8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λουντογκόρετς - Μπράγκα

21/10/2021 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 868
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 889 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μπράγκα - Λουντογκόρετς στις 4/11/2021

Προϊστορία

4/11/2021 ΜπράγκαΛουντογκόρετς 4 - 2
21/10/2021 ΛουντογκόρετςΜπράγκα 0 - 1
2/11/2017 ΛουντογκόρετςΜπράγκα 1 - 1
19/10/2017 ΜπράγκαΛουντογκόρετς 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 18,903 5.5%
X
€ 21,670 6.3%
2
€ 302,211 88.2%
Over
€ 7,441 52.5%
Under
€ 6,736 47.5%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

145 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Huvepharma Arena
  • Χωρητικότητα: 11000
  • Θεατές: 2280
Με υπηρεσιακό προπονητή οι Βούλγαροι κόντρα στους «αρσεναλίστας»

Με υπηρεσιακό προπονητή οι Βούλγαροι κόντρα στους «αρσεναλίστας»

Η Λουντογκόρετς υποδέχεται την Μπράγκα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» τους από τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας τη Μίντιλαντ.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ

Κατά τη διάρκεια της διακοπής λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων και πιο συγκεκριμένα στις 12 Οκτωβρίου, η διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε με τον Λιθουανό τεχνικό Βάλντας Νταμπράουσκας στη λύση της συνεργασίας τους. Ο 44χρονος είχε αναλάβει τον περασμένο Ιανουάριο κι απομακρύνθηκε από τη θέση του. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του θα εκτελεί ο Στάνισλαβ Γκάντσεφ, με τον τελευταίο να έχει βρεθεί σε αντίστοιχη θέση άλλες δύο φορές τα τελευταία χρόνια.

Το αρνητικό αποτέλεσμα το οποίο ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής των ιθυνόντων ήταν η εντός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα. Και είναι χαρακτηριστικό ότι ακολούθησε μεγάλη νίκη στο «σπίτι» της Λέφσκι Σόφιας για το πρωτάθλημα, όμως αυτό το αποτέλεσμα δεν στάθηκε ικανό για να αποτρέψει την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Στο ματς με τους πρωταθλητές Σερβίας η Λουντογκόρετς δεν κατόρθωσε να δημιουργήσει ούτε μία μεγάλη ευκαιρία. Οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου και πιο συγκεκριμένα στο 29’ με τον Μπεν να αστοχεί από τη μικρή περιοχή. Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να κυριαρχούν και στο 64’ άνοιξαν το σκορ με «κεραυνό» του Κάνγκα από το «ύψος» της μεγάλης περιοχής. Αντίδραση δεν υπήρξε και μάλιστα ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σισίνιο στο 77’.

Με αυτόν τον τρόπο η Λουντογκόρετς υπέστη την πρώτη της ήττα στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς είχε προηγηθεί η ισοπαλία στην έδρα της Μίντιλαντ. Η αναμέτρηση με την Μπράγκα έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για τους Βούλγαρους, καθώς ο ένας βαθμός που έχουν συγκεντρώσει έως τώρα τους φέρνει στην τελευταία θέση μαζί με τους Δανούς. Και τα δύο ματς της ήταν Under. Το περασμένο Σάββατο για το εγχώριο πρωτάθλημα δεν συνάντησε καμία αντίσταση από την Τσάρσκο Σέλο και τη διέλυσε με 4-0, παραμένοντας στην κορυφή.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο και θα εκτίσει την ποινή του ο δεξιός μπακ Σισίνιο. Απών ο αριστερός οπισθοφύλακας κι αρχηγός Νεντιάλκοφ. Σταθερά εκτός ο επιτελικός μέσος Κάουλι και οι επιθετικοί Βάντερσον και Μαρίν.



ΜΠΡΑΓΚΑ

Υπήρχε ιδιαίτερη πίεση στο εσωτερικό της πριν το εντός έδρας παιχνίδι με τη Μίντιλαντ στο «Μουνισιπάλ». Η μουρμούρα έγινε ακόμα μεγαλύτερη καθώς έχανε στο φινάλε του πρώτου μέρους. Ωστόσο η εντυπωσιακή ανατροπή και η «καθαρή» νίκη με 3-1 ηρέμησε την κατάσταση. Έμεινε πίσω στο 19’ από πέναλτι του Εβάντερ. Είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 35’ κι αυτή από την άσπρη βούλα, όμως ο Όρτα νικήθηκε από τον Όλαφσον. Στην επανάληψη επέμεινε και κέρδισε νέο πέναλτι μετά τη χρήση VAR στο 54’. Ο Γκαλένο δεν αστόχησε ένα λεπτό αργότερα κι έφερε το ματς στα ίσα. Επτά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ρικάρντο Όρτα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 και να διορθώσει το λάθος του με το χαμένο πέναλτι στο πρώτο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ζουνίνιο στο 84’ και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν ξανά ο Γκαλένο αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Η Μπράγκα έκανε σεφτέ με την παρθενική της φετινή νίκη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κι ελπίζει σε μία καλύτερη συνέχεια, συμμετέχοντας σ’ ένα γκρουπ στο οποίο θεωρείται το φαβορί μαζί με τον Ερυθρό Αστέρα. Προς το παρόν η συγκομιδή των 3 πόντων φέρνει τους «αρσεναλίστας» στη 2η θέση πίσω από τους «ερυθρόλευκους». Και τα δύο ματς των Πορτογάλων ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα. Την περασμένη Κυριακή έπαιξε αγώνα Κυπέλλου με την αδύναμη Μοϊτένσε εκτός έδρας και τη διέλυσε με 5-0 παίρνοντας το εισιτήριο για τον τέταρτο γύρο.

«Ο όμιλος είναι πολύ ισορροπημένος και είναι σημαντικό κάθε παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τη Λουντογκόρετς. Πρόκειται για μία ομάδα που τη σεβόμαστε πολύ και δεν ξεχνάμε ότι έπαιξε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει πρώτα να σκεφτούμε πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα. Τον τελευταίο καιρό παίζουμε κοντά στο επίπεδο που θέλουμε να βρισκόμαστε. Με τη Μίντιλαντ δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να κερδίσουμε για πρώτη φορά στη Βουλγαρία. Πέρσι καταφέραμε κάτι αντίστοιχο στην Ουκρανία και θέλουμε να το επαναλάβουμε» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Κάρλος Καρβαλιάλ.

Αγωνιστικά Νέα: Γνωστές οι απουσίες του σέντερ μπακ Ραούλ Σίλβα και του μακροχρόνιου τραυματία στόπερ Νταβίντ Κάρμο.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ανακατατάξεις υπήρξαν στη διακοπή των εθνικών ομάδων στη Λουντογκόρετς, με τον Στάνισλαβ Γιάντσεφ να αναλαμβάνει τα ηνία ως υπηρεσιακός τεχνικός στη θέση του Λιθουανού Βάλντας Νταμπράουσκας, με τον τελευταίο να απομακρύνεται από τη θέση του. Από την άλλη η Μπράγκα θα ψάξει το «τρίποντο» στη Βουλγαρία. Αν τα καταφέρει θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Ποιοτικά υπερτερούν σαφέστατα οι Πορτογάλοι και θα τους εμπιστευτούμε ποντάροντας στην επικράτησή τους.

FACTS

  • Η ομάδα Λουντογκόρετς δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.72 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπράγκα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.25 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λουντογκόρετς νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 3.55 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Μπράγκα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.67 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
6ος Όμιλος
  2 Μπράγκα 6 10 3 1 2 12:9
  4 Λουντογκόρετς 6 2 0 2 4 3:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Chrisa, με το υψηλότερο yield +14.09% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες