7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιλ - Άγιαξ

18/2/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 762
1 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1164 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Άγιαξ - Λιλ στις 25/2/2021

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 12'
  2. 17'
  3. 40'

2ο Ημίχρονο 1 - 2

  1. 62'
  2. 66'
  3. 72'
  4. 73'
  5. 77'
  6. 78'
  7. 82'
  8. 82'
  9. 83'
  10. 87' (πέναλτι)
  11. 88'
  12. 89'
  13. 91'
  14. 95'

      Προϊστορία

      25/2/2021 ΆγιαξΛιλ 2 - 1
      18/2/2021 ΛιλΆγιαξ 1 - 2
      27/11/2019 ΛιλΆγιαξ 0 - 2
      17/9/2019 ΆγιαξΛιλ 3 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 237,800 52.7%
      X
      € 55,849 12.4%
      2
      € 157,170 34.9%
      Over
      € 25,644 39.6%
      Under
      € 39,061 60.4%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      246 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: Stade Pierre Mauroy
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 50186
      Προμηνύεται «μάχη» στον γαλλικό Βορρά

      Προμηνύεται «μάχη» στον γαλλικό Βορρά

      Η Λιλ θα κοντραριστεί με τον Άγιαξ στο πλαίσιο των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» τους κόντρα στην Μπρεστ, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εκτός έδρας τη Χέρακλες.

      Τι ισχύει: Πρώτος αγώνας για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΛΙΛ

      Δύο είναι τα μεγάλα ερωτήματα που την αφορούν. Το πρώτο αν μπορεί να κρατήσει «δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη» και το δεύτερο αν έχει τη δυνατότητα να κάνει το μεγάλο «μπαμ» και να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η φετινή παρουσία της στο Γιουρόπα Λιγκ έχει χαρακτηριστεί από σοβαρότητα. Βρέθηκε στον όγδοο όμιλο και συνάντησε τη Μίλαν, τη Σέλτικ και τη Σπάρτα Πράγας. Ξεκίνησε με εμφατικό «διπλό» στην έδρα των Τσέχων (1-4), πριν μείνει στην ισοπαλία στο «Πιερ Μορουά» με τη Σέλτικ (2-2). Ακολούθησε ο θρίαμβος και η δεύτερη νίκη στην ιστορία της μέσα στο «Σαν Σίρο», «αλώνοντας» την έδρα των «ροσονέρι» με το εμφατικό 3-0. Στο μεταξύ τους ματς στη Γαλλία μοιράστηκαν τους βαθμούς (1-1). Ακολούθησε η δεύτερη νίκη με τη Σπάρτα Πράγας (2-1), ενώ την «πάτησε» στη Γλασκώβη χάνοντας από τη Σέλτικ (3-1) κι αφήνοντας τη Μίλαν να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου και δυσκολεύοντας το έργο της για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

      Η Λιλ αποτελεί μία ομάδα πρότυπο η οποία έχει ήδη καταφέρει να «τρελάνει» κόσμο με την παρουσία της, καθώς στη Λιγκ 1 φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 55 βαθμούς κι αφήνοντας -τουλάχιστον προς το παρόν- πίσω της την Παρί Σεν Ζερμέν των πολλών αστέρων και του τεράστιου μπάτζετ. Μάλιστα πριν λίγο καιρό, ο προπονητής της Λυών Ρούντι Γκαρσία, την έχρισε φαβορί για τον τίτλο. Στο τελευταίο παιχνίδι της πάντως «γκέλαρε» μένοντας στο 0-0 εντός έδρας με την Μπρεστ. Τα πέντε από τα έξι ματς της στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν Over, όμως αποτελεί ένα αρκετά «σφιχτό» σύνολο.

      Ο τεχνικός του συλλόγου Κριστόφ Γκαλτιέ υποστήριξε: «Ο Άγιαξ διαθέτει μία πολύ δυνατή ομάδα. Είναι ισχυρός σύλλογος. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο να προκριθούμε. Έχει διατηρήσει το επιθετικό του στιλ από πέρσι. Δεν έχει αλλάξει. Έχει πολύ καλή οργάνωση και σπουδαίες τεχνικές ικανότητες. Μάθαμε πολλά από τους περσινούς μας αγώνες με αυτόν τον αντίπαλο. Είμαστε καλύτεροι με τότε που είχαμε σημαντική έλλειψη αποτελεσματικότητας. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει η εμπειρία που έχουμε μαζί τους».

      Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικές απουσίες στη μεσαία γραμμή, καθώς θα λείψουν λόγω τιμωρίας οι κεντρικοί χαφ Αντρέ (23/0) και Τσέκα (21/0). Δεν πρόλαβε να δηλώσει «παρών» ο Τούρκος στράικερ Μπουράκ Γιλμάζ (18/9) και θα απουσιάσει.



      ΑΓΙΑΞ

      Το όνειρο της μεγάλης πορείας στο Τσάμπιονς Λιγκ σταμάτησε και φέτος αρκετά νωρίς και πιο συγκεκριμένα στη φάση των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Κληρώθηκε στον τέταρτο όμιλο και ήταν το φαβορί για την πρόκριση μαζί με τη Λίβερπουλ, ενώ ένιωθε απειλή μόνο από την Αταλάντα, μια και όλοι γνώριζαν ότι η Μίντιλαντ ήταν πιο αδύναμη. Στην πρεμιέρα έχασε από τους πρωταθλητές Αγγλίας στο Άμστερνταμ (0-1), όμως άφησε υποσχέσεις με την εκτός έδρας ισοπαλία με την Αταλάντα (2-2). Ακολούθησαν δύο νίκες κόντρα στους Δανούς με 1-2 στο «σπίτι» τους και με 3-1 στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα». Η δεύτερη ήττα από τη Λίβερπουλ, αυτήν φορά στο «Άνφιλντ» με 1-0, τον ανάγκασε να παίξει τελικό επί Ολλανδικού εδάφους με τους Ιταλούς. Η ήττα (0-1) σήμανε και τον πρόωρο αποκλεισμό για δεύτερη διαδοχική σεζόν όμως θα παλέψει για να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

      Άλλωστε μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ο Άγιαξ ο οποίος το 2019 βρέθηκε μερικά δευτερόλεπτα μακριά από την επιστροφή του σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ μετά από το 1996, όμως η Τότεναμ τον έριξε στο καναβάτσο. Τουλάχιστον η πορεία του στο ολλανδικό πρωτάθλημα είναι τέτοια που του επιτρέπει να ρίξει το «βάρος» στις διεθνείς υποχρεώσεις. Η συγκομιδή των 53 βαθμών τον φέρνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας έξι πόντους από τη 2η Αϊντχόφεν η οποία έχει κι ένα παιχνίδι περισσότερο. Προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί της Χέρακλες στο Αλμέλο (0-2). Παίζει συνήθως «ανοιχτά» και τα επτά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς του ολοκληρώθηκαν Over.

      «Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Τα έχουμε καταφέρει ξανά χωρίς τον Αλέ και πρόσφατα και στο πιο μακρινό παρελθόν. Δεν ανησυχώ ούτε για τη θέση του τερματοφύλακα, ο Στεκέλενμπουργκ είναι πολύ έμπειρος και θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να προστατεύσει την εστία μας. Νιώθω σιγουριά για όλες τις θέσεις και είμαι αισιόδοξος» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Έρικ Τεν Χαγκ.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτίει την τιμωρία του ο κεντρικός μέσος Χράφενμπερχ (19/2). Απών και ο νεοφερμένος στράικερ Αλέ (7/3) τον οποίο οι άνθρωποι της ομάδας ξέχασαν (!) να δηλώσουν στη λίστα αν κι αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή του κλαμπ. Έμεινε στο Άμστερνταμ ο τραυματίας δεξιός μπακ Μαζραουί (15/0). Δεν αποτελεί φρέσκο πρόβλημα, αλλά είναι σημαντικό. Ο τερματοφύλακας Ονάνα (20/0) βρέθηκε ντοπέ πριν περίπου δύο εβδομάδες και θα παίξει ξανά μέχρι το τέλος του 2021. Δεν υπάρχουν άλλοι «πονοκέφαλοι».

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Ακόμα ένα αμφίρροπο ζευγάρι μεταξύ δύο ομάδων οι οποίες θα ήθελαν να φτάσουν μακριά στη φετινή διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο ουδείς περίμενε ότι η Λιλ θα ήταν στα μέσα του Φλεβάρη διεκδικήτρια του πρωταθλήματος Γαλλίας. Αυτό περιπλέκει κάπως την κατάσταση για τους γηπεδούχους οι οποίοι θα είναι δύσκολο να ανταποκριθούν σε όλα τα μέτωπα. Στον αντίποδα ο Άγιαξ αποτελεί το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο της Ερεντιβίζιε κι ονειρεύεται τη συμμετοχή του ακόμα και στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Σωστά ισορροπημένο το σετ αποδόσεων, δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα στραφούμε στα 2-3 γκολ.

      FACTS

      • Η ομάδα Άγιαξ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 13 από 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 1.50 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Λιλ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.35 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Άγιαξ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 3.30 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Λιλ νίκησε στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 2.35 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Άγιαξ νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 2.82 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Λιλ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Under με απόδοση 1.68 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο New_blackjack12, με το υψηλότερο yield +7.05% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες