2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαρσέιγ - Πόρτο

Προϊστορία

25/11/2020 ΜαρσέιγΠόρτο 0 - 2
3/11/2020 ΠόρτοΜαρσέιγ 3 - 0
13/7/2013 ΠόρτοΜαρσέιγ 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 87,839 28.9%
X
€ 65,893 21.7%
2
€ 149,735 49.3%
Over
€ 20,581 31.8%
Under
€ 44,132 68.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

207 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Orange Velodrome
  • Χωρητικότητα: 67394
Μια... ήττα μακριά από αρνητικό ρεκόρ η Μαρσέιγ

Μια... ήττα μακριά από αρνητικό ρεκόρ η Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ υποδέχεται την Πόρτο στο «Βελοντρόμ» κι αν ηττηθεί θα γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία με 13 διαδοχικές ήττες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τη νίκη που θα τους βάλει σε ισχυρή θέση για την πρόκριση ψάχνουν οι «δράκοι».

* Κεκλεισμένων των θυρών

* Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας Μπόας έχει γεννηθεί στο Πόρτο κι έκανε το… μπαμ στην προπονητική του καριέρα ως τεχνικός της πορτογαλικής ομάδας, με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα, Κύπελλο, Σούπερ Καπ Πορτογαλίας και Γιουρόπα Λιγκ τη σεζόν 2010-11 σε ηλικία 33 ετών. Έμεινε μόλις μια σεζόν αυτή στη συνέχεια αποχώρησε για την Τσέλσι έναντι 15 εκατ. ευρώ!

ΜΑΡΣΕΙΓ

Πραγματοποίησε άλλη μια απογοητευτική εμφάνιση και ηττήθηκε με 3-0 από την Πόρτο στο «Ντραγκάο». Βρέθηκε πίσω μόλις στο 4’, θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 10’ αλλά ο Παγιέτ αστόχησε σε πέναλτι και η συνέχεια άνηκε αποκλειστικά στους γηπεδούχους, οι οποίοι «κλείδωσαν» τη νίκη με τα γκολ των Ολιβέιρα (28’ πεν.) και Ντίαζ (69’). Χωρίς νίκη και γκολ στον όμιλο (0-0-3), ενώ έφτασε τις 12 διαδοχικές ήττες στο Τσάμπιονς Λιγκ, ισοφαρίζοντας το αρνητικό ρεκόρ της Άντερλεχτ. Αν ηττηθεί κι απόψε θα δημιουργήσει νέο ρεκόρ διαδοχικών ηττών στη διοργάνωση.

Δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό, αφού το παιχνίδι του Σαββάτου με την Νις αναβλήθηκε κι έτσι το τελευταίο της επίσημο παιχνίδι ήταν το «διπλό» στο Στρασβούργο (1-0), στις 6 Νοεμβρίου. Δεν ήταν μια καλή εμφάνιση, αφού βρήκε δίχτυα στη μοναδική ευκαιρία της με «κεραυνό» του Σανσόν (72’), ενώ γλίτωσε από δοκάρι κι από πέναλτι που δεν δόθηκε στην αντίπαλο. Παρότι δεν παίζει καλά, έχει αήττητο έξι αγώνων στο πρωτάθλημα (3-3-0) και βρίσκεται στην 6η θέση και στο -6 από την κορυφή με δύο παιχνίδια λιγότερα.

«Στο Ντραγκάο είχαμε περισσότερη κατοχή μπάλας από την Πόρτο, όμως δεν είχαμε ευκαιρία να σουτάρουμε. Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί», δήλωσε για το σημερινό ο Βίλας Μπόας και σχολίασε την κακή πορεία της ομάδας στον όμιλο: «Έχουμε τρεις ήττες και κανένα γκολ. Πιάσαμε πάτο». Ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα δήλωσε πως δεν ενδιαφέρεται τόσο για την 3η θέση και το Γιουρόπα Λιγκ: «Ήδη πονάει που είμαστε στην 4η θέση, επομένως δεν σκέφτομαι το Γιουρόπα Λιγκ. Ίσως είναι καλύτερο να μη συνεχίσουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό θα επιτρέψει στους παίκτες να αναρρώνουν καλύτερα».

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού ο συνήθως αναπληρωματικός εξτρέμ Ράντονιτς (6/0) ο οποίος χτύπησε με την Εθνική Σερβίας. Έντονη κριτική για τα παραπανίσια κιλά δέχεται στην Γαλλία ο ντεφορμέ επιθετικός μέσος Παγιέτ, ο οποίος φέρεται ότι έχει ξεκινήσει ειδικό ατομικό πρόγραμμα.

ΠΟΡΤΟ

Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, κέρδισε με το «καθαρό» 3-0 την Μαρσέιγ στην έδρα της κι έκανε άλλο ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Προηγήθηκε μόλις στο 4’ με τον Μαρέγκα, στάθηκε τυχερή στο 10’ που ο Παγιέτ αστόχησε σε πέναλτι για το 1-1 και στη συνέχεια κυριάρχησε, «σφραγίζοντας» τη νίκη με τους Ολιβέιρα (27’ πεν.) και Ντίας (69’). Στο 2-0-1 το ρεκόρ της στον όμιλο, έχει ηττηθεί μόνο στην πρεμιέρα από την Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία.

Το περασμένο Σάββατο είχε υποχρεώσεις για το Κύπελλο Πορτογαλίας, όπου με αναπληρωματική ενδεκάδα κέρδισε με 2-0 την Φαμπρίλ Μπαρέιρο της 3ης κατηγορίας και προκρίθηκε στον 4ο γύρο. Στο τελευταίο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα, στις 8/11, κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Πορτιμονένσε στην έδρα της κι επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Έχει χάσει ήδη αρκετό έδαφος, έχοντας ρεκόρ 4-1-2 και βρίσκεται στην 4η θέση και στο -6 από την κορυφή.

Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός της, Κονσεισάο δήλωσε: «Περίμενα να έχουμε ήδη εννιά βαθμούς, όμως είμαστε σε καλή θέση για να προκριθούμε. Το αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντικό. Τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάντα ανταγωνιστικά, χωρίς εξαίρεση. Η Μαρσέιγ έχει τη δυνατότητα να μείνει ζωντανή για την πρόκριση. Είναι φυσιολογικό να δέχεται κριτική ένας μεγάλος σύλλογος σαν την Μαρσέιγ. Έχει σπουδαίους παίκτες και έναν προπονητή που δεν είναι άγνωστος. Πιστεύω ότι η κριτική μπορεί να δουλέψει αντίστροφα, με την άποψη ότι θα θέλουν να δώσουν απαντήσεις. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ο βασικός μέσος Ουρίμπε (6/1). Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο κάπτεν/στόπερ Πέπε αλλά δεν είναι έτοιμος και όπως παραδέχτηκε ο Κονσεισάο στη συνέντευξη Τύπου «είναι πολύ δύσκολο ή και αδύνατον να είναι διαθέσιμος». Σταθερά εκτός ο έτερος στόπερ Μαρκάνο.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μαρσέιγ απογοητεύει με την πορεία της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ μετρώντας 3 ήττες σε ισάριθμα ματς. Δίκαια φαβορί η Πόρτο, η οποία είναι πιο ποιοτική και θέλει τους τρεις βαθμούς για να κάνει καθοριστικό βήμα γα την πρόκριση. Από την άλλη βέβαια οι Μασσαλοί θα τα δώσουν όλα για να μην ηττηθούν αφού έτσι θα γίνουν κάτοχοι του χειρότερου ρεκόρ ηττών στο Τσάμπιονς Λιγκ (13 σερί ήττες). Φωτιά στην επίθεση η Πόρτο, η οποία σκοράρει με ευκολία, όμως αμυντικά παρουσιάζει προβλήματα και η Μαρσέιγ που είχε χαμένο πέναλτι στο «Ντραγκάο» δεν αποκλείεται να βρει γκολ. Θα πάμε με το όβερ σε τιμές λίγο πάνω από το διπλασιασμό.

FACTS

  • Η ομάδα Πόρτο νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3oς Όμιλος
  2 Πόρτο 6 13 4 1 1 10:3
  4 Μαρσέιγ 6 3 1 0 5 2:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +9.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες