Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μόλντε - Άρης

8/8/2019 20:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 659
3 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1728 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Άρης - Μόλντε στις 15/8/2019

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 27' Eikrem Magnus
  2. 31' Hussain Etzaz
  3. 32' Hestad Eirik

2ο Ημίχρονο 3 - 0

  1. 64' Velez Francisco
  2. 69' Delizisis Giorgos
  3. 87' Ellingsen Martin
  4. 90' Haugen Kristoffer
  5. 94' Knudtzon Erling

      Προϊστορία

      15/8/2019 ΆρηςΜόλντε 3 - 1*
      8/8/2019 ΜόλντεΆρης 3 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 3,949 95.6%
      X
      € 3 0.1%
      2
      € 180 4.4%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 20:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      330 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Aker Stadion
      • Τεχνητός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 11249
      «Κάστρο» το «Άκερ Στάντιον»

      «Κάστρο» το «Άκερ Στάντιον»

      Ο Άρης ξεπέρασε στον 2ο προκριματικό γύρο το εμπόδιο της ΑΕΛ Λεμεσού και συναντά πλέον στο δρόμο του την νορβηγική Μόλντε, η οποία βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, μιας και το πρωτάθλημα της χώρας βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ στην έδρα της μετράει μόλις 1 ήττα σε 11 ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχοντας «λυγίσει» σημαντικά ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

      Τι ισχύει: Πρώτο παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ Λιγκ. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί ρεβάνς. Σε περίπτωση που το συνολικό αποτέλεσμα στα 180 λεπτά είναι ισόπαλο ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

      * Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα πλει-οφ τον νικητή του Παρτιζάν - Μαλάτιασπορ

      ΜΟΛΝΤΕ

      Πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση στο Βελιγράδι και απέκλεισε με 3-1 την Τσουκαρίτσι, «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Προηγήθηκε μόλις στο 4’ με τον Ομοϊχουάνφο, πέτυχε δεύτερο στο 38’ με τον Έικρεμ, ενώ «σφράγισε» και τυπικά την υπόθεση πρόκριση με το γκολ του Κνούτζον στο 78’. Το μόνο που κατάφερε η αντίπαλος της ήταν να μειώσει στο 82’ όταν τα πάντα είχαν κριθεί. Βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, αφού το πρωτάθλημα της Νορβηγίας βρίσκεται σε εξέλιξη, με την ίδια να οδηγεί την κούρσα, όντας στο +4 από την 2η Μπόντο Γκλιμτ. Την Κυριακή πέρασε με 2-0 από την έδρα της Βίκινγκ χάρη σε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

      Είναι αήττητη στα τελευταία έξι παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (4-2-0), ενώ στην Ευρώπη μετράει μόλις μια ήττα στα τελευταία 11 (7-3-1), αυτή με τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη τον Αύγουστο του 2018 (3-1). Πραγματικό «κάστρο» το «Άκερ Στάντιον» στην Ευρώπη, αφού μετράει αήττητο 7 αγώνων με 6 νίκες, ενώ έχει υποστεί μόλις μια ήττα στα τελευταία 11 εντός, αυτή με την Φενέρμπαχτσε το 2015 (0-2). Στο γήπεδο της έχει «λυγίσει» ομάδες όπως Σεβίλλη, Λάτσιο, Σέλτικ, Σταντάρ Λιέγης, ενώ έχει κρατήσει στο 1-1 τον Άγιαξ.

      «Δεν θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι του αντιπάλου, δεν πάμε μ’ αυτή τη λογική σ’ αυτούς τους αγώνες. Έχουμε πίστη στην ικανότητα της ομάδας μας και θα παίξουμε για να επιβάλλουμε το δικό μας στιλ παιχνιδιού», δήλωσε ο τεχνικός Μό.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν προκύψει προβλήματα και ο Μο αναμένεται να παρατάξει την ισχυρότερη ενδεκάδα του

      ΑΡΗΣ

      Επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από τη σεζόν 2010-11 και στον 2ο προκριματικό γύρο άφησε εκτός την ΑΕΛ Λεμεσού με «διπλό» στην Κύπρο (1-0). Αδικήθηκε από το 0-0 του πρώτου αγώνα στο «Κλ. Βικελίδης» όπου είχε ευκαιρίες και δοκάρια για να σκοράρει, δεν ήταν το ίδιο καλός στη ρεβάνς, βγάζοντας πρόβλημα στο κράτημα της μπάλας και στη δημιουργία, όμως έφτασε σε μια επαγγελματική νίκη με το εύστοχο πέναλτι του Ντιγκινί. Θα μπορούσε να τελειώσει νωρίτερα την υπόθεση πρόκριση αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στο δεύτερο μέρος.

      Στόχος είναι η συμμετοχή στους ομίλους της διοργάνωσης, όπου θα του αποφέρει σημαντικά έσοδα. Ήδη εξασφάλισε στα ταμεία του ένα ποσό που ξεπερνά το ένα εκατ. ευρώ με τη συμμετοχή στον 3ο προκριματικό γύρο, ενώ η κλήρωση των πλει-οφ ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκή, αφού αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Μόλντε θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Παρτιζάν-Μαλάτιασπορ, αποφεύγοντας την Άιντραχτ Φρακφούρτης.

      «Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε την κλήρωση, γνωρίσαμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Ξέραμε ότι έχουμε να παίξουμε με μια ομάδα η οποία αγωνίζεται σε έντονο ρυθμό, με συνοχή. Είναι γρήγορη και επικίνδυνη μεσοεπιθετικά χωρίς να μπορείς να πεις ότι έχει μεγάλα προβλήματα στην άμυνά της. Έχει αυτοματισμούς στην επίθεση και χρησιμοποιεί καλά το γήπεδο και για μεγάλο διάστημα ανεβάζει πολύ την ένταση, ασκώντας πίεση στον αντίπαλο. Το δικό μας μειονέκτημα είναι το πλαστικό γήπεδο. Είμαστε μια ομάδα που δεν μπορεί να αμυνθεί για πολύ ώρα γιατί δεν μας αρέσει και δεν θέλουμε να το κάνουμε. Στόχος μας είναι να πετύχουμε ένα τέρμα. Από κάποια παιδιά περιμένω περισσότερα από αυτό το ματς σε σχέση με αυτό που έδειξαν στην Κύπρο», δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίος τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική για το επεισόδιο που είχε με τους οπαδούς της ΑΕΛ Λεμεσού και έτσι δεν θα δώσει το «παρών» στον πάγκο.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμεινε ξανά ο φορ Γιουνές και ο μπακ Τζανακάκης, μακροχρόνια εκτός ο μεσοεπιθετικός Γκάμα. Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο 27χρονος Βέλγος αμυντικός, Λόρενς Ντε Μποκ, ο οποίος θα υπογράψει ως δανεικός από την Λιντς, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς.

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Την κατηφόρα έχει πάρει ο άσος της Μόλντε και από 1.90 που άνοιξε βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 1.67. Αδικείται ξεκάθαρα ο Άρης από το 5.40 του «2», ωστόσο στην έδρα των Νορβηγών δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο, με την αντίπαλο του να έχει χτίσει αξιοσημείωτο εντός έδρας σερί στην Ευρώπη, ενώ την ίδια ώρα βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς σε αντίθεση φυσικά με τους «κίτρινους». Οι Θεσσαλονικείς θα παίξουν κλειστά ώστε να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα και αν είναι να διαλέξουμε κάτι αυτό είναι το Under, το οποίο βρίσκεται στο 1.75

      FACTS

      • Η ομάδα Μόλντε δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.14 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Αναμετρήσεις Ομάδων
      15/8/2019
      Άρης
      Μόλντε
      3 - 0*
      8/8/2019
      Μόλντε
      Άρης
      3 - 0

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Karampinas, με το υψηλότερο yield +5.08% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Στοιχηματικές πλατφόρμες