8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιλ - Μίλαν

Προϊστορία

26/11/2020 ΛιλΜίλαν 1 - 1
5/11/2020 ΜίλανΛιλ 0 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 98,605 34.2%
X
€ 68,617 23.8%
2
€ 121,177 42.0%
Over
€ 31,018 53.6%
Under
€ 26,855 46.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:55

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

182 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Decathlon Arena-Stade Pierre-Mauroy
  • Χωρητικότητα: 50186
Ψάχνει ρεβάνς χωρίς τον Ίμπρα η Μίλαν

Ψάχνει ρεβάνς χωρίς τον Ίμπρα η Μίλαν

Η εντυπωσιακή φέτος Λιλ υποδέχεται την Μίλαν στο ντέρμπι κορυφής του 8ου ομίλου στ Γιουρόπα Λιγκ. Ψάχνουν εκδίκηση οι «ροσονέρι» για την ήττα του πρώτου αγώνα, μπορούν να κλειδώσουν τη νίκη οι γηπεδούχοι.

* Κεκλεισμένων των θυρών

ΛΙΛ

Ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο παιχνίδι στην Ιταλία απέναντι στη Μίλαν και πήρε μία δίκαιη νίκη με 3-0. Από την αρχή της αναμέτρησης έδειξε ότι μπορεί να πάρει τη νίκη και προηγήθηκε με πέναλτι του Γιαζιτσί στο 22’ και με τον Τούρκο φορ να βρίκσεται σε εκληκτική κατάσταση διπλασίασε και τα τέρματα της στο 55’. Ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις και τρία λεπτά μετά ο Γιαζιτσί πέτυχε χατ τρικ σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του.

Μετά το μεγάλο διπλό στο Μιλάνο προσγειώθηκε απότομα στο γαλλικό πρωτάθλημα και γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Μπρεστ, όμως την Κυριακή ήταν επιβλητική απέναντι στην Λοριάν και επέστρεψε στις επιτυχίες με το εμφατικό 4-0. Ο Γιαζιτσί και πάλι ήταν αυτός που της έδωσε το προβάδισμα στο 29’ μέσα από την περιοχή ,είχε δοκάρι στη συνέχεια με τον Ντέιβιντ στη συνέχεια, για να έρθει στο 51’ και πάλι ο Γιαζιτσί με πλασέ στην κίνηση να κάνει το 2-0. Έξι λεπτά μετά ο Λουίζ Αραόυχο κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του για να έρθει ο Ντέιβιντ στο 90’ να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση από την αρχή της χρονιάς και ας έχει πέσει στην 2η θέση πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν στο πρωτάθλημα. Είναι πρωτοπόρος στον όμιλο της στο Γιουρόπα, στο +1 από την σημερινή της αντίπαλο και αν πάρει και άλλη νίκη απέναντι στη Μίλαν και παράλληλα ηττηθεί η Σπάρτα Πράγας τότε θα κλειδώσει και μαθηματικά την πρόκριση . Την Κυριακή ακολουθεί μία σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σεντ Ετιέν.

«Ελπίζουμε να κερδίσουμε από τώρα την πρόκριση μας στην επόμενη φάση. Έπειτα θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με την Σεντ Ετιέν καθώς θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε να παλεύουμε για την κορυφή », σχολίασε ο κόουτς Γκαλτιέ.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικό πλήγμα η απουσία του φορ Γιλμάζ (10/6), του μέσου Ρενάτο Σάντσεζ (8/1) και του μπακ Τσελίκ (9/1)

ΜΙΛΑΝ

Γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα από την Λιλ την προηγούμενη αγωνιστική και μάλιστα με το εμφατικό 0-3. Μάλλον ξαφνιάστηκε από την αρχική επιθετική διάθεση της Λιλ, έμεινε πίσω στο σκορ στο 22’ από το σημείο του πέναλτι , ήταν ακίνδυνη στο πρώτο μέρος και απείλησε κυρίως στην επανάληψη, στο 55’ όμως μετά από μία λάθος εκτίμηση του Ντοναρούμα οι Γάλλοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Τρία λεπτά μετά ο Γιαζιτσί με το τρίτο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο πρωτάθλημα ωστόσο συνεχίζει ακάθεκτη και μετά την ισοπαλία της απέναντι στη Βερόνα έφυγε με ένα σπουδαία διπλό από την έδρα της Νάπολι, σπάζοντας μάλιστα μία κακή παράδοση. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ο οποίος άνοιξε το σκορ με δυνατή κεφαλιά στο 20’ , στη συνέχεια όμως η Μίλαν χρειάστηκε τις αποκρούσεις του Ντοναρούμα αλλά και τη βοήθεια του δοκαριού για να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Λίγο μετά το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ρέμπιτς βρήκε ωραία τον Ζλάταν μέσα στην περιοχή και αυτός με πλασέ στην κίνηση διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 63’ δέχθηκε τη μείωση του σκορ, όμως δύο λεπτά μετά απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και κλείδωσε τη νίκη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τέρμα του Χάουγκε.

Ψάχνει μία ρεβάνς από την Λιλ καθώς είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει να την κερδίσει την φετινή χρονιά. Παράλληλα με ήττα μπορεί να μπλέξει όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση, με νίκη θα αντιμετωπίσει με λιγότερο άγχος τα παιχνίδια που έρχονται. Στη Σέριε Α’ συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή και στο +2 από την Σασσουόλο, ενώ την Κυριακή υποδέχεται την Φιορεντίνα.

«Το να κερδίζεις είναι πάντα καλό και σου ανεβάζει το ηθικό. Στο πρώτο παιχνίδι κάναμε κάποια λάθη που τώρα θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε. Το πως θα παρουσιαστούμε πνευματικά έχει σημασία. Η φιλοσοφία και η ιστορία του συλλόγου δεν μας επιτρέπει να παίξουμε για την ισοπαλία», σχολίασε ο κόουτς Μπονέρα.

Αγωνιστικά Νέα: Πλήγμα με τον ηγέτη της Ιμπραχίμοβιτς (6/10) ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με την Νάπολι και οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία ενός μήνα. Ο ίδιος βέβαια έσπευσε να δηλώσει πως θα επιστρέψει το αργότερο σε δύο εβδομάδες. Παραμένει τραυματίας ο φορ Λεάο (6/2), ενώ ο κοουτς Πιόλι παραμένει σε καραντίνα μαζί με τον βοηθό του και έτσι ο Μπονέρα θα καθοδηγήσει και πάλι την ομάδα.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το σκορ του αγώνα δεν δείχνε φυσικά την εικόνα των δύο ομάδων και παρά την φετινή πορεία της Λιλ δεν θα την θεωρούσαμε το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης. Η Μίλαν πάντως δίνεται σε τιμές αουτσάιντερ και παρά την απουσία του Ζλάταν παραμένει ποιοτική ομάδα. Δεν πιστεύω πως θα εμφανιστεί το ίδιο κακή και θα πάω με την διπλή ευκαιρία στο Χ2.

FACTS

  • Η ομάδα Μίλαν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2
  • Η ομάδα Λιλ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 12 από 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X
  • Στους τελευταίους 9 αγώνες της ομάδας Μίλαν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over
  • Η ομάδα Μίλαν νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2
  • Η ομάδα Μίλαν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Λιλ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
8ος Όμιλος
  1 Μίλαν 6 13 4 1 1 12:7
  2 Λιλ 6 11 3 2 1 14:8
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
26/11/2020
Λιλ
Μίλαν
1 - 1
5/11/2020
Μίλαν
Λιλ
0 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο dramesi, με το υψηλότερο yield +5.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες