9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαγιόρκα - Λεγκανές

1/4/2021 20:00
1 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 24' Palencia Sergi
  2. 26' Raillo Antonio
  3. 39' Baba Idrissu
  4. 46' Pardo Ruben

2ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 62' Raillo Antonio
  2. 81' Omeruo Kenneth
  3. 95' Olivan Brian

      Προϊστορία

      1/4/2021 ΜαγιόρκαΛεγκανές 1 - 0
      12/12/2020 ΛεγκανέςΜαγιόρκα 0 - 1
      19/6/2020 ΜαγιόρκαΛεγκανές 1 - 1
      26/10/2019 ΛεγκανέςΜαγιόρκα 1 - 0
      2/4/2016 ΜαγιόρκαΛεγκανές 3 - 0
      1/11/2015 ΛεγκανέςΜαγιόρκα 0 - 0
      8/2/2015 ΜαγιόρκαΛεγκανές 0 - 2
      7/9/2014 ΛεγκανέςΜαγιόρκα 3 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 125,570 61.9%
      X
      € 49,906 24.6%
      2
      € 27,260 13.4%
      Over
      € 15,368 22.6%
      Under
      € 52,733 77.4%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      106 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Estadio Son Moix
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 24262
      «Μάχη» ανόδου στις Βαλεαρίδες

      «Μάχη» ανόδου στις Βαλεαρίδες

      Η Μαγιόρκα φιλοξενεί τη Λεγκανές για την 32η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Φουενλαμπράδα, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εκτός έδρας με την Αλμερία.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΜΑΓΙΟΡΚΑ

      Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την ανάγκασε να ταξιδέψει στα προάστια της πρωτεύουσας Μαδρίτης για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Φουενλαμπράδα. Πραγματοποίησε μία κάκιστη εμφάνιση και διασύρθηκε (4-1), προβληματίζοντας έντονα με την απόδοσή της. Παρουσίασε έλλειψη συγκέντρωσης και δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 13’ από τον Πίντσι. Δεν έβγαλε αντίδραση όμως τα πάντα κρίθηκαν λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο 38’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ ξανά με τον Πίντσι, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ντεκά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το έργο της ακατόρθωτο ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου. Μείωσε κι αναπτέρωσε τις ελπίδες της στο 56’ με τον Μπουλά αλλά δεν μπόρεσε να μπει ποτέ πραγματικά στο ματς. Μάλιστα στο 73’ ο Σις έστειλε ξανά την μπάλα στο βάθος της εστίας της και παραδόθηκε αποδεχόμενη ότι δεν μπορούσε να αλλάξει τη μοίρα της.

      Η Μαγιόρκα έχει συμπληρώσει τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, μετρώντας σε αυτό το χρονικό διάστημα δύο ήττες και μία ισοπαλία. Έχει μαζέψει 61 βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με την Εσπανιόλ. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 20 γκολ παθητικό, έστω κι αν αυτό δεν φάνηκε στην τελευταία αναμέτρησή της. Στόχος της φυσικά είναι να τερματίσει στην πρώτη δυάδα και να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο για τη Λα Λίγκα. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της ήταν Under και No Goal.

      Ο τεχνικός των γηπεδούχων Λουίς Γκαρσία επισήμανε: «Είμαι ο πρώτος υπεύθυνος για την εικόνα μας και την ήττα από την Φουενλαμπράδα. Πρέπει να βγάλουμε όλοι μαζί αντίδραση και είμαι ο άνθρωπος που πρέπει να καταφέρει να πείσει τους ποδοσφαιριστές. Θα χρειαστεί να διορθώσουμε τα λάθη μας όλοι κι εγώ τα δικά μου. Εμπιστεύομαι απόλυτα τους παίκτες μου και θα παραμείνουμε ήρεμοι για να επιστρέψουμε στις νίκες και τις επιτυχίες. Πάντα στο ποδόσφαιρο όταν νικάς είσαι ο καλύτερος και όταν χάνεις είσαι ο χειρότερος. Γνωρίζουμε την κατάσταση».

      Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο αμυντικός Βαλιέντ (24/1) όμως λείπει με την Εθνική του. Το ίδιο ισχύει για τους επιθετικούς Τραϊκόφσκι (7/0) και Λάγο Τζούνιορ (19/2). Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο στράικερ Εντιαγέ (22/8).



      ΛΕΓΚΑΝΕΣ

      Θα δώσει το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τη βάση της. Το περασμένο Σάββατο ταξίδεψε στην πόλη Αλμερία προκειμένου να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την τοπική και ομώνυμη ομάδα. Λίγο έλειψε να ηττηθεί αλλά απέσπασε την ισοπαλία (1-1) μετά από ένα παιχνίδι που είχε συγκλονιστικό φινάλε με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για εκείνη καθώς έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 16’. Ο Πέρεζ αποβλήθηκε μετά τη χρήση VAR με απευθείας κόκκινη κάρτα για βίαιο μαρκάρισμα και τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Δέχτηκε πίεση στην επανάληψη και στάθηκε τυχερή καθώς οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια με τον Μερίνο. Στο 92’ δέχτηκε γκολ από τον Μορλάνες όμως δεν τα παράτησε. Βγήκε μπροστά και κέρδισε πέναλτι με τον ρέφερι να βλέπει ξανά το video για να αποφασίσει, σε μία φάση που πάντως δεν φάνηκε να υπάρχει καμία παράβαση. Ο Μουνιόθ δεν αστόχησε στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων κι έμεινε όρθια.

      Αυτός ήταν ο τέταρτος αγώνας από τους τελευταίους πέντε στον οποίο δεν κατόρθωσε να χαμογελάσει, ωστόσο απέφυγε μία δεύτερη συνεχόμενη αποτυχία. Η συγκομιδή των 54 βαθμών τη φέρνει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα κι απέχει επτά πόντους από την προσεχή της αντίπαλο Μαγιόρκα και την Εσπανιόλ που συγκατοικούν στην κορυφή και κρατούν στα χέρια τους τα απευθείας εισιτήρια για τη Λα Λίγκα. Εκτός απροόπτου θα διεκδικήσει την επιστροφή στην κορυφαία κατηγορία μέσω των πλέι οφ. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under.

      «Δεν μου αρέσει να σχολιάζω τη διαιτησία. Κατάλαβα γιατί διαμαρτυρήθηκαν οι αντίπαλοί μας όμως έχω βρεθεί στη θέση τους και ξέρω πως είναι. Η βαθμολογία έμεινε ίδια για εμάς και δεν μειώσαμε από τη στιγμή που δεν κερδίσαμε την Αλμερία. Είμαστε η Λεγκανές και θα πολεμήσουμε, θα υποφέρουμε, μέχρι να τα καταφέρουμε. Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος να προσπαθούμε. Στις αρχές Μαΐου θα δούμε που θα έχουμε φτάσει. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο τη Μαγιόρκα» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Άσιερ Γκαριτάνο.

      Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο και θα λείψει ο αμυντικός χαφ Ρούμπεν Πέρεζ (25/0). Απόντες επίσης οι αμυντικοί Μιγκέλ (20/0), Λασούρε (5/0) και Σίλβα (7/0), και ο μέσος Εράσο (7/0). Όλοι τους τραυματίες.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Πολύ σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες έχουν θέσει ως κοινό στόχο την άνοδο και την επιστροφή στην κορυφαία κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Η Μαγιόρκα απογοήτευσε κόντρα στην Φουενλαμπράδα και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ενώ η Λεγκανές έπαιξε δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αλμερία κι αναδείχθηκε ισόπαλη. Αμφίρροπο ματς στο οποίο θα δεν θα μπλέξουμε με σημείο. Αν έπρεπε να στηρίξουμε κάτι, θα ήταν τα 2-3 γκολ θεωρώντας ότι δύσκολα θα «ανοίξει» περισσότερο αυτός ο αγώνας.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Λεγκανές, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Σεγούντα Ντιβιζιόν).
        Σημείο: Under
      • Η ομάδα Λεγκανές ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας στη διοργάνωση Σεγούντα Ντιβιζιόν.
        Σημείο: Ημ.X

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Σεγκούντα Ντιβιζιόν
        2 Μαγιόρκα 42 82 24 10 8 54:28
        3 Λεγκανές 42 73 21 10 11 51:32
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο vasw, με το υψηλότερο yield +6.56% στο [ΙΣΠΑΝΙΑ: Σεγούντα Ντιβιζιόν] έπαιξε: 1
      • » Ο DonQuixote, με το υψηλότερο yield +7.21% στο σημείο X έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες