2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαυροβούνιο - Νορβηγία

30/3/2021 21:45
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1116 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Νορβηγία - Μαυροβούνιο στις 11/10/2021

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 35' Soerloth Alexander

2ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 81' Soerloth Alexander
  2. 92' Strandberg Stefan

      Προϊστορία

      11/10/2021 ΝορβηγίαΜαυροβούνιο 2 - 0
      30/3/2021 ΜαυροβούνιοΝορβηγία 0 - 1
      29/5/2010 ΝορβηγίαΜαυροβούνιο 2 - 1
      26/3/2008 ΜαυροβούνιοΝορβηγία 3 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 50,536 13.1%
      X
      € 46,246 12.0%
      2
      € 288,302 74.9%
      Over
      € 23,079 31.5%
      Under
      € 50,161 68.5%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      142 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: Gradski Stadion Podgorica, Podgorica
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 4300
      Ψάχνει πειστική εμφάνιση η Νορβηγία

      Ψάχνει πειστική εμφάνιση η Νορβηγία

      Το Μαυροβούνιο υποδέχεται στην Ποντγκόριτσα την Νορβηγία για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ. Πρώτο σοβαρό τεστ για τους γηπεδούχους, απέτυχαν απέναντι στους Τούρκους οι φιλοξενούμενοι.

      Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

      ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

      Έκανε ο,τι χρειάστηκε απέναντι στο αδύναμο Γιβραλτάρ το Σάββατο, επικράτησε με 4-1 και διπλασίασε τις νίκες του στον όμιλο. Ήταν καταιγιστικό επιθετικά και δημιούργησε συνολικά 31 τελικές, όμως στις δύο που δέχτηκε είδε τον αντίπαλο του να σκοράρει. Προηγήθηκε με τον Μπεκιράι ο οποίος απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από την κεφαλιά του Τζούρτζεβιτς που βρήκε και στα δύο δοκάρια, αλλά πέντε λεπτά μετά το Γιβραλτάρ ισοφάρισε από το σημείο του πέναλτι. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 43’ για να βρεθεί και πάλι μπροστά στο σκορ με κεφαλιά του Σίμιτς, ο Τομάσεβιτς πέτυχε το 3-1 στο 53’ για να έρθει στο τέλος ο Γιόβετιτς με ωραία εκτέλεση φάουλ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

      Το 2 στα 2 απέναντι σε Λετονία και Γιβραλτάρ ήταν το ζητούμενο, από σήμερα θα δείξει αν μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στον όμιλο. Με βάση όσα έδειξε στα πρώτα δύο παιχνίδια μοιάζει δύσκολο να κάνει την υπέρβαση άλλωστε το υλικό στο ρόστερ πέρα κάποιων εξαιρέσεων δεν είναι για παραπάνω. Η λογική λέει πως θα φυλάξει περισσότερο τα μετόπισθεν του απέναντι στο φαβορί την Νορβηγία και μπροστά στα στηριχθεί στις εμπνεύσεις του Γιόβοβιτς.

      «Έχουμε δύο νίκες και θέλουμε να πάμε για την 3η. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την στιγμή και το γεγονός ότι έχουμε αυτοπεποίθηση και δείξαμε την ποιότητα μας. Έχουμε τα όνειρα και τους στόχους μας και κανείς δεν μπορεί να μας τα πάρει αν θέλουμε να τα ολοκληρώσουμε. Με όλο τον σεβασμό στην αντίπαλο μας, μπορούμε να την αφήσουμε εκτός», τόνισε ο κόουτς Ραντούλοβιτς.

      Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς κάποιο πρόβλημα.

      Η αποστολή του Μαυροβουνίου:

      Τερματοφύλακες: Σάρκιτς (Σριούσμπερι), Ντραγκόγεβιτς (Μπουντούτσνοστ), Μιγιάτοβιτς (ΜΤΚ Βουδαπέστης)

      Αμυντικοί: Σάβιτς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ρασπόποβιτς (Άστρα Γκιούργκιου), Σίμιτς (Λιεπάγια), Βούγιασιτς (Παρτιζάν), Ραντούνοβιτς (Στεάουα Βουκουρεστίου), Τομάσεβιτς (Αστάνα), Λάγκατορ (Βίσλα Πλοκ), Σάβελιτς (Ράγιο Βαγιεκάνο), Μαρτίνοβιτς (Μάριμπορ)

      Μέσοι: Γιόβοβιτς (Γιάμπλονετς), Κόσοβιτς (Καϊράτ), Μπόλγεβιτς (Έουπεν), Μπάκιτς (Μουσκρόν), Χαξαμπάνοβιτς (Νόρκεπινγκ), Σέκιτς (Παρτιζάν), Ιβανόβιτς (Μπούντοτσνοστ), Βούκσεβιτς (Ποντγκόριτσα), Βούλαϊ (Ντέτσιτς), Ζέτσεβιτς (Ρούνταρ Πίγιεβλα)

      Επιθετικοί: Μπετσιράι (Μπνέι Γιουχόντα), Γιόβετιτς (Μονακό), Ισλάμοβιτς (Ρόζενμποργκ), Ντούρντεβιτς (Σπόρτινγκ Χιχόν)

      ΝΟΡΒΗΓΙΑ

      Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Τουρκία, ηττήθηκε με 3-0 και έχασε σημαντικό έδαφος στην μάχη για τις πρώτες θέσεις. Μόλις στο 4’ έμεινε πίσω στο σκορ αλλά στο 26’ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν το σουτ του Σέρλοθ σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Τσακίρ. Δύο λεπτά μετά ωστόσο από μία στημένη φάση δέχτηκε και 2ο τέρμα και στο 59’ είδε τον Τουφάν να πετυχαίνει ένα όμορφο τέρμα για το 0-3. Από εκεί και πέρα είχε τον έλεγχο, δεν μπόρεσε όμως να μπει ξανά στο παιχνίδι με κάποιο γκολ και μάλιστα στο 79’ έχασε με κόκκινη κάρτα και τον Θόρστνβετ για ένα επικίνδυνο φάουλ πάνω στον Ερκίν.

      Σε ένα κομβικό παιχνίδι για την συνέχεια, ηττήθηκε καθαρά και πλέον το έργο της φαίνεται να γίνεται λίγο πιο δύσκολο για την συνέχεια. Σημαντική και η σημερινή αναμέτρηση καθώς σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος θα μείνει αρκετά πίσω από τις πρώτες 2 θέσεις. Της έχει στοχίσει και το γεγονός πως το μεγάλο της όπλο, ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα με το εθνόσημο τελευταία και ο κόουτς Στόλμπακεν καλείται να ξυπνήσει την ομάδα του.

      Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μέσος Θόρστβεντ (Γκενκ).

      Η αποστολή της Νορβηγίας:

      Τερματοφύλακες: Γιάρστεϊν (Χέρτα), Νίλαντ (Νόριτς), Γκρίτεμπουστ (Κοπεγχάγη), Χάνσεν (Ρόζενμποργκ)

      Αμυντικοί: Αλεσάμι (Ροστόφ), Λίνες (Γαλατάσαραϊ), Αγιερ (Σέλτικ), Σβένσον (Αλκμάαρ), Μέλινγκ (Νιμ), Στράντμπεργκ (Ουράλ), Γκάμπριελσεν (Τουλούζ), Ρίερσον (Ουνιόν Βερολίνου), Λόντε (Μπόντο Γκλιμτ), Εστιγκαρντ (Κόβεντρι), Γκρέγκερσεν (Μόλντε)

      Μέσοι: Ελιονούσι (Σέλτικ), Οντεγκααρντ (Αρσεναλ), Μπέργκε (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Ντελί (Νυρεμβέργη), Φόσουμ (Ααλμποργκ), Θόρσμπι (Σαμπντόρια), Χάουγκε (Μίλαν), Μπεργκ (Μπόντο Γκλιμτ)

      Επιθετικοί: Κινγκ (Εβερτον), Σέρλοθ (Λειψία), Γιόνσεν (Μόντρεαλ), Χάαλαντ (Ντόρτμουντ), Τοκμάκ Ενγκουέν (Φερεντσβάρος)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Το Μαυροβούνιο αφήνει πίσω τα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια του ομίλου και τώρα θα βρει στον δρόμο της ένα από τα φαβορί για την 2η θέση. Η Νορβηγία απογοήτευσε απέναντι στην Τουρκία και τώρα καλείται να «βγάλει» αντίδραση σε έναν θεωρητικά πιο εύκολο αλλά σκληρό αντίπαλο. Το διπλό βέβαια σε αυτές τις τιμές δεν έχει ιδιαίτερη αξία, αντίθετα το over ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν θα κλειστούν είναι ελκυστικό.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 7ος όμιλος
        3 Νορβηγία 10 18 5 3 2 15:8
        4 Μαυροβούνιο 10 12 3 3 4 14:15
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X
      • » Ο antara, με το υψηλότερο yield +2.59% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες