1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπόντο Γκλιμτ - Ρόμα

7/4/2022 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 110
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 742 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρόμα - Μπόντο Γκλιμτ στις 14/4/2022

Προϊστορία

14/4/2022 ΡόμαΜπόντο Γκλιμτ 4 - 0
7/4/2022 Μπόντο ΓκλιμτΡόμα 2 - 1
4/11/2021 ΡόμαΜπόντο Γκλιμτ 2 - 2
21/10/2021 Μπόντο ΓκλιμτΡόμα 6 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 41,717 11.4%
X
€ 38,885 10.6%
2
€ 286,794 78.1%
Over
€ 29,896 33.4%
Under
€ 59,640 66.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

278 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

4

6

Σουτ εκτός εστίας

6

57%

Κατοχή μπάλας

43%

0

Οφσάιντ

9

0

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

7

3

Αλλαγές

3

12

Φάουλ

11

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Aspmyra Stadion
  • Χωρητικότητα: 7554
  • Θεατές: 7739
Υποψιασμένη πλέον η Ρόμα

Υποψιασμένη πλέον η Ρόμα

Η Μπόντο Γκλιμτ υποδέχεται τη Ρόμα για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Με ψυχολογία και χωρίς να έχουν να χάσουν κάτι οι πρωταθλητές Νορβγηγίας, ψάχνουν εκδίκηση οι Ρωμαίοι.

* Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στους ομίλους με τους Νορβγηγούς να «διαλύουν» με 6-1 τους Ιταλούς εντός έδρας και να παίρνουν ισοπαλία (2-2) στο «Ολίμπικο».

Τι ισχύει: Πρώτο παιχνίδι για τους «8» του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά όποιον προκριθεί από το Λέστερ-Αϊντχόφεν.

ΜΠΟΝΤΟ/ΓΚΛΙΜΤ

Συνεχίζει να ζει το δικό της παραμύθι στην Ευρώπη και αφού πέταξε εκτός την Σέλτικ με δύο νίκες έπειτα απέκλεισε έστω και πιο δύσκολα την Άλκμααρ. Η νίκη της με 2-1 στη Νορβηγία της έδωσε ένα μικρό προβάδισμα, ηττήθηκε όμως με το ίδιο σκορ στον επαναληπτικό της Ολλανδίας και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Σάμπστεντ και έτσι θα βρεθεί για πρώτη φορά σε προημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Την Κυριακή είχε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της όπου έχει ως στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Υποδέχθηκε τη Ρόζενμποργκ σε ένα δυνατό παιχνίδι όπου ήρθε ισόπαλη με 2-2. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 16’, είχε όμως την πρωτοβουλία και στην επανάληψη συνεχώς την μπάλα στα πόδια της. Αρχικά ισοφάρισε με πέναλτι του Πελεγκρίνο στο 63’ και επτά λεπτά μετά έκανε την ανατροπή με κεφαλιά του Έσπεργιορντ. Η χαρά της όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς στο 75’ είδε την αντίπαλο της να την ισοφαρίζει και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Έχει δείξει σε όλα της τα παιχνίδια στην Ευρώπη διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο, με το δικό της στυλ θα παρουσιαστεί και απέναντι στη Ρόμα και φιλοδοξεί σε εμφάνιση παρόμοια με αυτή στο πρώτο παιχνίδι.

«Θα αντιμετωπίσουμε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Σέριε Α’. Αυτά είναι δύο νέα διαφορετικά παιχνίδια. Δεν θα σκεφτόμαστε την πρώτη αναμέτρηση, ξέρουμε πολύ καλά τι είναι ικανή να κάνει η Ρόμα. Για εμάς είναι θέμα ταυτότητας και να μπορέσουμε να πάρουμε τον έλεγχο», σημείωσε ο κόουτς Κνούτσεν.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς σημαντικές απουσίες.



ΡΟΜΑ

Είχε τον ρόλο του φαβορί απέναντι στην Φίτεσε στον προηγούμενο γύρο και έστω και δύσκολα τον επιβεβαίωσε. Το διπλό (1-0) στην Ολλανδία της έδωσε τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση όμως στον επαναληπτικό ζορίστηκε αρκετά, έχανε με 1-0 μέχρι τις καθυστερήσεις όπου και ήρθε ο Έιμπραχαμ για να την λυτρώσει και να διώξει το σενάριο της παράτασης από το παιχνίδι.

Η νίκη της στο ντέρμπι με τη Λάτσιο πριν τρεις εβδομάδες της έδωσε ψυχολογία και την Κυριακή επικράτησε με 1-0 της Σαμπντόρια εκτός έδρας. Πραγματοποίησε μία εμφάνιση βγαλμένη από το μπλοκάκι του Μουρίνιο, προηγήθηκε με τον Μιχιταριάν στο 27’ και από εκεί και έπειτα διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμα της. Θα μπορούσε να βρει και δεύτερο γκολ αν ο Έιμπραχαμ ήταν πιο εύστοχος όμως στην επανάληψη απείλησε και απειλήθηκε ελάχιστα.

Παραμένει έτσι στην 5η θέση, μείωσε την διαφορά από την 4η Γιουβέντους στους πέντε βαθμούς αλλά το εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ μοιάζει δύσκολος στόχος. Αντίθετα η κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ είναι στα σχέδια της, ο Μουρίνιο θα φέρει στη Ρώμη έναν τίτλο μετά από χρόνια και θα κερδίσει “πόντους” για τη νέα χρονιά. Η αλήθεια είναι ότι αμφισβητήθηκε αρκετά αλλά για την ώρα έχει την ομάδα στη θέση που μπορεί να είναι με βάση τις δυνατότητες της.

«Σίγουρα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Πρώτα από όλα ποτέ δεν είναι ίδιοι οι αγώνες και δεύτερον έχουμε αλλάξει αρκετά και είναι δύσκολο να συγκρίνουμε. Τέσσερις παίκτες που είχαν αρχίσει τότε δεν βρίσκονται καν στην ομάδα. Τώρα μιλάμε για νοκ άουτ περνάει ένας, στον όμιλο πέρασαν δύο. Έχω μεγάλο σεβασμό για την Μπόντο γιατί είναι μία καλή ομάδα», τόνισε ο κόουτς Μουρίνιο.

Αγωνιστικά Νέα: Καμία νέα απουσία, έμειναν εκτός ο μεσοεπιθετικός Τζανιόλο (23/2) που γύρισε τραυματίας από τα παιχνίδια της εθνικής. Εκτός έμεινε και ο μέσος Βερετού (29/4), σταθερά εκτός ο μπακ Σπινατσόλα.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σίγουρα δεν περιμένουμε να δούμε παρόμοιο αγώνα με αυτό του ομίλου αλλά ούτε και μία εύκολη επικράτηση της Ρόμα. Η Μπόντο/Γκλιμτ έχει δείξει την αξία της, δεν πρόκειται να κλειστεί και θα ψάξει τη νίκη απέναντι σε έναν θεωρητικά ανώτερο αντίπαλο. Οι «τζιαλορόσι» εμφανίζονται βελτιωμένοι σε σχέση με εκείνο το σημείο της χρονιάς και πιο υποψιασμένοι. Δεν θα τους εμπιστευτούμε βέβαια και θα πάμε με το over που επιβεβαιώθηκε και στα δύο φετινά παιχνίδια ανάμεσα στις ομάδες.

FACTS

  • Η ομάδα Μπόντο Γκλιμτ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Μπόντο Γκλιμτ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.78 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Ρόμα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.81 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρόμα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.22 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπόντο Γκλιμτ νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 3.65 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο manconha, με το υψηλότερο yield +25.01% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες