8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λασκ Λίντσερ - Σλάβια Πράγας

Προϊστορία

17/3/2022 Λασκ ΛίντσερΣλάβια Πράγας 4 - 3
10/3/2022 Σλάβια ΠράγαςΛασκ Λίντσερ 4 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 32,348 18.2%
X
€ 16,161 9.1%
2
€ 129,018 72.7%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

136 ψήφοι:

11

Σουτ στην εστία

4

6

Σουτ εκτός εστίας

1

51%

Κατοχή μπάλας

49%

3

Οφσάιντ

2

3

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

2

3

Κόρνερ

1

5

Αλλαγές

3

19

Φάουλ

9

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: NV Arena
  • Χωρητικότητα: 8000
  • Θεατές: 8000
Η πρόκριση κρίθηκε στην Πράγα

Η πρόκριση κρίθηκε στην Πράγα

Η Λίντσερ υποδέχεται τη Σλάβια Πράγας σε αγώνα ρεβάνς στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι αναζητούν πλέον ένα θαύμα, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει απλώς να υπερασπιστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα από το πρώτο ματς.

Τι ισχύει: Επαναληπτικό παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και στη συνέχεια αν χρειαστεί, η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

Α’ Αγώνας: Σλάβια Πράγας - Λίντσερ 4-1

ΛΙΝΤΣΕΡ

Την περασμένη Πέμπτη έψαχνε ένα καλό αποτέλεσμα στην Πράγα απέναντι στη Σλάβια, καθώς ήθελε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Η ήττα με 4-1 μαρτυρά τα πάντα. Μόλις στο 3’ είδε τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με τον Σορ και στο 29’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέρασε και τον τερματοφύλακά της πετυχαίνοντας το 2-0 το οποίο ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη σώθηκε δύο φορές από τα δοκάρια και κόντρα στη ροή του αγώνα βρήκε το γκολ με υπέροχο σουτ του Μπάλιτς έξω από την περιοχή στο 67’. Δέχτηκε ξανά έντονη πίεση και δεν μπόρεσε να αντέξει. Αρχικά στο 82’ μετά από φάση διαρκείας στα «καρέ» της ο Ολαγίνκα σκόραρε για το 3-1. Σαν να μην έφτανε αυτό, τρία λεπτά αργότερα ο Τραορέ με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Λίντσερ αναζητά πια ένα ποδοσφαιρικό θαύμα, καθώς για να προκριθεί θα χρειαστεί να νικήσει είτε με τέσσερα γκολ διαφορά, είτε με τρία και να περάσει στη συνέχεια στα πέναλτι. Η συγκεκριμένη ήταν η πρώτη της φετινή ήττα στη νεοσύστατη διοργάνωση μετά από δέκα παιχνίδια στα οποία είχε μετρήσει οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς της στο τουρνουά ήταν Over. Στην πρεμιέρα των πλέι άουτ του πρωταθλήματος Αυστρίας διέλυσε με 6-0 εντός έδρας τη Σβαρόφσκι Βάτενς και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, θέλοντας να τερματίσει 7η για να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω αγώνων μπαράζ.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Αντρέας Βίλαντ επισήμανε: «Είναι ξεκάθαρη η θέση στην οποία βρισκόμαστε. Πρέπει να επιτεθούμε τόσο καλά όσο στον τελευταίο αγώνα για το πρωτάθλημα. Υπήρχε τεράστια διαφορά στη γλώσσα του σώματος στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Πήραμε αυτοπεποίθηση από τη νίκη μας στο ματς πρωταθλήματος. Θα είναι σημαντικό να μας βοηθήσει ο κόσμος μας και να τους βάλουμε μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει η άμυνά μας να σταθεί καλύτερα».

Αγωνιστικά Νέα: Παρόντες ο μέσος Χόρβατ (16/5) και ο φορ Γκρούμπερ (7/0) οι οποίοι ξεπέρασαν την ασθένεια που τους ταλαιπώρησε. Δεν μπορούν να προσφέρουν οι αμυντικοί Φιλίποβιτς (8/0) και Σακό (-) όχι και ο επιθετικός Ραγκούζ (9/1) ο οποίος επιστρέφει.



ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Το μομέντουμ ήταν με το μέρος της στον εντός έδρας αγώνα με τη Λίντσερ την προηγούμενη εβδομάδα. Το εκμεταλλεύτηκε και τη διέσυρε 4-1. Ξεκίνησε εντυπωσιακά κι άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’ με τον Σορ. Δεν αρκέστηκε στο συγκεκριμένο τέρμα και ο ίδιος αθλητής πέτυχε και το 2-0 στο 29’. Έριξε κάπως το ρυθμό της συνέχεια. Με την έναρξη της επανάληψη πάντως έψαξε και τρίτο γκολ. Στάθηκε άτυχη σε δύο περιπτώσεις, με τους Ταλοβιέροφ και Ολαγίνκα να στέλνουν την μπάλα στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Μάλιστα στο 67’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με μακρινό σουτ του Μπάλιτς. Δεν επηρεάστηκε ψυχολογικά και βγήκε στην επίθεση. Στο 82’ ο Ολαγίνκα πήρε την προσωπική του ρεβάνς και με πλασέ από τη μικρή περιοχή πέτυχε το 3-1. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι Αυστριακοί τα είχαν χαμένα και στο 85’ ο Τραορέ με κοντινή κεφαλιά «σφράγισε» την επικράτησή της με 4-1.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη Σλάβια Πράγας, καθώς είχαν προηγηθεί οι επιτυχίες απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Πλέον δεν στοχεύει να φτάσει απλά στα προημιτελικά όπως πέρσι στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά να βρεθεί σε ακόμα πιο προχωρημένο στάδιο στο Κόνφερενς Λιγκ. Τα επτά από τα εννιά ματς της στη νεοσύστατη διοργάνωση ολοκληρώθηκαν Over. Στο πρωτάθλημα πάντως «προσγειώθηκε» απότομα χάνοντας 1-0 από τη Σλόβαν Λίμπερετς εκτός έδρας και πέφτοντας από την κορυφή της βαθμολογίας, με τη Βικτόρια Πλζεν να την προσπερνάει. Ο πρόεδρος της ομάδας Γιάροσλαβ Τβρντικ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση ενός όγκου και το συγκεκριμένο συγκίνησε τους πάντες.

«Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ όταν έμαθα τα νέα για τον πρόεδρο. Μπορούμε να τον ενθαρρύνουμε και θα παίξουμε για να τον κάνουμε χαρούμενο. Θέλουμε να βελτιώσουμε τη διάθεσή του για να είναι σύντομα μαζί μας. Θέλουμε να προκριθούμε για τρίτη φορά σε τέσσερα χρόνια στα προημιτελικά μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θα είναι κάτι σπουδαίο. Θέλουμε να κερδίσουμε και δεν λαμβάνουμε υπόψη μας τι συνέβη. Θα παίξουμε σαν να ήρθε 0-0 ο πρώτος αγώνας. Πρέπει να κρατήσουμε καθαρό το μυαλό μας» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Γίντριχ Τρπισόφσκι.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισαν και είναι ξανά διαθέσιμοι ο αμυντικός Κατσαράμπα (17/1) και ο μέσος Ντόρλεϊ (17/1). Θα λείψουν οι σέντερ μπακ Κουντέλα (4/1) και Μπόριλ (5/0), όπως και ο εξτρέμ Πρόβοντ (-). Εκτός λίστας οι μέσοι Χρόμαντα (14/0) και Γιούρασεκ (3/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με τυπική διαδικασία μοιάζει ο επαναληπτικός μεταξύ της Λίντσερ και της Σλάβια Πράγας. Άλλωστε οι Τσέχοι πήραν τεράστιο προβάδισμα για την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ και οι Αυστριακοί αναζητούν πλέον ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα για να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Οι γηπεδούχοι είναι υποχρεωμένοι να επιτεθούν και θα αφήσουν πολλά κενά στα μετόπισθεν. Οι φιλοξενούμενοι ξέρουν να εκμεταλλεύονται τους κενούς χώρους και δεν θα χαριστούν. Δεν συμφωνούμε με τον ελαφρύ φαβοριτισμό της Λίντσερ και θα ρισκάρουμε επιλέγοντας το «διπλό».

FACTS

  • Η ομάδα Σλάβια Πράγας νίκησε στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.12 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σλάβια Πράγας νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.70 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο STAMOUEL-PAOK, με το υψηλότερο yield +12.18% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 0-1 Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες