4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπενφίκα - Ρέιντζερς

5/11/2020 19:55
Κωδ ΟΠΑΠ: 825
3 - 3
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1281 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρέιντζερς - Μπενφίκα στις 14/3/2024

Προϊστορία

14/3/2024 ΡέιντζερςΜπενφίκα 0 - 1
7/3/2024 ΜπενφίκαΡέιντζερς 2 - 2
26/11/2020 ΡέιντζερςΜπενφίκα 2 - 2
5/11/2020 ΜπενφίκαΡέιντζερς 3 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 304,216 70.4%
X
€ 46,310 10.7%
2
€ 81,641 18.9%
Over
€ 15,524 40.0%
Under
€ 23,320 60.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:55

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

248 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio da Luz
  • Χωρητικότητα: 65647
Σοκαρισμένη η Μπενφίκα στη «μάχη» κορυφής

Σοκαρισμένη η Μπενφίκα στη «μάχη» κορυφής

Η Μπενφίκα φιλοξενεί τη Ρέιντζερς για την 3η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη επί της Σταντάρ Λιέγης στο «Ντα Λουζ», ενώ οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν στο «Άιμπροξ» κόντρα στη Λεχ Πόζναν.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Είχε καιρό να προβληματίσει και το έκανε την περασμένη Δευτέρα, όταν ταξίδεψε στο Πόρτο για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μποαβίστα. Ήταν το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη νίκη, όμως όχι μόνο δεν κατάφερε να δικαιολογήσει αυτόν τον χαρακτηρισμό, αλλά διασύρθηκε με 3-0, προβληματίζοντας έντονα με την απόδοσή της. Δέχτηκε το πρώτο γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άνχελ Γκόμες στο 18’, ενώ στο 38’ είδε τους γηπεδούχους να στέλνουν για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα της με τον Έλις. Το εις βάρος της 2-0 ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη θέλησε να ξαναμπεί στο ματς αλλά η πίεσή της δεν μετουσιώθηκε σε κάποιο γκολ. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 76’ δέχτηκε και τρίτο τέρμα από τον Αμάς και τα πάντα τελείωσαν.

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα για την Μπενφίκα στο πρωτάθλημα και είχε ως αποτέλεσμα να πέσει στη δεύτερη θέση, καθώς έχει συγκεντρώσει 15 βαθμούς και βρίσκεται έναν πίσω από την πρωτοπόρο και συμπολίτισσα Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Παραμένει πάντως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, αφού έχει απόσταση πέντε πόντων από την τέταρτη Πόρτο. Όσον αφορά το Γιουρόπα Λιγκ, την προηγούμενη εβδομάδα νίκησε στο «Ντα Λουζ» τη Σταντάρ Λιέγης με 3-0, σκοράροντας όλα τα γκολ στο δεύτερο μέρος. Βρίσκεται στην κορυφή του τετάρτου γκρουπ μαζί με την προσεχή της αντίπαλο Ρέιντζερς. Τα έξι πιο πρόσφατα ματς της για όλες τις διοργανώσεις ήταν Over.

Ο τεχνικός των «αετών» Ζόρζε Ζεσούς υπογράμμισε: «Ο Μορέλος είναι ένας πολύ επικίνδυνος επιθετικός. Δεν έχει σημασία το στιλ αν και θυμίζει τον Γκερντ Μίλερ. Η Ρέιντζερς παίζει ένα περίπλοκο σύστημα και προσπαθεί να μιμηθεί το 4-4-3 της Λίβερπουλ. Πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα προσπαθήσουμε να ανακτούμε την μπαλα, αφού οι τρεις επιθετικοί του αντιπάλου δεν γυρνούν στην άμυνα. Όποιος νικήσει θα έχει καλύτερες πιθανότητες πρόκρισης ».

Αγωνιστικά Νέα: Έχει «κοπεί» από τη λίστα ο Σάμαρης (2/0). Γνωστά τα προβλήματα στην άμυνα, καθώς θα λείψει για πολύ καιρό ο δεξιός μπακ και αρχηγός Αλμέιδα (4/0), ενώ χτύπησε και ο αριστερός οπισθοφύλακας Γκριμάλντο (5/1) ο οποίος δεν θα παίξει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Σταθερά απών ο νεοφερμένος στόπερ Τοντιμπό (0/0). Εκτός και ο επιτελικός χαφ Πεδρίνιο (3/0).



ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Η σεζόν έως τώρα εξελίσσεται με ιδανικό τρόπο για τη Ρέιντζερς. Πριν μία εβδομάδα αντιμετώπισε στο «Άιμπροξ» τη Λεχ Πόζναν και χωρίς να εντυπωσιάσει με την παρουσία της, μπόρεσε να πάρει ακόμα μία νίκη με το «φτωχό» αλλά αρκετό 1-0, κάνοντας το δεύτερο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο δεν έπαιξε καλά και δεν μπόρεσε να κυριαρχήσει απέναντι στους Πολωνούς οι οποίοι εμφανίστηκαν καλά διαβασμένοι. Στην επανάληψη όμως ανέβασε αισθητά την απόδοσή της και πίεσε για το γκολ. Αυτό ήρθε στο 68’ από τον Μορέλος ο οποίος δεν αστόχησε από τη μικρή περιοχή. Δεν απειλήθηκε ξανά μέχρι το τέλος κι έχασε ευκαιρίες και γι’ άλλα τέρματα. Πήρε το δεύτερό της «τρίποντο» και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας παρέα με την προσεχή της αντίπαλο Μπενφίκα, αφού αμφότερες έχουν μαζέψει έξι βαθμούς.

Η Ρέιντζερς πάντως τα πηγαίνει περίφημα και στην Πρέμιερσιπ Σκωτίας. Την προηγούμενη Κυριακή ταξίδεψε στην έδρα της Κιλμάρνοκ και πήρε ακόμα μία οριακή νίκη (0-1). Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε από τον δεξιό μπακ Ταβερνιέρ ο οποίος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι στο 19’. Παραμένει αήττητη και η συγκομιδή των 35 βαθμών μετά από 13 παιχνίδια τη φέρνει στην κορυφή, έχοντας διαφορά εννιά πόντων από τη δεύτερη Σέλτικ η οποία πάντως έχει δύο αγώνες λιγότερους. Τα έξι πιο πρόσφατα ματς της ήταν όλα Under και No Goal.

«Νομίζω ότι είναι μία αποστολή επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα αντιμετωπίσουμε για πρώτη φορά τέτοια δοκιμασία. Η Πόρτο που συναντήσαμε πέρσι βρισκόταν σε παρόμοια κατάσταση. Έχω παρακολουθήσει και τα δύο παιχνίδια τους φέτος, ήταν άνετα, ακόμα και κόντρα στη Λεχ Πόζναν που έμεινε στο ματς μέχρι τέλους. Είναι μία συναρπαστική πρόκληση κι ανυπομονούμε γι’ αυτήν» ήταν τα λόγια του προπονητή του κλαμπ της Γλασκώβης, Στίβεν Τζέραρντ.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει το γνωστό πρόβλημα με την απουσία του αμυντικού Κάτιτς (0/0) ο οποίος δεν έχει παίξει φέτος. Δεν υπολογίζονται επίσης ο αμυντικός Έντμοντσον (1/0) και ο επιθετικός Τζόουνς (3/1). Αμφότεροι πήγαν σε πάρτι και θα τιμωρηθούν, ενώ έχουν ήδη μπει σε καραντίνα. Κανείς από τους δύο βέβαια δεν αποτελεί βασικό στέλεχος της Ρέιντζερς.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μπενφίκα συνήλθε πλήρως μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τον ΠΑΟΚ, όμως τη Δευτέρα διασύρθηκε απρόσμενα από την Μποαβίστα εκτός έδρας. Ο στόχος της είναι ένας και μοναδικός, αφού θέλει να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης και να διεκδικήσει το τρόπαιο. Έως τώρα έχει πραγματοποιήσει πειστικές εμφανίσεις και τώρα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Ρέιντζερς, με την οποία προς το παρόν μοιράζεται την κορυφή του ομίλου. Στην έδρα τους οι «αετοί» έχουν τον πρώτο λόγο και θα τους εμπιστευτούμε επιλέγοντας τον άσο, αφού θα θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις για την ήττα στο Πόρτο από τους «πάνθηρες».

FACTS

  • Η ομάδα Ρέιντζερς δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.60 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπενφίκα νίκησε στους τελευταίους 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.98 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 αγώνες της ομάδας Ρέιντζερς, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.02 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρέιντζερς νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ.
    Σημείο: 2 με απόδοση 3.25 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρέιντζερς νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 3.40 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Μπενφίκα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.61 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Ρέιντζερς 6 14 4 2 0 13:7
  2 Μπενφίκα 6 12 3 3 0 18:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +4.79% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες