3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λουντογκόρετς - ΝΣ Μούρα

28/7/2021 21:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 680

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 4' Sotiriou Pieros
  2. 35' Tekpetey Bernard

2ο Ημίχρονο 3 - 1

  1. 50' Despodov Kiril
  2. 64' Horvat Tomi
  3. 82' Manu Elvis
  4. 90' Oliveira Souza Cauly
  5. 91' Oliveira Souza Cauly

      Προϊστορία

      28/7/2021 ΛουντογκόρετςΝΣ Μούρα 3 - 1
      21/7/2021 ΝΣ ΜούραΛουντογκόρετς 0 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 111,901 92.7%
      X
      € 5,034 4.2%
      2
      € 3,769 3.1%
      Over
      € 10,194 42.9%
      Under
      € 13,554 57.1%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 21:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      80 ψήφοι:

      Συνθέσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Ludogorets Arena
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 10422
      Φαβορί η Λουντογκόρετς αλλά...

      Φαβορί η Λουντογκόρετς αλλά...

      Η Λουντογκόρετς από τη Βουλγαρία υποδέχεται τη Μούρα από τη Σλοβενία σε επαναληπτικό για τη δεύτερη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

      Α’ Αγώνας: Μούρα - Λουντογκόρετς 0-0

      Τι ισχύει: Παιχνίδι ρεβάνς για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ολυμπιακός - Νέφτσι Μπακού.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ

      Την περασμένη Τετάρτη ταξίδεψε στη Σλοβενία ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την πρωταθλήτρια της χώρας Μούρα. Αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0). Βεβαίως δεν έχει καμία σημασία ότι η ισοπαλία ήταν «λευκή», καθώς έχει καταργηθεί το εκτός έδρας γκολ. Πλέον όμως πρέπει να νικήσει για να περάσει στον επόμενο προκριματικό γύρο. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο του αγώνα ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι και δημιούργησε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες. Την ίδια στιγμή πάντως και η άμυνά της δεν φαινόταν να πατάει καλά κι επέτρεψε ορισμένες φάσεις στους γηπεδούχους. Στην επανάληψη μάλιστα οι Σλοβένοι ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους κι έγιναν ακόμα πιο απειλητικοί. Σιγά-σιγά ισορρόπησε και όσο κυλούσε ο χρόνος ήταν εκείνη που έμοιαζε να ψάχνει περισσότερο το γκολ. Τελικά δεν σημειώθηκε κανένα τέρμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και οι λογαριασμοί έμειναν «ανοιχτοί» για τη ρεβάνς.

      Η Λουντογκόρετς την Κυριακή (25/7) είχε την πρεμιέρα της και στο εγχώριο πρωτάθλημα. Αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και πήρε τη νίκη με 3-1, πιο δύσκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Προηγήθηκε 1-0 στο ημίχρονο αλλά στη συνέχεια ισοφαρίστηκε στο δεύτερο μέρος. Τη λύση έδωσε ο Ντεσπόντοβ στο 74’, βρίσκοντας ακόμα ένα τέρμα στις καθυστερήσεις για το τελικό 3-1. Αυτό το παιχνίδι πάντως αποτέλεσε εξαίρεση στον κανόνα, καθώς τα τρία φετινά ματς της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν όλα Under και No Goal.

      Ο τεχνικός των πρωταθλητών Βουλγαρίας Βάλντας Νταμπράουσκας τόνισε: «Δεν νομίζω ότι θα γίνει πολύ διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό της Σλοβενίας. Οι αντίπαλοι θα παίξουν σίγουρα αμυντικά κι εμείς θα πρέπει να επιτεθούμε και να ρισκάρουμε. Είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και θα χρειαστεί προσοχή. Χαίρομαι που μπορώ να χρησιμοποιήσω όλους τους παίκτες μου και είμαι ικανοποιημένος απ’ όσα κάνουν. Πιστεύουμε στην πρόοδό μας και ότι θα γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Οι αναλύσεις θα πρέπει να γίνουν στο τέλος της σεζόν, τώρα μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη και η πρόκριση».

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν προβλήματα.



      ΜΟΥΡΑ

      Ήξερε από την αρχή ότι δεν ήταν το φαβορί του ζευγαριού με την πιο έμπειρη σε αυτό το επίπεδο Λουντογκόρετς. Είχε συμπαθητική παρουσία στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στην έδρα της και η «λευκή» ισοπαλία (0-0) την κράτησε «ζωντανή» στη «μάχη» της πρόκρισης τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν φανερό ότι έθεσε ως πρώτο στόχο να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της και τα κατάφερε. Κινδύνευσε σοβαρά σε ορισμένες στιγμές, αλλά από το πρώτο ημίωρο κι έπειτα κατάφερε να κερδίσει μέτρα και να δημιουργήσει κι εκείνη τις δικές τις υποψίες καλής στιγμής. Στην επανάληψη έμοιαζε πιο απελευθερωμένη μέσα στο γήπεδο και δοκίμασε να πάρει μεγαλύτερο ρίσκο στο επιθετικό τρίτο. Είχε δύο καλές ευκαιρίες που δεν μετέτρεψε σε γκολ. Μαζεύτηκε ξανά στην άμυνα όσο κυλούσε ο χρόνος κι αυτό λίγο έλειψε να της κοστίσει, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο καλές φάσεις στα τελευταία λεπτά. Δεν άλλαξε κάτι και πλέον ταξιδεύει στη Βουλγαρία ψάχνοντας την έκπληξη.

      Το κλίμα στη Μούρα θα μπορούσε να ήταν άριστο, με δεδομένο ότι ακόμα δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ στα τρία παιχνίδια της στο πλαίσιο των προκριματικών της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Ωστόσο δεν είναι όλα ρόδινα στο εσωτερικό της, καθώς έχει αρχίσει με άσχημο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα Σλοβενίας. Μετά την ήττα της πρεμιέρας ακολούθησε και δεύτερη διαδοχική. Έχασε στο «σπίτι» της Κόπερ από την ομώνυμη ομάδα με 3-2 το περασμένο Σάββατο κι ακόμα δεν έχει κάνει σεφτέ. Και στο παρελθόν όμως έχει αποδειχθεί ότι πολλές φορές δεν έχει καμία σχέση η απόδοση μίας ομάδας στις εγχώριες διοργανώσεις και στις διεθνείς.

      «Περιμένω μεγάλη πίεση από τη Λουντογκόρετς και τους οπαδούς της στο δεύτερο παιχνίδι. Γνωρίζουμε τη δυσκολία του αντιπάλου και το πόσο πολύπλοκο είναι το Τσάμπιονς Λιγκ αν θες να διακριθείς. Νομίζω ότι πνευματικά βρισκόμαστε στο σωστό επίπεδο. Στην Ευρώπη κανείς δεν μπορεί αν υποτιμήσει καμία ομάδα, ανεξάρτητα από τη χώρα που προέρχονται. Έχω την αίσθηση ότι μας υποτιμούσαν. Έχω κάποιες ιδέες για να τους εκπλήξω γιατί έπαιξαν όπως εμείς. Είμαστε καλή ομάδα και θα πάμε να παίξουμε με θάρρος. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να πετύχουμε. Η Λουντογκόρετς είναι το φαβορί κι έχει μεγαλύτερη πίεση» ήταν τα λόγια του προπονητή των πρωταθλητών Σλοβενίας, Άντε Σίμουντζα.

      Αγωνιστικά Νέα: Ξανά εκτός ο μέσος Κλέπατς ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η «λευκή» ισοπαλία (0-0) του πρώτου αγώνα απέδειξε ότι αυτή η πρόκριση εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Λουντογκόρετς για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση χρειάζεται μόνο νίκη. Από την άλλη η Μούρα δεν θα ήταν αρνητική να οδηγήσει τον αγώνα στην παράταση, κάτι που θα συμβεί σε περίπτωση οποιουδήποτε ισόπαλου αποτελέσματος, με δεδομένο ότι πλέον έχει καταργηθεί ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Δύσκολα θα γίνει «ανοιχτό» παιχνίδι και θα ποντάρουμε στο Under σε συμπαθητική τιμή.

      FACTS

      • Η ομάδα Λουντογκόρετς δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.03 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Λουντογκόρετς νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 1.24 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.29% έπαιξε: 1
      • » Ο paoki4, με το υψηλότερο yield +0.32% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες