3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Μπράγκα - Λουντογκόρετς

Προϊστορία

4/11/2021 ΜπράγκαΛουντογκόρετς 4 - 2
21/10/2021 ΛουντογκόρετςΜπράγκα 0 - 1
2/11/2017 ΛουντογκόρετςΜπράγκα 1 - 1
19/10/2017 ΜπράγκαΛουντογκόρετς 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 323,422 93.3%
X
€ 12,043 3.5%
2
€ 11,260 3.2%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

100 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Municipal de Braga
  • Χωρητικότητα: 30154
  • Θεατές: 6221
Υπάρχει διαφορά επιπέδου

Υπάρχει διαφορά επιπέδου

Η Μπράγκα υποδέχεται τη Λουντογκόρετς για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι δύο ομάδες έπαιξαν πριν από δύο εβδομάδες επί βουλγαρικού εδάφους και οι Πορτογάλοι είχαν φύγει νικητές.

ΜΠΡΑΓΚΑ

Πριν από δύο εβδομάδες ταξίδεψε στη Βουλγαρία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς. Έκανε το καθήκον της κι έφυγε μ’ ένα μεγάλο «διπλό» (0-1). Το ξεκίνημά της στην αναμέτρηση ήταν εντυπωσιακό. «Άγγιξε» το γκολ στο 6’ με το σουτ του Γιούρι Μεδέιρος μέσα από την περιοχή να σταματάει στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Ένα λεπτό αργότερα βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ. Ο Ρικάρντο Όρτα με ωραίο συρτό σουτ μέσα από την περιοχή την έβαλε σε θέση «οδηγού». Διατήρησε εύκολα τον έλεγχο χωρίς να αισθανθεί ανησυχία από τις προσπάθειες των παικτών της Λουντογκόρετς. Μάλιστα ήταν εκείνη που είχε την κορυφαία στιγμή και στην επανάληψη. Στο 73’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Γκονζάλεθ πήρε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε ξανά στο δοκάρι. Ήταν σοβαρή και το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε να πανηγυρίζει.

Η Μπράγκα πήρε το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» και το μοναδικό της αρνητικό αποτέλεσμα, ήταν η ήττα εκτός έδρας στην πρεμιέρα από τον Ερυθρό Αστέρα. Έχει μαζέψει 6 βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας έναν πόντο από τους Σέρβους. Ο στόχος της είναι η κορυφή για να περάσει απευθείας στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Τα δύο από τα τρία ματς των «αρσεναλίστας» ήταν Over κι αμφίσκορα. Στην Πριμέιρα Λίγκα νίκησε εύκολα εντός έδρας την Πορτιμονένσε με 3-0 και μπήκε στην τετράδα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Κάρλος Καρβαλιάλ επισήμανε: «Περιμένουμε μία Λουντογκόρετς που θα πρέπει να νικήσει για να παραμείνει στη διοργάνωση. Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας όπως κάνουμε πάντα. Έχουμε περιθώριο για να προοδεύσουμε ειδικά στο κομμάτι της επίθεσης. Είμαστε σε υψηλό επίπεδο αμυντικά και δεν έχουμε δεχτεί γκολ εδώ και πέντε αγώνες. Κάθε παιχνίδι που περνάει η ενέργεια μειώνεται και είμαστε μέσα σ’ ένα σημαντικό κύκλο αγώνων. Κάνω έκκληση στον κόσμο να μας βοηθήσει διότι χρειαζόμαστε την έξτρα ενέργεια. Το κίνητρό μας είναι να κερδίσουμε κάθε αγώνα μας».

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει εκτός ο σέντερ μπακ Τορμένα, όχι και ο επιτελικός μέσος Πιαζόν ο οποίος επιστρέφει. Μακροχρόνιος απών ο στόπερ Κάρμο. Εκτός πλάνων ο σέντερ μπακ Ρολάντο.



ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ

Μοιάζει σαν να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα η φετινή ευρωπαϊκή της περιπέτεια. Στην προηγούμενη αγωνιστική έπαιξε εντός έδρας με την Μπράγκα, στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα ματς τους. Πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και ηττήθηκε πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το σκορ (0-1). Ήταν εκτός τόπου και χρόνου στο ξεκίνημα και οι «αρσεναλίστας» το εκμεταλλεύτηκαν. Αρχικά είχαν δοκάρι στο 6’ με τον Μεδέιρος κι ένα λεπτό αργότερα ο Όρτα δεν συγχώρησε και με ωραίο συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της. Ήθελε αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει και περιορίστηκε σε μία ανούσια κατοχή μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Παρόμοια η εικόνα και στην επανάληψη. Δεν έφτιαξε ούτε μία πραγματικά μεγάλη ευκαιρία. Λίγο έλειψε να δεχθεί και δεύτερο γκολ στο 72’, με τους φιλοξενούμενους να έχουν και δεύτερο δοκάρι με τον Γκονζάλεθ. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος και μοιραία έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική αποτυχία για τη Λουντογκόρετς η οποία έχει μόνο μία ισοπαλία και μάλιστα σε παιχνίδι που βάσει της εικόνας άξιζε να χάσει, στην πρεμιέρα με τη Μίντιλαντ. Η συγκομιδή του ενός βαθμού φέρνει απόλυτα λογικά τους πρωταθλητές Βουλγαρίας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Και τα τρία τους ματς ολοκληρώθηκαν Under. Για το πρωτάθλημα νίκησαν 2-0 την Μπερόε Στάρα Ζαγορά και παραμένουν στην κορυφή.

«Έχουμε δουλέψει καλά αυτή τη βδομάδα και θα δείξουμε αύριο τι έχουμε προετοιμάσει. Ξέρουμε ότι αν μπορέσουμε να κερδίσουμε θα είναι πολύ καλό για εμάς. Θα είναι ένα πολύ σημαντικό και καθοριστικό παιχνίδι. Θα παίξουμε με μεγάλη φιλοδοξία. Η Μπράγκα είναι καλά οργανωμένη ομάδα και είδαμε τα λάθη μας στον πρώτο αγώνα. Είναι μία μεγάλη ομάδα που παίζει με το δικό της στιλ. Θέλουμε όμως κι εμείς να δείξουμε την αξία μας και κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστή ιστορία» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων Στάνισλαβ Γκέντσεφ ο οποίος εκτελεί χρέη υπηρεσιακού αλλά δεν αποκλείεται να μονιμοποιηθεί στη θέση του.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο δεξιός μπακ Σισίνιο. Παραμένει στα «πιτς» ο αριστερός οπισθοφύλακας κι αρχηγός Νεντιάλκοφ, όπως και ο στόπερ Ζοσουέ Σα. Την τελευταία στιγμή ο σέντερ μπακ Βερντόν. Σταθερά εκτός ο χαφ Σαντάνα, ο επιτελικός μέσος Κάουλι και οι επιθετικοί Βάντερσον και Μαρίν με τον τελευταίο να μην βρίσκεται στη λίστα.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το συγκεκριμένο παιχνίδι εξαρτάται από την Μπράγκα σχεδόν σε απόλυτο βαθμό. Το μοναδικό πρόβλημα για τους «αρσεναλίστας» είναι η ενδεχόμενη κούραση που έχει προκύψει από τα διαδοχικά παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις. Η φετινή Λουντογκόρετς πάντως δεν τρομάζει σε καμία περίπτωση και δεν αποτελεί κάτι ιδιαίτερο. Δικαίως ο «άσος» βρίσκεται πάρα πολύ χαμηλά και δεν έχει την παραμικρή αξία. Οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να «ταμπουρωθούν» και θα πάμε στα 2-3 γκολ, καθώς δεν πιστεύουμε ότι το σκορ θα ξεφύγει περισσότερο.

FACTS

  • Η ομάδα Μπράγκα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.03 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λουντογκόρετς νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 9.25 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λουντογκόρετς ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.45 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπράγκα νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.23 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπράγκα νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.68 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
6ος Όμιλος
  2 Μπράγκα 6 10 3 1 2 12:9
  4 Λουντογκόρετς 6 2 0 2 4 3:8
Εμφάνιση όλων
Λουντογκόρετς - Τελ. αγώνες
6/10/2024
Λουντογκόρετς
Λοκομοτίβ Πλόβντιβ
3/10/2024
Βικτόρια Πλζεν
Λουντογκόρετς
0 - 0
29/9/2024
Μπότεφ Βράτσα
Λουντογκόρετς
0 - 2
25/9/2024
Λουντογκόρετς
Σλάβια Πράγας
0 - 2
21/9/2024
Λουντογκόρετς
Λοκομοτίβ Σόφιας
2 - 0
18/9/2024
Σλάβια Σόφιας
Λουντογκόρετς
0 - 1
15/9/2024
Λέφσκι Κρούμοβγκραντ
Λουντογκόρετς
0 - 3
1/9/2024
Λουντογκόρετς
Τσέρνο Μόρε Βάρνα
0 - 0
29/8/2024
Πετροκούμπ
Λουντογκόρετς
1 - 2
25/8/2024
Μπερόε Στάρα Ζαγορά
Λουντογκόρετς
0 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Xatzo με το υψηλότερο yield +3.04% έπαιξε: Over
  • » Ο bagiou, με το υψηλότερο yield +9.45% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες