7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπέτις - Φερεντσβάρος

Προϊστορία

25/11/2021 ΜπέτιςΦερεντσβάρος 2 - 0
30/9/2021 ΦερεντσβάροςΜπέτις 1 - 3

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

117 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Benito Villamarin
  • Χωρητικότητα: 60720
  • Θεατές: 30137
«Καίγεται» η Μπέτις

«Καίγεται» η Μπέτις

Η Μπέτις δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την πρόκριση και υποδέχεται την αδιάφορη και χωρίς βαθμό Φερεντσβάρος.

ΜΠΕΤΙΣ

Η υπόθεση πρόκριση άρχισε να μπλέκει, αφού πήγε στη Γερμανία να αντιμετωπίσει τη Λεβερκούζεν των αρκετών απουσιών και διασύρθηκε με 4-0 με τη Σέλτικ να την φτάνει στο -1. Έχοντας προφανώς το μυαλό της και στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας με τη Σεβίλλη που ερχόταν βρέθηκε να δέχεται δύο γκολ από τον Ντιαμπί στο 42΄' και το 52', ενώ κατέρρευσε στο τελευταίο πεντάλεπτο. Ο Βιρτζ στο 86’ και ο Αμιρι στις καθυστερήσεις διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Η Μπέτις είναι αήττητη στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» στους ομίλους του Europa League με ρεκόρ 4-4-0.

«Θα κάναμε μεγάλο λάθος αν πιστεύουμε ότι το παιχνίδι είναι κερδισμένο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο να προσθέσουμε άλλους τρεις βαθμούς. Αν η Σέλτικ κερδίσει τα δύο παιχνίδια της μπορεί να είναι και ηγέτης του ομίλου. Ας δούμε τι θα κάνει η Λεβερκούζεν στην έδρα της. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να προσθέσουμε άλλους τρεις βαθμούς και θα δούμε τι θα κάνουμε στο τελευταίο ματς. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί, οπότε δεν νομίζω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να εξαρτάται μόνο από μία ή δύο απώλειες» ήταν τα λεγόμενα του προπονητή Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Την περασμένη Κυριακή ξέσπασε πάνω στην Έλτσε για τις δύο συνεχόμενες ήττες, επικρατώντας εκτός έδρας με 3-0. Καθάρισε μέσα μισή ώρα, αφού άνοιξε το σκορ με τον Χουάνμι στο 12΄ και ο Γουίλιαμ Ζοσέ στο 24' με πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ, για να έρθει ο Φεκίρ τρία λεπτά αργότερα και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Έμεινε με δέκα παίκτες στο 67' λόγω αποβολής του Μπεγερίν, αλλά τίποτα δεν άλλαξε.

Αγωνιστικά Νέα: Διάστρεμμα στον αστράγαλο έχει υποστεί ο μπακ Μοντόγια και εκτός έμειναν ο στόπερ Πετσέλα, ο χαφ Καρβάλιο και ο μέσος Καμαράσα. Τιμωρημένος είναι ο μεσοεπιθετικός Φεκίρ.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Ούτε την 4η αγωνιστική κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό στον όμιλο, αφού έχασε εκ νέου από τη Σέλτικ αυτή τη φορά εντός έδρας με 3-2. Οι Σκωτσέζοι ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν με τον Φουρουχάσι μόλις στο 3΄, ενώ ο Ζούμπκοφ ισοφάρισε στο 11΄. Ομως, η Σέλτικ πήρε ξανά τα ηνία με τον Ζότα στο 23’ και ο Αμπάντα στο 60’ σημείωσε το 3-1. Ο Ουζούνι ξανά έβαλε τη Φερεντσβάρος στο παιχνίδι στο 86’ μειώνοντας σε 3-2, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα καλύτερο.

"Αυτός ο όμιλος θα μπορούσε εύκολα να είναι το Champions League, υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες. Επίσης, όλες έχουν διαφορετικά στυλ, κάτι που είναι μεγάλη πρόκληση. Λατρεύω το παιχνίδι της Μπέτις. Θα είναι δύσκολο για εμάς να πετύχουμε τον στόχο μας απέναντι σε έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο, αλλά θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τον πετύχουμε. Έχουμε κάνει μικρά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση τις τελευταίες εβδομάδες και ανυπομονούμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το διεθνές σενάριο για να κερδίσουμε βαθμούς. Πιστεύω ότι μπορούμε να αμυνθούμε αποτελεσματικά απέναντι σε παίκτες με τέτοια ποιότητα." ανέφερε ο Αυστριακός τεχνικός, Πέτερ Στρόγκε.

Την Κυριακή πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας, επικρατώντας πολύ εύκολα εντός έδρας με 3-0 επό της Φέχερβαρ. Μπήκε δυνατά στο ματς και πήρε το προβάδισμα μόλις στο δέκατο λεπτό με τον Ζούμπκοφ, ενώ ο Μάε στο 40' έγραψε το 2-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ουζούνι στο 58ο λεπτό της συνάντησης. Η Φερεντσβάρος βρίσκεται στην κορυφή και στο +3 από την Πούσκας Ακαντέμια.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζει μόνο στον μέσο Σίγκερ.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μπέτις έδειξε σημάδια ανάκαμψης στο ισπανικό πρωτάθλημα έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες και θέλει να πάρει την πρόκριση και στην Ευρώπη. Απέναντι της θα βρει την Φερεντσβάρος που δεν έχει βαθμό και καμία ελπίδα για πρόκριση, ρίχνοντας περισσότερο βάρος στις εγχώριες διοργανώσεις. Θα ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα και στον άσο από ημίχρονο.

FACTS

  • Η ομάδα Φερεντσβάρος έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.22 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπέτις δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.03 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Μπέτις, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.35 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
7ος Όμιλος
  2 Μπέτις 6 10 3 1 2 12:12
  4 Φερεντσβάρος 6 3 1 0 5 5:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ilpastore, με το υψηλότερο yield +6.69% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες