1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Μαρσέιγ - Λάτσιο

Προϊστορία

4/11/2021 ΜαρσέιγΛάτσιο 2 - 2
21/10/2021 ΛάτσιοΜαρσέιγ 0 - 0
8/11/2018 ΛάτσιοΜαρσέιγ 2 - 1
25/10/2018 ΜαρσέιγΛάτσιο 1 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 408,356 63.5%
X
€ 121,627 18.9%
2
€ 113,424 17.6%
Over
€ 80,551 58.6%
Under
€ 56,998 41.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

141 ψήφοι:

Ο νικητής παίρνει προβάδισμα

Ο νικητής παίρνει προβάδισμα

Η Μαρσέιγ υποδέχεται τη Λάτσιο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Δυνατή μάχη ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες, με τον χαμένο να μένει πίσω στην υπόθεση πρόκριση.

ΜΑΡΣΕΪΓ

Πήρε μάλλον το αποτέλεσμα για το οποίο έπαιξε στο «Ολίμπικο» την προηγούμενη αγωνιστική καθώς έμεινε στη λευκή ισοπαλία απέναντι στη Λάτσιο. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας, με τους Μασσαλούς να είναι προσεκτικοί στην άμυνα τους και να μην απειλούν ιδιαίτερα. Είχαν σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα τους Πάου Λόπεζ, σώθηκαν και από το δοκάρι και πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι με τον βαθμό.

Την Κυριακή επέστρεψε στις νίκες στο γαλλικό πρωτάθλημα καθώς επιβλήθηκε με 1-0 εκτός έδρας της Κλερμόν. Δύο φάσεις δημιούργησε στο πρώτο μέρος και σε μία από αυτές κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πολύ όμορφο πλασέ του Ουντέρ στο 25’. Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε καλύτερο ρυθμό, απειλήθηκε σε κάποιες φάσεις και χρειάστηκε τις αποκρούσεις του Πάου Λόπεζ για να μείνει όρθια αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να βρει και δεύτερο γκολ.

Δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της τελευταία αλλά παραμένει στην 3η θέση της Λιγκ 1, μόλις στο -1 από τη Νις. Αυτός είναι άλλωστε ο μεγάλος φετινός στόχος, η κατάληψη της 2ης θέσης και η απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον όμιλο του Γιουρόπα ξέρει πως μία νίκη σήμερα θα της δώσει σημαντικό προβάδισμα τουλάχιστον για την 2η θέση, καθώς είναι ήδη στο -4 από την πρωτοπόρο Γαλατασαράι. Μετράει τρεις σερί ισοπαλίες και ψάχνει το πρώτο τρίποντο. Δύσκολα πάντως θα ανοιχτεί και σήμερα, στηρίζεται αρκετά στην καλή αμυντική της λειτουργία. Την Κυριακή ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μετς.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς σημαντικά προβλήματα η αποστολή



ΛΑΤΣΙΟ

Αν ήταν πιο προσεκτική στο πρώτο παιχνίδι θα μπορούσε να πάρει και τους τρεις βαθμούς της νίκης χωρίς όμως το 0-0 απέναντι στη Μαρσέιγ να είναι ένα άδικο αποτέλεσμα. Προσπάθησε βέβαια περισσότερο για ένα γκολ, ο Πάου Λόπεζ στο πρώτο μέρος σταμάτησε τον Λουίς Φελίπε στο 33’, ο Ιμόμπιλε στην επανάληψη ήταν άστοχος στο 51’ και είχε δοκάρι στο 69’ ενώ στο 87’ ούτε ο Πέδρο κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το Σάββατο αντιμετώπισε στο Μπέργκαμο την Αταλάντα και έχασε μέσα από τα χέρια της μία πολύτιμη νίκη, καθώς στο τέλος δέχτηκε την ισοφάριση (2-2) και αρκέστηκε έτσι στο βαθμό της ισοπαλίας. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με τον Πέδρο στο 18’ που πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Ιμόμπιλε, όμως πριν τελειώσει το πρώτο μέρος δέχτηκε την ισοφάριση. Είχε αντίδραση και στην επανάληψη και σε μία πολύ ωραία αντεπίθεση βρήκε το δεύτερο τέρμα στο 74’ με τον Ιμόμπιλε αλλά σε μία από τις τελευταίες φάσεις του παιχνιδιού είδε τον Ντε Ρουν να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της για το τελικό 2-2.

Έχουμε τονίσει ότι ο Σάρι κάνει καλή δουλειά στην ομάδα ωστόσο δεν έχει το απαραίτητο βάθος στο ρόστερ για να ανταποκριθεί σε συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια. Το σημερινό θα είναι το 5ο παιχνίδι της τις τελευταίες 15 μέρες όπου μετράει μόλις μία νίκη. Στη Σέριε Α΄ βρίσκεται στην 6η θέση και μόλις το -1 από την τετράδα, με τις Νάπολι, Μίλαν και Μίλαν για την ώρα όμως να δείχνουν ένα κλικ πάνω, φαίνεται πως θα γίνει μεγάλη μάχη για τις άλλες δύο θέσεις.

Το θέμα είναι πόσο βάρος θα ρίξει στην Ευρώπη αν και μοιάζει απίθανο να μην κατακτήσει τουλάχιστον την 3η θέση που θα την στείλει στο Κόνφερενς Λιγκ. Ο Σάρι έχει δείξει πως υπολογίζει τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, την Κυριακή θεωρητικά έχει μία εύκολη αποστολή καθώς υποδέχεται τη Σαλερνιτάνα.

Αγωνιστικά Νέα: Σταθερά εκτός ο μεσοεπιθετικός Τζακάνι, αμφίβολος ο πολύτιμος φορ Ιμόμπιλε.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μαρσέιγ δεν εντυπωσιάζει με την απόδοση της τελευταία, έχει δώσει και αυτή αρκετά παιχνίδια αλλά σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται και η Λάτσιο. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται ως φαβορί, έχουν τον πρώτο λόγο λόγω έδρας αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν είναι αμελητέος αντίπαλος. Δεν περιμένουμε διαφορετική εικόνα ωστόσο από αυτή του πρώτου παιχνιδιού και γι’ αυτό θα πάμε με το under.

FACTS

  • Η ομάδα Μαρσέιγ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.07 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Μαρσέιγ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.00 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μαρσέιγ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.30 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λάτσιο δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.30 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
5ος Όμιλος
  2 Λάτσιο 6 9 2 3 1 7:3
  3 Μαρσέιγ 6 7 1 4 1 6:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.44% έπαιξε: X2
  • » Ο balafaras, με το υψηλότερο yield +9.94% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες