8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρέιντζερς - Μπενφίκα

26/11/2020 22:00
2 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1260 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρέιντζερς - Μπενφίκα στις 14/3/2024

Προϊστορία

14/3/2024 ΡέιντζερςΜπενφίκα 0 - 1
7/3/2024 ΜπενφίκαΡέιντζερς 2 - 2
26/11/2020 ΡέιντζερςΜπενφίκα 2 - 2
5/11/2020 ΜπενφίκαΡέιντζερς 3 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 183,711 64.8%
X
€ 32,797 11.6%
2
€ 66,802 23.6%
Over
€ 16,782 56.9%
Under
€ 12,696 43.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

245 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ibrox Stadium
  • Χωρητικότητα: 50817
Με στόχο την κορυφή

Με στόχο την κορυφή

Η Ρέιντζερς θα κοντραριστεί με την Μπενφίκα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του τετάρτου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι δύο ομάδες είχαν «συγκρουστεί» και στην προηγούμενη «στροφή» στο «Ντα Λουζ» και είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 3-3.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Η σεζόν έως τώρα έχει εξελιχθεί εξαιρετικά για εκείνη, πραγματοποιώντας σπουδαία πορεία σε όλα τα μέτωπα. Πριν από τρεις εβδομάδες είχε αντιμετωπίσει την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας και φλέρταρε μ’ ένα μεγάλο διπλό, όμως τελικά περιορίστηκε σε ισοπαλία 3-3. Έμεινε πίσω μόλις στο 2’ από αυτογκόλ, όμως στο 19’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και με δύο γκολ στο 24’ και στο 25’ κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 51’, ο Μορέλος της έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων. Ήταν το απόλυτο φαβορί για τη νίκη αλλά δεν την πήρε, αφού οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 77’ και ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις. Την περασμένη Κυριακή έπαιξε στο «Άιμπροξ» για τη σκωτσέζικη Πρέμιερσιπ κόντρα στην Αμπερντίν. Τη νίκησε τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό 4-0 και συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας διαφορά 11 πόντων από τη μισητή αντίπαλο Σέλτικ.

Όσον αφορά την πορεία της στο Γιουρόπα Λιγκ, τα καταφέρνει εξίσου καλά. Μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία. Έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς και συγκατοικεί με την Μπενφίκα στην 1η θέση του τετάρτου ομίλου. Φαίνεται έτοιμη να εξασφαλίσει την πρόκριση δίχως περιπέτειες και θα δώσει μάχη για την πρωτιά. Τα δύο από τα τρία παιχνίδια της στο γκρουπ ήταν Under και No Goal.

Ο τεχνικός του συλλόγου Στίβεν Τζέραρντ υποστήριξε: «Η Ευρώπη είναι πάντοτε σημαντική για ένα κλαμπ όπως η Ρέιντζερς. Έχουμε μεγάλη ιστορία και σπουδαίες ευρωπαϊκές βραδιές. Υπάρχει πάντοτε μία ευθύνη και μία προσδοκία πριν από αυτούς τους αγώνες. Αν σημαίνει ότι αυτό βοηθάμε και οικονομικά το σύλλογο είναι ακόμα καλύτερο, διότι είναι πάντοτε στόχος να συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Αγωνιστικά Νέα: Πάντοτε εκτός ο αμυντικός Κάτιτς (0/0) που δεν έχει παίξει φέτος. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του χαφ Τζακ (13/0).



ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Πριν τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων βρισκόταν σε αγωνιστική κρίση και το «διάλειμμα» που υπήρξε τη βοήθησε να ανασυνταχθεί. Υπέστη δύο σερί ήττες στο πορτογαλικό πρωτάθλημα από Μποαβίστα και Μπράγκα, ενώ κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 3-3 από τη Ρέιντζερς στο «Ντα Λουζ», σ’ ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Αρχικά άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ στο 2’, όμως η αποβολή του Οταμέντι στο 19’ έκανε τα πράγματα πολύ δύσκολα για εκείνη. Είδε τους αντιπάλους της να σκοράρουν τρεις φορές μέχρι το 51’ κι άπαντες πίστεψαν ότι το ματς είχε κριθεί. Δεν τα παράτησε όμως και με γκολ του Σίλβα στο 77’ και του Νούνιες στις καθυστερήσεις, απέφυγε την ήττα και πανηγύρισε σαν να είχε κερδίσει. Η τελευταία της εγχώρια υποχρέωση ήταν για το Κύπελλο. Απέκλεισε εκτός έδρας την Παρέντες με γκολ του Ανδρέα Σάμαρη.

Η Μπενφίκα έχει θέσει ως μεγάλο στόχο της τρέχουσας σεζόν την επιστροφή της στην κορυφή της Πριμέιρα Λίγκα, ωστόσο έχει τονιστεί απ’ όλους στο κλαμπ ότι επιθυμεί να φτάσει και μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό δεν θα είναι εύκολο, όμως φαίνεται να βαδίζει στο σωστό μονοπάτι αναφορικά με την πρόκριση. Η συγκομιδή των 7 βαθμών τη φέρνει στην πρώτη θέση παρέα με την προσεχή της αντίπαλο. Όλα τα ματς της έως τώρα ήταν Over, ενώ τα δύο από αυτά κι αμφίσκορα.

«Ο Στίβεν Τζέραρντ είναι ένας θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και της Τσέλσι» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ζόρζε Ζεσούς ο οποίος διόρθωσε γρήγορα την γκάφα του, καθώς θυμήθηκε ότι ο νυν κόουτς της Ρέιντζερς έπαιξε στη Λίβερπουλ. Παράλληλα εστίασε στη δυσκολία της συγκεκριμένης αναμέτρησης για την ομάδα του και στάθηκε στα όσα θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο και θα λείψει ο στόπερ Οταμέντι (5/0). Εκτός λίστας ο Σάμαρης (2/0). Προσβλήθηκαν από τον Covid-19 οι μέσοι Βέιγκλ (6/0) και Τααράμπτ (4/0), αλλά και ο στράικερ Νούνιες (7/1) που έχει ήδη μπει στα ραντάρ μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Πάντοτε εκτός ο αρχηγός και βασικός δεξιός μπακ Αλμέιδα (4/0), οι επίσης αμυντικοί Τοντιμπό (0/0) και Ταβάρες (0/0), αλλά και ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος Πεδρίνιο (3/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρέιντζερς και η Μπενφικά αποτελούσαν από την αρχή τα δύο μεγάλα φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ από τον ενδέκατο όμιλο. Παρ’ όλα αυτά έπρεπε να το αποδείξουν και στο γήπεδο, κάνοντας το στον πρώτο γύρο, αφού αμφότερες έχουν μετρήσει δύο νίκες και μία ισοπαλία και συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο «Άιμπροξ» αναμένεται να γίνει ξανά πολύ μεγάλη «μάχη» και δεν θα ασχοληθούμε με σημείο. Θα προτιμήσουμε το σύνολο 4-6 γκολ κι από τις δύο, σε ελκυστική απόδοση.

FACTS

  • Η ομάδα Ρέιντζερς νίκησε στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1
  • Η ομάδα Ρέιντζερς νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1
  • Η ομάδα Μπενφίκα νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μπενφίκα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over
  • Η ομάδα Μπενφίκα νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Ρέιντζερς 6 14 4 2 0 13:7
  2 Μπενφίκα 6 12 3 3 0 18:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +4.79% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες