταμάτησε να κινδυνεύει τόσα συχνά όμως δεν έφτιαχνε κι ευκαιρίες. Τελικά στο 71’ έπειτα από γκάφα ο Σέκουλιτς έδωσε έτοιμο γκολ στον Κορόσεκ κι ο τελευταίος μείωσε σε 2-1. Έξι λεπτά αργότερα σώθηκε από το δοκάρι σε πλασέ του Τζούρισιτς και στο 83’ ο Ουκάκι κέρδισε πέναλτι από τον Ντραγκόφσκι όμως μετά από χρήση VAR η απόφαση άλλαξε. Πίεσε όσο μπορούσε έως το φινάλε δίχως να αλλάξει όμως κάτι.

Με αυτόν τον τρόπο η Μπότεφ Πλόβντιβ κατόρθωσε δίχως αμφιβολία να παραμείνει «ζωντανή» ενόψει του επαναληπτικού μπροστά στον κόσμο της, ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να φτάσει στην ανατροπή και στην πρόκριση. Βέβαια παραμένει το αουτσάιντερ αλλά έχει κάθε δικαίωμα στην ελπίδα. Πάντως συχνά κάνει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της «ροντέο» και τα τρία φετινά ολοκληρώθηκαν όλα Over κι αμφίσκορα. Για το πρωτάθλημα Βουλγαρίας έπαιξε εντός έδρας ντέρμπι με τη συμπολίτισσα Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, σ’ ένα παιχνίδι που «σημαδεύτηκε» από επεισόδια πριν τη σέντρα μεταξύ των οπαδών. «Φλέρταρε» με τη νίκη αλλά τελικά παραχώρησε ισοπαλία 2-2 δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις. Μετά από μόλις δύο «στροφές» είναι στη δεύτερη θέση παρέα με τη Λοκομοτίβ και τη Σπαρτάκ Βάρνα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Ντούσαν Κέρκεζ τόνισε: « Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς παίκτες. Τον σέβομαι ως ομάδα, ως σύνολο, για την ιστορία του. Βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και καταλαβαίνω πως θα φέρουν και άλλους παίκτες. Μπορούν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα με μία κίνηση. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να μην τους δώσουμε πολύ χώρο. Πολλές φορές μπορεί να είσαι καλά προετοιμασμένος, αλλά δεν αρκεί. Με ένα γκολ μπορούμε να στείλουμε το ματς στην παράταση, άρα πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Πιστεύω ακόμα ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί. Έχουμε πιθανότητες, πρέπει να το πιστέψουμε. Για να αποκλείσουμε, όμως, τον Παναθηναϊκό πρέπει όλοι να βρεθούμε στην καλύτερή μας μέρα, οι προπονητές, οι παίκτες και ο κόσμος».

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψουν ξανά ο αμυντικός Τσέρνεφ και οι επιθετικοί Νικόλοφ και Μάρας.



Την περασμένη Πέμπτη κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας την Μπότεφ Πλόβντιβ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ήταν ο παρθενικός επίσημος αγώνας του στη νέα σεζόν και τον έδωσε μπροστά σε περίπου 10.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα πριν τη σέντρα παρουσιάστηκε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Τετέ κι αποθεώθηκε. Θα μπορούσε να έχει συνδυάσει την πρεμιέρα του με εύκολη νίκη αλλά αποδείχθηκε ασόβαρος κι επικράτησε με 2-1. Μπήκε φουριόζος και στο πρώτο μέρος ήταν εξαιρετικός. Στο 8’ ο Γερεμέγεφ μετά από διώξιμο του Μλαντένοβιτς πέτυχε το 1-0 μέσα από την περιοχή. Ο Σουηδός φορ έχασε άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες στη συνέχεια. Πατούσε καλύτερα στο χορτάρι και στο 44’ ο Τζούρισιτς έκλεψε την μπάλα ψηλά και κέρδισε πέναλτι. Ο Μπακασέτας δεν αστόχησε από τα έντεκα μέτρα και το 2-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο η κούραση έκανε την εμφάνισή της και οι αλλαγές έγιναν καθυστερημένα. Παρ’ όλα αυτά οι κίνδυνοι δεν ήταν πολλοί, όμως στο 71’ ο Βιλένα έκανε «φτηνό» λάθος και ο Κορόσεκ μείωσε σε 2-1. Βγήκε μπροστά και είχε δοκάρι με τον Τζούρισιτς στο 77’, όμως στο 83’ ο Σένκεφελντ έκανε τεράστια γκάφα και μπέρδεψε και τον Γεντβάι με τον Ουκάκι να φεύγει μόνος στην κόντρα και να κερδίζει πέναλτι από τον Ντραγκόφσκι, σε μία απόφαση που άλλαξε μέσω VAR. Αγχώθηκε στο τέλος όμως το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ο Παναθηναϊκός συνολικά ικανοποίησε αρκετά όμως έδειξε να μην έχουν εκλείψει οι «ασθένειες» του πρόσφατου αλλά και πιο μακρινού παρελθόντος. Βέβαια θα ήταν δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο από τη στιγμή που το ρόστερ σε γενικές γραμμές είναι το ίδιο. Η νίκη ήρθε λοιπόν αλλά όχι και το σκορ ασφαλείας που επιζητούσαν οι κυπελλούχοι Ελλάδας και πάνε πλέον στη Φιλιππούπολη με αρκετή πίεση, αν και δεδομένα αποτελούν καλύτερο και πιο ισχυρό σύνολο από τους Βούλγαρους, αρκεί όμως να αποφευχθούν τα λάθη. Οι «πράσινοι» είχαν μία ολόκληρη εβδομάδα να προετοιμαστούν καθώς η Stoiximan Super League δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και θα φανεί αν αυτό τους έκανε καλό ή κακό.

« Ξέρουμε ότι στον πρώτο αγώνα θέλαμε ένα πιο ευρύ αποτέλεσμα. Και με τα λάθη μας φέραμε την αντίπαλη ομάδα πιο κοντά στον πίνακα του σκορ. Αλλά αυτός είναι ένας εντελώς διαφορετικός αγώνας. Στον προηγούμενο αγώνα ήμασταν καλύτεροι για 70 λεπτά, αυτό όμως δεν αποτελεί εγγύηση ότι θα είμαστε έτσι και αύριο. Θα κάνουμε το παν ώστε να επικρατήσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Είναι διαφορετική ιστορία. Σε στρατηγικό επίπεδο ο αγώνας αύριο θα είναι διαφορετικός. Αρχικά είχαμε ξεκινήσει τον αγώνα με 0-0, τώρα τον ξεκινάμε με 2-1. Άρα ο αντίπαλος θα πιεστεί και θα είναι επείγον γι' αυτόν να ψάξει το αποτέλεσμα. Αυτό που θα επιδιώξουμε είναι η προσωπική βελτίωση. Αυτό που κάναμε για 70 λεπτά στο πρώτο ματς, να το κάνουμε σε όλο το ματς. Για τους αντιπάλους ο αυριανός θα είναι ο 6ος επίσημος αγώνας, για εμάς ο 2ος. Άρα αυτοί έχουν περισσότερο ρυθμό κι αυτό εμείς θα πρέπει να το υποκαταστήσουμε με περισσότερη προσωπικότητα. Καταρχάς η ομάδα θα πρέπει να είναι σε πολύ καλύτερες συνθήκες μετά την 31η Αυγούστου. Διότι τότε ουσιαστικά είναι και η ημερομηνία που κλείνει το ρόστερ. Αδιαμφισβήτητα θα συνεχίσουν να έρχονται καινούριοι παίκτες και θα χρειάζονται κι αυτοί προσαρμογή. Και ελπίζω ήδη από τον Σεπτέμβριο η ομάδα να είναι όπως εγώ θα την ήθελα. Σήμερα έχουμε μια δυσκολία, γιατί είχαμε μια ομάδα παικτών και σε αυτή έρχονται να ενσωματωθούν και νέοι παίκτες, αλλά και αυτοί που απουσίαζαν νωρίτερα. Κι έχουμε σημαντικές διοργανώσεις, όπως οι ευρωπαϊκές. Όμως αυτό όπως έχω πει πολλές φορές δεν το βλέπω σαν μια δυσκολία, αλλά σαν μια ευκαιρία. Ευκαιρία για διάφορους παίκτες να δείξουν τις ικανότητές τους » ήταν τα λόγια του κόουτς των φιλοξενούμενων, Ντιέγκο Αλόνσο.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λίστας ο σταρ και βασικός σέντερ φορ Φώτης Ιωαννίδης. Δεν χώρεσαν ο αμυντικός χαφ Ρούμπεν Πέρεθ, ούτε ο εξτρέμ Αϊτόρ οι οποίοι ενημερώθηκαν μάλιστα να βρουν ομάδα για να αποχωρήσουν. Στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος εξτρέμ Τετέ ο οποίος πήρε τη θέση του Ισπανού εξτρέμ που «κόπηκε». Ανέτοιμοι οι στόπερ Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν οι οποίοι προέρχονται από μακροχρόνιους τραυματισμούς. Υπέφεραν από γαστρεντερίτιδα στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας και στις αρχές αυτής ο Σένκεφελντ και ο Βιλένα και δεν είναι διαθέσιμοι.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο Παναθηναϊκός ναι μεν ήταν σαφώς καλύτερος στο πρώτο παιχνίδι επί ελληνικού εδάφους απέναντι στην Μπότεφ Πλόβντιβ αλλά παρουσιάστηκε εντελώς ασόβαρος κι επέτρεψε στους αντιπάλους του να παραμείνουν «ζωντανοί» μετά το 2-1, ενώ πίστεψαν ακόμα και ότι θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει. Η διαφορά των δύο αντιπάλων είναι σημαντική όμως αν οι κυπελλούχοι Ελλάδας κάνουν ξανά «φτηνά» λάθη, δεν αποκλείεται να μπλέξουν σε περιπέτειες. «Χαμηλά» το «διπλό» για να το στηρίξουμε και θα στραφούμε στα 2-3 γκολ θεωρώντας ότι δεν θα ξεφύγει παραπάνω το σκορ αλλά θα σημειωθούν τέρματα.

FACTS

  • Στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες της ομάδας Μπότεφ Πλόβντιβ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.68 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.17 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Μπότεφ Πλόβντιβ - Τελ. αγώνες
14/9/2024
Μπερόε Στάρα Ζαγορά
Μπότεφ Πλόβντιβ
30/8/2024
ΤΣΣΚΑ Σόφιας
Μπότεφ Πλόβντιβ
0 - 1
24/8/2024
Μπότεφ Πλόβντιβ
Σπαρτάκ Βάρνα
0 - 1
18/8/2024
Χεμπάρ Παζάρντζικ
Μπότεφ Πλόβντιβ
0 - 1
15/8/2024
Ζρίνσκι Μόσταρ
Μπότεφ Πλόβντιβ
2 - 0
8/8/2024
Μπότεφ Πλόβντιβ
Ζρίνσκι Μόσταρ
2 - 1
4/8/2024
Λέφσκι Κρούμοβγκραντ
Μπότεφ Πλόβντιβ
0 - 1
1/8/2024
Μπότεφ Πλόβντιβ
Παναθηναϊκός
0 - 4
28/7/2024
Μπότεφ Πλόβντιβ
Λοκομοτίβ Πλόβντιβ
2 - 2
25/7/2024
Παναθηναϊκός
Μπότεφ Πλόβντιβ
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο MariosSif με το υψηλότερο yield +2.97% έπαιξε: 2
  • » Ο akis, με το υψηλότερο yield +33.06% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες