Με το βλέμμα στην παραμονή
ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ
Η βροχή σταμάτησε την Μπλάκμπερν το Σάββατο, καθώς η αναμέτρηση με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ διεκόπη στο 62' κι ενώ οι Ρόβερς ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0. Ο τεχνικός της ομάδας Ισμαέλ δήλωσε: «Η ομάδα έχει ανάγκη ένα γήπεδο που θα μπορεί να είναι αντάξιο. Ειδικά στο εγγύς μέλλον πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα επενδυθούν χρήματα για την ανανέωση του γηπεδού». Φανερώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον εκνευρισμό του για το γεγονός πως ακόμα ένα παιχνίδι στο ίδιο γήπεδο δεν τελείωσε κι ενώ η ομάδα του βρισκόταν μπροστά στο σκορ.
Η 19η θέση με παιχνίδι λιγότερο περισσότερο φαίνεται να την αδικεί βάσει της εικόνας που έχει δείξει στην φετινή Τσάμπιονσιπ. Η επικίνδυνη ζώνη απέχει τέσσερις βαθμούς, η πίεση έχει αυξηθεί κι αυτό το καταλαβαίνεις πλέον και στις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Με γκολ γκολ έληξαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία, ενώ εντός έδρας έχει πανηγυρίσει μόνο μία νίκη φέτος (1-2-6), κι ενώ έχει δεχτεί γκολ και στα εννέα παιχνίδια που έχει παίξει φέτος στο Ewood Park.
Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ για το υπόλοιπο του 2025 ο έμπειρος χαφ Φόρσο (6/0). Ο αριστερός εξτρέμ Χέτζες (18/1) θα μείνει εκτός για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Σταθερά δεν υπολογίζονται οι Μοντγκόμερι (Μ 8/0), Τοθ (Τ 13/0) οι αμυντικοί Κάρτερ (1/0), Γουόρτον (9/0), οι μέσοι Τρόνσταντ (14/0) και ο επιθετικός Κάργκμπο (10/1).
ΟΞΦΟΡΝΤ
Από ήττα με 2-0 προέρχεται η Όξφορντ που το Σάββατο δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο παιχνίδι με την Σουόνσι. Άργησε να μπει στο κλίμα του αγώνα, στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποίησε πολλά ατομικά λάθη και το πλήρωσε βρισκόμενη ήδη πίσω στο σκορ με δύο τέρματα. Προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο μισό όμως ήταν εμφανές πως η κατάσταση είχε πάρει ήδη τον δρόμο της.
Μπορεί η Όξφορντ να «ανάσανε» με τη νίκη που πέτυχε στα τέλη Νοεμβρίου απέναντι στην Ίπσουιτς όμως αυτή είναι η μοναδική στα τελευταία επτά (1-3-3) αποτελέσματα που την φέρνουν μόλις στο συν ένα από την επικίνδυνη ζώνη. Με εύρος 2-3 γκολ έληξαν τα έξι τελευταία, ενώ τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία έληξαν με γκολ γκολ. «Πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε καλύτερες εμφανίσεις περισσότερο τακτικά για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε στα παιχνίδια.» Ανέφερε ο τεχνικός της Όξφορντ.
Αγωνιστικά Νέα: Σε ακόμα ένα παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Φίλιπς (Ε 4/0), Σπένσερ (Α 10/0) και ο βασικότατος Μπράναγκαν (Μ 16/4).
Εκτίμηση
Σημαντικό παιχνίδι για την μάχη της παραμονής διεξάγεται απόψε το βράδυ στο «σπίτι» των Ρόβερς. Κανείς δεν θέλει να χάσει, με την Μπλάκμπερν δίκαια να θεωρείται φαβορί αν και η επαλήθευση ακόμα μία φορά για το εύρος 2-3 τερμάτων να είναι πιθανή.
goal goal