15

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λουξεμβούργο - Λιχτενστάιν

17/6/2023 16:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 187
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 316 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λιχτενστάιν - Λουξεμβούργο στις 19/11/2023

Προϊστορία

19/11/2023 ΛιχτενστάινΛουξεμβούργο 0 - 1
17/6/2023 ΛουξεμβούργοΛιχτενστάιν 2 - 0
7/10/2020 ΛουξεμβούργοΛιχτενστάιν 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 748,320 92.2%
X
€ 50,463 6.2%
2
€ 12,452 1.5%
Over
€ 30,019 26.2%
Under
€ 84,415 73.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 16:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

95 ψήφοι:

10

Σουτ στην εστία

1

8

Σουτ εκτός εστίας

5

66%

Κατοχή μπάλας

34%

8

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

9

Κόρνερ

1

12

Φάουλ

16

1

«Κομμένα» Σουτ

2

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
27 έτη

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade de Luxembourg
  • Χωρητικότητα: 9386
  • Θεατές: 6806
Αδιαφιλονίκητο φαβορί το Λουξεμβούργο, με νέο προπονητή οι φιλοξενούμενοι

Αδιαφιλονίκητο φαβορί το Λουξεμβούργο, με νέο προπονητή οι φιλοξενούμενοι

Το Λουξεμβούργο φιλοξενεί το Λιχτενστάιν για την 3η αγωνιστική του 10ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από «βαριά» ήττα στο «σπίτι» τους από την Πορτογαλία, ενώ οι φιλοξενούμενοι διασύρθηκαν εντός έδρας από την Ισλανδία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι αναζητούσε ένα θαύμα στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης «στροφής» με αντίπαλο την πανίσχυρη Πορτογαλία. Όχι μόνο δεν πλησίασε στην υπέρβαση που χρειαζόταν αλλά έγινε έρμαιο στις ορέξεις των αντιπάλων του και διασύρθηκε με το ταπεινωτικό 0-6. Μόλις στο 9’ είδε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα του για το 0-1. Έξι λεπτά αργότερα ο Ζοάο Φέλιξ πέτυχε το 0-2 και στο 18’ ο Μπερνάρντο Σίλβα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 31’ ξανά ο Ρονάλντο «έγραψε» το 0-4 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη έφτιαξε τη μοναδική του καλή στιγμή και στο 77’ ο Οτάβιο πέτυχε το 0-5. Ο γκολκίπερ Μορίς απέκρουσε πέναλτι του Λεάο στο 85’ όμως στο 89’ ο ποδοσφαιριστής της Μίλαν με υπέροχη κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 0-6.

Με αυτόν τον άχαρο τρόπο το Λουξεμβούργο προσγειώθηκε απότομα στην πικρή πραγματικότητα, καθώς είχε προηγηθεί η ισοπαλία με τη Σλοβακία εκτός έδρας και είχαν δημιουργηθεί ελπίδες στο εσωτερικό του ότι ενδεχομένως να μπορούσε να πετύχει κάτι σημαντικό στην προκριματική φάση του Euro 2024. Η συγκομιδή του ενός πόντου φέρνει τα «κόκκινα λιοντάρια» στην προτελευταία θέση του 10ου γκρουπ, πάνω μόνο από το αδύναμο Λιχτενστάιν το οποίο θα αντιμετωπίσουν στο αποψινό παιχνίδι. Και τα δύο ματς τους έως τώρα ολοκληρώθηκαν No Goal.

Αγωνιστικά Νέα: Πολύ σημαντική η απουσία του βασικότατου μέσου Σεμπάστιεν Τιλ (Χάνσα Ροστόκ).

Η αποστολή του Λουξεμβούργου:

Τερματοφύλακες: Σον (Βιλτζ 71), Καρντόσο (Γκλάντμπαχ), Μόρις (Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ), Μάρτιν (Βιρτόν)

Αμυντικοί: Τσανότ (Νιου Γιορκ Σίτι), Κάρλσον (Σεντ Πόλτεν), Ντζόγκοβιτς (Μαγδεμβούργο), Γιανς (Μάνχαϊμ), Λοχέι (Μετς), Πίντο (Σπάρτα Ρότερνταμ), Μάρτινς (Αούστρια Βιέννης), Μαχμούτοβιτς (ΤΣΣΚΑ Σόφια), Χολ (Ουίπεστ), Κόρατς (Ντέγκερφορς), Γκονσάλβες (Ζιλ Βιθέντε)

Μέσοι: Μπόνερτ (Μπαστιά), Κ. Μάρτινς (Σπαρτάκ Μόσχας), Μπαρέιρο (Μάιντζ), Όλεσεν (Κολωνία), Ρούπιλ (Μάιντζ), Ζέρσον (Κόνγκσβινγκερ), Τιλ (ΑΪΚ Στοκχόλμης), Μπέρμπερι (Σταντάρ Λιέγης)

Επιθετικοί: Κούρτσι (Μάιντζ), Σάντσες (Γκλάντμπαχ), Ζ. Ροντρίγκες (Ντιναμό Κιέβου), Σινάνι (Ντουντελάνζ), Γιόνατανς (Μπάγερν Μονάχου Β'), Ντα. Σινάνι (Γουίγκαν), Ελσχάν (Άιντραχτ Τρίερ), Βιντέιρα (Ανόβερο)

Στα τέλη του περασμένου Μαρτίου έπρεπε να αντιμετωπίσει εντός έδρας την Ισλανδία, σ’ έναν αγώνα στον οποίο θεωρητικά θα μπορούσε να εμφανιστεί ανταγωνιστικό και να πραγματοποιήσει μία αξιοπρεπή εμφάνιση. Όχι απλά δεν το έκανε αλλά συνετρίβη (0-7), δίχως να εμφανίσει οτιδήποτε καλό στον αγωνιστικό χώρο. Δεν άντεξε ούτε ένα τρίλεπτο με τον Όλφασον να παραβιάζει την εστία του για το 0-1. Δεν δέχτηκε άλλο γκολ μέχρι το 38’ χάρη στον τερματοφύλακα Μπούχελ, όμως στο συγκεκριμένο λεπτό ο Χάραλντσον «έγραψε» το 0-2 του ημιχρόνου. Στην επανάληψη δέχτηκε το τρίτο τέρμα από τον Γκούναρσον στο 48’ και δεν έδειχνε ότι θα κατέρρεε. Αυτό συνέβη όμως με τον Γκούναρσον να «χτυπάει» ξανά στο 68’. Ο ίδιος παίκτης έκανε χατ-τρικ πέντε λεπτά αργότερα σκοράροντας για το 0-5. Τα είχε παρατήσει ολοκληρωτικά και ο Γκουντγιόνσεν στο 85’ σημείωσε το 0-6, με το τελικό 0-7 να έρχεται από τον Έλερτσον στο 87’.

Το Λιχτενστάιν όχι απλά δεν προοδεύει αλλά τείνει να εξελιχθεί και στη χειρότερη ομάδα ολόκληρης της ευρωπαϊκής ζώνης, καθώς ήταν κάκιστο στο προηγούμενο Nations League κι έχει ξεκινήσει τις προσπάθειές του στα προκριματικά του Euro 2024 με αποκαρδιωτικές εμφανίσεις και διασυρμούς. Φυσικά δεν τίθεται θέμα για να πάρει κάποιο βαθμό κι έχει προλάβει να δεχθεί έντεκα τέρματα σε δύο αγώνες, χωρίς φυσικά να σκοράρει. Αν πάρει έστω έναν πόντο στις δέκα αναμετρήσεις που θα δώσει, θα θεωρηθεί σημαντική επιτυχία. Και τα δύο ματς του έως τώρα ήταν Over και No Goal.

Προχώρησε σε αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία δίνοντας τα ηνία στον Κόνραντ Φάνφστακ ο οποίος εργαζόταν στη δεύτερη ομάδα της Βέρντερ Βρέμης. Βέβαια το έργο του μόνο εύκολο δεν θεωρείται, ωστόσο ο 42χρονος κόουτς δεν διαδέχεται κάποιο «βαρύ» όνομα, καθώς ο προκάτοχός του Ρενέ Πάουριτς ήταν υπηρεσιακός και πριν από αυτόν είχε δουλέψει ο Μάρτιν Στοκλάσα δίχως πάντως σπουδαίες επιτυχίες για τα δεδομένα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.

Αγωνιστικά Νέα: Με έξι αλλαγές σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις. Μεγαλύτερο πρόβλημα αυτό του μέσου κι αρχηγού Βίσερ (Βαντούζ). Εκτός επίσης οι επιθετικοί Φρικ (Μόντλινγκεν) και Καρντέσογλου (Νένζινγκ).

Η αποστολή του Λιχτενστάιν:

Τερματοφύλακες: Μπούχελ (Βαντούζ), Φόσερ (Βαντούζ), Λο Ρούσο (Φράινμπαχ)

Αμυντικοί: Βόλφινγκερ (Μπάλζερς), Μάλιν (Ροτ-Βάις Ράνκβαϊλ), Χόφερ (Σόλοτουρν), Μπεκ (Έσεν/Μάουρεν), Τράμπερ (Βαντούζ)

Μέσοι: Χάσλερ (Βαντούζ), Γκόπελ (Έσεν/Μάουρεν), Σέλε (Χουρ 97), Μάιερ (Έσεν/Μάουρεν), Φρόμελτ (Κόσοβα Ζυρίχης), Λούτσινγκερ (Βαντούζ), Νέτζερ (Βαντούζ Β'), Γκράμπερ (Έσεν/Μάουρεν), Μ. Βόλφινγκερ (Μπάλζερς), Μάρξερ (Χοχστ)

Επιθετικοί: Γιλντίζ (Έσεν/Μάουρεν), Σαλάνοβιτς (Ταλαβέρα), Φ. Βόλφινγκερ (Μπάλζερς), Γκάσνερ (Ντόρνμπιρν), Σάγκλαμ (Έσεν/Μάουρεν)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Λουξεμβούργο έχει μπροστά του μία τεράστια ευκαιρία για να κάνει σεφτέ στον προκριματικό όμιλο του Euro 2024. Απέναντί του θα βρει το πολύ αδύναμο Λιχτενστάιν και είναι στα... πόδια των ποδοσφαιριστών του να κάνουν αυτό που πρέπει και να πάρουν το πρώτο «τρίποντο». Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι δεν θα «ανοιχτούν» και θα προσπαθήσουν μέσω μαζικής άμυνας να κρατήσουν τους γηπεδούχους μακριά από την εστία τους. Περιμένουμε ένα ματς στο οποίο δεν θα ξεφύγει το σκορ και τα 2-3 γκολ θα αποτελέσουν την επιλογή μας.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 10ος Όμιλος
  3 Λουξεμβούργο 10 17 5 2 3 13:19
  6 Λιχτενστάιν 10 0 0 0 10 1:28
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο temis167 με το υψηλότερο yield +0.36% έπαιξε: 1
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +6.48% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο Nebula, με το υψηλότερο yield +7.44% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες