7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

ΝΣ Μούρα - Λουντογκόρετς

21/7/2021 21:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 493
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1010 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λουντογκόρετς - ΝΣ Μούρα στις 28/7/2021

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 9' Karnicnik Zan

2ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 54' Plastun Igor

      Προϊστορία

      28/7/2021 ΛουντογκόρετςΝΣ Μούρα 3 - 1
      21/7/2021 ΝΣ ΜούραΛουντογκόρετς 0 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 27,198 14.1%
      X
      € 19,983 10.4%
      2
      € 145,175 75.5%
      Over
      € 4,333 13.9%
      Under
      € 26,855 86.1%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      73 ψήφοι:

      Συνθέσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Fazanerija City Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 3782
      Εξαρτάται από τη Λουντογκόρετς

      Εξαρτάται από τη Λουντογκόρετς

      Η Μούρα από τη Σλοβενία υποδέχεται τη Λουντογκόρετς από τη Βουλγαρία στο πλαίσιο της δεύτερης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι απέκλεισαν τη Σκεντίγια από τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ οι φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός συνέχειας τη Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ από τη Λευκορωσία.

      Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (28/7) στην έδρα της Λουντογκόρετς. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ολυμπιακός - Νέφτσι Μπακού.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με θεατές στις εξέδρες, δίχως συγκεκριμένους περιορισμούς λόγω πανδημίας.

      ΜΟΥΡΑ

      Έχοντας πανηγυρίσει το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της βιώνει πρωτόγνωρες στιγμές συμμετέχοντας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κι έχοντας ήδη φτάσει στο δεύτερο γύρο. Στην παρθενική της παρουσία απέκλεισε στην πρώτη φάση των πρωταθλήτρια Βόρειας Μακεδονίας Σκεντίγια και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη εκτός έδρας νίκησε 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπομπίτσανετς στο 28’. Στον επαναληπτικό πάντως όχι μόνο δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση αλλά πέτυχε μία εμφατική νίκη με το 5-0 να μαρτυράει την εικόνα του αγώνα, σ’ ένα ανεπανάληπτο πάρτι για εκείνη. Ο Μπομπίτσανετς άνοιξε το σκορ στο 25’ και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κούτερ πέτυχε το 2-0.

      Συνέχισε ακόμα πιο εντυπωσιακά στην επανάληψη παίζοντας και με παίκτη παραπάνω. Ο Κλέπατς στο 55’ ανέβασε το δείκτη στο 3-0, με τον Κους στο 64’ να στέλνει την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας για το 4-0.Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ξανά ο Κλέπατς στο 87’. Ο ενθουσιασμός πάντως μετριάστηκε απότομα το προηγούμενο Σάββατο. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υπέστη εντός έδρας διασυρμό (0-3) από την Ταμπόρ και ξεκίνησε άσχημα την προσπάθεια διατήρησης των σκήπτρων της. Παρ’ όλα αυτά ελπίζει ότι θα μπορέσει να κοιτάξει στα μάτια τη Λουντογκόρετς. Και τα τρία φετινά επίσημα ματς της ήταν No Goal.

      Ο τεχνικός του συλλόγου Άντε Σίμουντζα τόνισε: «Το πιο σημαντικό πράγμα θα είναι να είναι ξεκάθαρος ο τρόπος παιχνιδιού μας. Στον αγώνα πρωταθλήματος παραμελήσαμε αρκετά το τακτικό κομμάτι κι αυτό ήταν κάτι που μας κόστισε και το πληρώσαμε. Ξέρουμε ότι η Λουντογκόρετς είναι μία πολύ καλή ομάδα, όμως κι εμείς έχουμε καλά στοιχεία και θα περιμένω από τους παίκτες μου να τα δείξουν στο γήπεδο και να κάνουν καλή εμφάνιση».

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν σοβαροί «πονοκέφαλοι» που επηρεάζουν τα πλάνα του τεχνικού επιτελείου με μοναδική εξαίρεση τον μέσο Κλέπατς που έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό.



      ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ

      Αποτελεί σίγουρα την πιο έμπειρη ομάδα του ζευγαριού με τη Μούρα κι εκείνη που θεωρείται δικαίως το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Στον πρώτο γύρο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ έπαιξε με την πρωταθλήτρια Λευκορωσίας Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ. Συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τους αντιπάλους της αλλά ήταν εκείνη που πήρε το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση. Στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη επί βουλγαρικού εδάφους, λίγο έλειψε να μην επικρατήσει. Ο χρόνος κυλούσε και οι δύο ομάδες ήταν «κολλημένες» στη «λευκή» ισοπαλία (0-0). Στο 92’ όμως βρήκε το γκολ της νίκης με τον Βραζιλιάνο Ολιβέιρα ο οποίος τη «λύτρωσε».

      Η Λουντογκόρετς στον επαναληπτικό γνώριζε ότι έπρεπε να μην ηττηθεί για να προκριθεί, από τη στιγμή που έχει καταργηθεί ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Το έργο της ήταν ξανά δύσκολο, αλλά βρήκε εκείνη πρώτη τέρμα κι έτσι «καθάρισε» την υπόθεση. Στο 71’ ο Ντεσπόντοφ ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και της χάρισε τη νίκη και μαζί την πρόκριση. Το προηγούμενο Σάββατο έπαιξε με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για το Σούπερ Καπ Βουλγαρίας. Πραγματοποίησε μία σπουδαία εμφάνιση και κατέκτησε τον τίτλο, διαλύοντας την αντίπαλό της με 4-0, σκοράροντας δύο φορές σε κάθε ημίχρονο. Και τα τρία φετινά επίσημα ματς της ολοκληρώθηκαν No Goal.

      «Έχω μεγάλο σεβασμό για τους παίκτες και τον προπονητή της Μούρα. Οι αγώνες αυτοί θα είναι διαφορετικοί επειδή οι Σλοβένοι έχουν διαφορετικό στιλ. Τους αντιμετωπίζουμε με σεβασμό. Όλοι εμείς έχουμε ένα καθήκον. Είναι καλά οργανωμένη ομάδα, όμως δεν έχει παίξει πολλά παιχνίδια όπως συμβαίνει και μ’ εμάς. Περιμένω μία μάχη. Θα επιλέξω τους καλύτερους. Όλοι όμως ξέρουμε τη σημασία αυτών των αγώνων με τη Μούρα» ήταν τα λόγια του Λιθουανού προπονητή των πρωταθλητών Βουλγαρίας, Βάλντας Νταμπράουσκας.

      Αγωνιστικά Νέα: Έτοιμος ο μεσοεπιθετικός Σαντάνα, εκτός για λόγους τακτικής ο στράικερ Κεσέρου.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Από το συγκεκριμένο ζευγάρι θα προκύψει η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην τρίτη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους «ερυθρόλευκους» πάντως να καλούνται να ξεπεράσουν πρώτα το «εμπόδιο» της Νέφτσι Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν. Το φαβορί για πρόκριση πάντως στην κόντρα της Μούρα από τη Σλοβενία και της Λουντογκόρετς από τη Βουλγαρία, είναι δεδομένα η δεύτερη. Κι αυτό διότι πρόκειται για ένα σύνολο με αρκετές διακρίσεις την τελευταία δεκαετία και με αρκετή εμπειρία. Από την άλλη οι γηπεδούχοι ψάχνουν για μία υπέρβαση, δίχως να έχουν τόσες παραστάσεις όσο οι πρωταθλητές Βουλγαρίας. Ελκυστικό το «διπλό» στην τιμή που προσφέρεται και θα το στηρίξουμε.

      FACTS

      • Η ομάδα Λουντογκόρετς νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 1.74 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Λουντογκόρετς - Τελ. αγώνες
      2/5/2024
      Χεμπάρ Παζάρντζικ
      Λουντογκόρετς
      28/4/2024
      Λουντογκόρετς
      Λέφσκι Κρούμοβγκραντ
      24/4/2024
      Λουντογκόρετς
      Χεμπάρ Παζάρντζικ
      4 - 0
      20/4/2024
      Χεμπάρ Παζάρντζικ
      Λουντογκόρετς
      0 - 3
      15/4/2024
      Λουντογκόρετς
      Άρντα
      2 - 0
      11/4/2024
      ΤΣΣΚΑ 1948
      Λουντογκόρετς
      0 - 1
      7/4/2024
      Πιρίν Μπλαγκόεβγκραντ
      Λουντογκόρετς
      0 - 2
      3/4/2024
      Λουντογκόρετς
      Λέφσκι Σόφιας
      5 - 1
      30/3/2024
      Λοκομοτίβ Πλόβντιβ
      Λουντογκόρετς
      1 - 2
      16/3/2024
      Λουντογκόρετς
      Λοκομοτίβ Σόφιας
      6 - 0

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.29% έπαιξε: 2
      • » Ο paoki4, με το υψηλότερο yield +0.32% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2
      • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +4.01% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες