Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαρίτιμο - Φαμαλικάο

21/3/2021 19:30
0 - 4
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1137 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φαμαλικάο - Μαρίτιμο στις 22/4/2023

1ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 14' Assuncao Gustavo
  2. 17' Riccieli
  3. 23' Jean
  4. 32' Rodrigues Ivo
  5. 37' Anderson
  6. 43' Pinho Rodrigo

2ο Ημίχρονο 0 - 4

  1. 50' Rodrigues Ivo
  2. 63' Andrade Leo
  3. 78' Anderson

      Προϊστορία

      22/4/2023 ΦαμαλικάοΜαρίτιμο 3 - 2
      6/11/2022 ΜαρίτιμοΦαμαλικάο 0 - 0
      20/2/2022 ΜαρίτιμοΦαμαλικάο 0 - 1
      18/9/2021 ΦαμαλικάοΜαρίτιμο 0 - 0
      21/3/2021 ΜαρίτιμοΦαμαλικάο 0 - 4
      7/11/2020 ΦαμαλικάοΜαρίτιμο 2 - 1
      25/7/2020 ΜαρίτιμοΦαμαλικάο 3 - 3
      19/1/2020 ΦαμαλικάοΜαρίτιμο 1 - 1
      27/1/2016 ΜαρίτιμοΦαμαλικάο 0 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 30,151 60.9%
      X
      € 9,384 19.0%
      2
      € 9,954 20.1%
      Over
      € 1,257 27.8%
      Under
      € 3,264 72.2%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      46 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: Estadio do Maritimo
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 10932
      Παίζουν τα ρέστα τους για την παραμονή

      Παίζουν τα ρέστα τους για την παραμονή

      Η Μαρίτιμο φιλοξενεί την Φαμαλικάο για την 24η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Νασιονάλ Μαδέιρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι εντός έδρας με την Μπράγκα.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΜΑΡΙΤΙΜΟ

      Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» περιλάμβανε ντέρμπι. Αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Νασιονάλ Μαδέιρα και θριάμβευσε (2-1), στην πρεμιέρα του Χούλιο Βελάσκεθ στην άκρη του πάγκου της. Ο Ισπανός τεχνικός έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει να την καθοδηγήσει και δικαιώθηκε αφού έφερε νέα πνοή στο κλαμπ και σε συνδυασμό με την επιστροφή του Ροντρίγκο Πίνιο κατάφερε να φτάσει στον θρίαμβο. Μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα και κέρδισε πέναλτι στο 15’, όμως ο Τάγκε έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Χωρίς να έχει απειληθεί σημαντικά είδε τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 44’ με τον Γκορέ σε μία φάση που το κέντρο της άμυνας εκτέθηκε. Όχι μόνο δεν επηρεάστηκε αλλά στην επανάληψη αντέδρασε υποδειγματικά. Αρχικά στο 58’ ο Πίνιο με κεφαλιά έφερε το ντέρμπι στα ίσα κι επτά λεπτά αργότερα ήταν ξανά ο έμπειρος στράικερ εκείνος που με δυνατό σουτ ολοκλήρωσε την ανατροπή. Έπαιξε προσεκτικά στη συνέχεια για να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα. Παρά την πίεση που δέχτηκε τα κατάφερε και πανηγύρισε ένα σπουδαίο «τρίποντο».

      Η Μαρίτιμο με αυτόν τον τρόπο έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των οκτώ αγώνων χωρίς νίκη. Σε αυτό το χρονικό διάστημα είχε υποστεί επτά ήττες και είχε αποσπάσει όλη κι όλη μία ισοπαλία. Έχει μαζέψει 21 βαθμούς και βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού διότι υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Μποαβίστα. Ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν μέχρι το τέλος για τη σωτηρία κι ελπίζει ότι θα τα καταφέρει. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over κι αμφίσκορα.

      Ο τεχνικός των γηπεδούχων Χούλιο Βελάσκεθ υπογράμμισε: «Η νίκη στο ντέρμπι με τη Νασιονάλ ήταν αφιερωμένη στους παίκτες, στους υπαλλήλους της ομάδας αλλά και στους οπαδούς που δεν μπορούν να βρεθούν κοντά στην ομάδα και να την υποστηρίξουν όπως θα ήθελαν. Είδαν όλοι πόσο χαρούμενοι ήταν οι παίκτες μετά τη νίκη στο ντέρμπι δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. Τώρα συνεχίζουμε και κοιτάμε τον αγώνα με την Φαμαλικάο που είναι πολύ δύσκολος όμως θα παίξουμε για τους τρεις βαθμούς».

      Αγωνιστικά Νέα: Θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας ο πλάγιος μεσοεπιθετικός Έντγκαρ Κόστα (13/0). Ο μοναδικός επιπλέον «πονοκέφαλος» αφορά τον μέσο Πελάζιο (14/0).



      ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ

      Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε δύσκολο έργο στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας με αντίπαλο την φορμαρισμένη και ισχυρή Μπράγκα. Στο ντεμπούτο του Ίβο Βιέιρα στην άκρη του πάγκου της παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη προς το καλύτερο και κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία (2-2) μετά από ένα χορταστικό ματς. Ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα με τον Άντερσον Σίλβα στο 18’, όμως δεν το χάρηκε ιδιαίτερα. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρικάρντο Όρτα στο 36’ και τρία λεπτά αργότερα ολοκλήρωσαν την ανατροπή με κοντινό σουτ του Αλ Μουσράτι. Στην επανάληψη έβγαλε ενέργεια στο χορτάρι και δεν τα παράτησε σε κανένα σημείο. Είχε δοκάρι με τον Ίβο Ροντρίγκες και πίεσε αφόρητα τους «αρσεναλίστας». Δικαιώθηκε για την επιμονή της στο 87’ με εκπληκτικό σουτ του Εριμπέρτο Ταβάρες στο οποίο δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο Ματέους κι έφυγε με το κεφάλι ψηλά το από το γήπεδο.

      Αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι στο οποίο η Φαμαλικάο δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει το «τρίποντο», όμως παραμένει ζωντανή στη «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η συγκομιδή των 20 βαθμών φέρνει την ομάδα που πέρσι αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της Πριμέιρα Λίγκα στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας όμως μόλις έναν πόντο από τις ομάδες που κυνηγάει. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν No Goal.

      «Η συμπεριφορά μας στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Μπράγκα ήταν εξαιρετική και θα πρέπει να γίνει οδηγός για εμάς. Ζήτησα αντίδραση και την είδα. Θα βελτιωθούμε κι άλλο είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Όσο ο χρόνος περνάει θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι αλλά έχουμε ανάγκη από βαθμούς. Θέλω οι παίκτες μου να είναι ενεργοί και όχι αντιδραστικοί. Εμείς πρέπει να ορίζουμε τον ρυθμό. Δεν είμαστε καλύτερη ή χειρότεροι, είμαστε ενεργητικοί ή παθητικοί. Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα και πρέπει να νικήσουμε τη Μαρίτιμο. Θα χρειαστούν πάντως πολλά περισσότερα από αυτό στη συνέχεια» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων Ίβο Βιέιρα.

      Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο Ουρουγουανός αμυντικός χαφ Ουγκάρτε (9/1). Παραμένουν τα προβλήματα μια και δεν υπολογίζεται ο αμυντικός Πάτρικ (15/0) και ο χαφ Ζορντάο (9/1), ενώ εκτός έμεινε και ο επιθετικός Καμπάνια (6/0).

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η ψυχολογία στο εσωτερικό της Μαρίτιμο είναι ανεβασμένη μετά τη σπουδαία νίκη στο τοπικό εκτός έδρας ντέρμπι με τη Νασιονάλ Μαδέιρα. Ωστόσο υπάρχει ακόμα μεγάλη «ανηφόρα» προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Βεβαίως το γκρουπ των ομάδων που παλεύουν για τη σωτηρία είναι μεγάλο και κάθε «τρίποντο» προσφέρει σημαντική ψυχολογική τόνωση. Στον αντίποδα η Φαμαλικάο γνωρίζει ότι πρέπει να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς αν δεν θέλει να τη βρει η νέα σεζόν στη Λίγκα Προ. Καμία από τις δύο δεν εμπνέει σιγουριά και θα ρίξουμε τη ζαριά μας στο αμφίσκορο.

      FACTS

      • Η ομάδα Μαρίτιμο δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
        Σημείο: X2
      • Η ομάδα Φαμαλικάο δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
        Σημείο: 1X
      • Η ομάδα Μαρίτιμο έχασε στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
        Σημείο: 2

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      PRIMEIRA LIGA
        9 Φαμαλικάο 34 40 10 10 14 40:48
        15 Μαρίτιμο 34 35 10 5 19 27:47
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Στοιχηματικές πλατφόρμες