2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπέτις - Άρης Λεμεσού

Προϊστορία

9/11/2023 ΜπέτιςΆρης Λεμεσού 4 - 1
26/10/2023 Άρης ΛεμεσούΜπέτις 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 314,843 86.7%
X
€ 35,227 9.7%
2
€ 13,164 3.6%
Over
€ 11,421 62.1%
Under
€ 6,974 37.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

218 ψήφοι:

10

Σουτ στην εστία

4

4

Σουτ εκτός εστίας

2

52%

Κατοχή μπάλας

48%

1

Οφσάιντ

3

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

3

7

Φάουλ

15

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Benito Villamarin
  • Χωρητικότητα: 60720
  • Θεατές: 41768
Δεν σκέφτεται τη Σεβίλλη η Μπέτις

Δεν σκέφτεται τη Σεβίλλη η Μπέτις

Η Μπέτις για την τέταρτη αγωνιστική του ομίλου υποδέχεται τον Άρη Λεμεσού, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο τρίτος θα παίξει με μία από τις ομάδες που θα έχουν πάρει την δεύτερη θέση στα γκρουπ του Κόνφερενς Λιγκ και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένει εκτός συνέχειας.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1)Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

Για την 3η αγωνιστική των ομίλων έφυγε με το διπλό από την Κύπρο κόντρα στον Άρη Λεμεσού επικρατώντας με 1-0 και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Αγιόθε Πέρεθ στο 75' έπειτα από δύο δοκάρια στην ίδια φάση, σε ένα ματς που δεν ξεκίνησε καλά, αλλά στη συνέχεια βρήκε τα πατήματα της και ήταν ανώτερη από την κυπριακή ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, αν και απειλήθηκε από την αντίπαλο της αρκετές φορές και δεν είναι τυχαίο ότι είχε δύο δοκάρια.

Παρέμεινε για έβδομη σερί αγωνιστική αήττητη (3-4-0), καθώς φιλοξένησε τη Μαγιόρκα στην Ανδαλουσία και νίκησε εύκολα με 2-0. Μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε στο 8ο λεπτό με τον Γουίλιαν Ζοσέ και στο 31΄ οι νησιώτες ισοφάρισαν με τον Μουρίκι, αλλά το γκολ ακυρώθηκε από το VAR για οφσάιντ. Η Μπέτις από το 45' έπαιζε με παίκτη περισσότερο, με τον Μασκαρέιγ να αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και καθάρισε την υπόθεση νίκη με τον Αγιόθρ Πέρεθ στο 65΄. Οι Ανδαλουσιάνοι βρίσκονται στην 6η θέση της LaLiga και στόχος της είναι η ευρωπαϊκή έξοδος.

«Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στην Ευρώπη, δεν σκεφτόμαστε το ντέρμπι. Θα είναι πολύ σημαντικό βήμα για εμάς αν νικήσουμε τον Άρη, ώστε να εξασφαλίσουμε σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση και έπειτα να επιδιώξουμε να κατακτήσουμε την 1η θέση του ομίλου. Πρέπει να πάμε βήμα βήμα. Προτεραιότητά μου είναι να κερδίσoυμε και θα δούμε πόσα λεπτά μπορεί να παίξει ο Φεκίρ. Αλλά το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Αν μέσα σε αυτό μπορέσει να προσθέσει περισσότερα λεπτά, τόσο το καλύτερο γι΄ αυτόν και για την ομάδα», τόνισε ο Πελεγκρίνι.

Αγωνιστικά Νέα: Νέα απώλεια ο βασικός τερματοφύλακας, Ρούι Σίλβα. Λείπουν καιρό ο μπακ Σαμπαλί και ο στόπερ Μπάρτρα.Γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στον όμιλο, αφού φιλοξένησε την Μπέτις στην Κύπρο και έχασε με 1-0, με την αντίπαλο της να είναι εμφανώς καλύτερη. Ο Άρης Λεμεσού είχε δοκάρι σε αντεπίθεση στο 0-0, αλλά οι Ανδαλουσιάνοι πέτυχαν το μοναδικό γκολ της συνάντησης στο 75' με τον Αγιόθε Πέρεθ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από δύο δοκάρια από προσπάθειες συμπαικτών του στην ίδια φάση. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι για να ισοφαρίσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

«Διαθέτει ταλέντο και εμπειρία η Μπέτις. Το σημαντικό για εμάς είναι να μην φοβηθούμε. Να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Να παίξουμε καλύτερα στο τρανζίσιον, να έχουμε φρέσκο μυαλό. Σε κάποιες φάσεις στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε τη συγκέντρωση μας και το πόσο συμπαγής ήμασταν. Είχαμε σπουδαία ευκαιρία να σκοράρουμε και στα επόμενα δευτερόλεπτα δεχθήκαμε το γκολ που έπαιξε το ρόλο του. Είμαστε εδώ για να πάρουμε εμπειρίες. Θα παίξουμε με την καλύτερη 11αδα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι από αυτό. Οι παίκτες μου είναι έτοιμοι. Πρέπει να είμαστε γενναίοι, επιθετικοί. Γνωρίζουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι, αν χάσουμε με 3-0 ή 4-0. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο. Αν έχουμε την τύχη, ίσως να πάρουμε κάτι από τον αγώνα», δήλωσε ο προπονητής Αλεξέι Σπιλέφσκι.

Πέτυχε τη τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Κύπρου, αφού φιλοξένησε τη Νέα Σαλαμίνα και νίκησε με τη ψυχή στο στόμα με 2-1. Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα για το πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 54ο λεπτό με τον Ντορεγκαράι. Ο Άρης Λεμεσού ισοφάρισε με τον Γκομίς στο 68’ και ο ίδιος παίκτης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά έκανε την ανατροπή. Ενδεικτικό της υπερπροσπάθειας που κατέβαλαν μετά το τέλος του αγώνα, όλοι σχεδόν οι παίκτες ξάπλωσαν εξουθενωμένοι στο έδαφος. Πλέον, ο Άρης βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με τον ΑΠΟΕΛ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός είναι ο μπακ Μποάκι.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μπέτις έχει την Κυριακή το μεγάλο ντέρμπι της Ανδαλουσίας με τη Σεβίλλη, αλλά ο προπονητής της δήλωσε πως δεν το σκέφτεται. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα από τον Άρη Λεμεσού και αν όντως δεν σκέφτονται το επόμενο ματς για τη LaLiga θα έχουν εύκολο έργο. Άσος από ημίχρονο.

FACTS

  • Η ομάδα Μπέτις δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.03 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπέτις νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.25 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Άρης Λεμεσού νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 9.50 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Άρης Λεμεσού, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.47 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  3 Μπέτις 6 9 3 0 3 9:7
  4 Άρης Λεμεσού 6 4 1 1 4 7:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pitheios με το υψηλότερο yield +3.33% έπαιξε: 1
  • » Ο harrys_Garefalos, με το υψηλότερο yield +14.73% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +1.52% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες