2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λευκορωσία - Λιθουανία

15/11/2020 19:00
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1279 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λευκορωσία - Λιθουανία στις 16/11/2021

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 5' Yablonski Evgeniy
  2. 20' Ebong Max
  3. 24' Yuzepchuk Roman
  4. 30' Lasickas Justas
  5. 33' Girdvainis Edvinas

2ο Ημίχρονο 2 - 0

        Προϊστορία

        15/11/2020 ΛευκορωσίαΛιθουανία 2 - 0
        11/10/2020 ΛιθουανίαΛευκορωσία 2 - 2
        7/6/2012 ΛευκορωσίαΛιθουανία 1 - 1
        11/8/2010 ΛιθουανίαΛευκορωσία 0 - 2

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 81,592 91.7%
        X
        € 3,278 3.7%
        2
        € 4,137 4.6%
        Over
        € 12,554 50.7%
        Under
        € 12,194 49.3%

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        74 ψήφοι:

        Μάχη για την κορυφή

        Μάχη για την κορυφή

        Λευκορωσία και Λιθουανία έρχονται αντιμέτωπες στο Μινσκ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Θέλουν τη νίκη οι γηπεδούχοι για να παραμείνουν φαβορί όσον αφορά την πρώτη θέση, να περάσουν μπροστά θα επιδιώξουν οι φιλοξενούμενοι.

        ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

        Η καλή της εικόνα στα παιχνίδια του Οκτωβρίου απέναντι Λιθουανία και Καζακστάν την έχει βάλει σε θέση οδηγού στον όμιλο της αλλά ακόμα τα πράγματα είναι ρευστά. Πριν ένα μήνα μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό των πλέι οφ του Nations League, έδειξε χαρακτήρα και αφού απέσπασε ισοπαλία εκτός έδρας από την Λιθουανία, επικράτησε με 2-0 εντός έδρας του Καζακστάν και πέρασε στην πρώτη θέση.

        Η διαφορά της από τους διώκτες της, την Λιθουανία και την Αλβανία είναι στους 2 βαθμούς και όλα θα κριθούν στις δύο αυτές τελευταίες αγωνιστικές. Υπάρχει και ένα κακό σενάριο που μπορεί να την φέρει ακόμα και τελευταία στον όμιλο αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο θα χρειαστεί να γνωρίσει δύο ήττες και παράλληλα το Καζακστάν να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια του, περίπτωση που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

        Την Τετάρτη αναμετρήθηκε σε φιλικό απέναντι στην Ρουμανία και γνώρισε βαριά ήττα με 5-3. Σαν να μην εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο στο πρώτο 45λεπτο , διάστημα στο οποίο πρόλαβε να δεχτεί τέσσερα γκολ. Δέκα λεπτά μετά το ξεκίνημα της επανάληψης οι Ρουμάνοι έκαναν το 5-0 και από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι ξύπνησαν. Μείωσαν αρχικά με αυτογκόλ του Γκανέα στο 63’, ο Μπακχάρ έκανε το 5-2 στο 80΄και τρία λεπτά μετά ο Γιαμπλόνσκι αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό σκορ διαμόρφως ο Κλίμοβιτς το 92’.

        «Νομίζω ότι με βάση την εικόνα του παιχνιδιού δεν αξίζαμε τέτοια ήττα. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα του 2ου ημιχρόνου. Ενώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού βρεθήκαμε σε μία δύσκολη κατάσταση, τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να την ανατρέψουν», σχολίασε ο κόουτς Μάρκχελ μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης.

        Αγωνιστικά Νέα: Εκτός για διάφορους λόγους ο κάπτεν/στόπερ Μαρτίνοβιτς (Κράσνονταρ) και οι μέσοι Ντραγούν, Νιάκχαιτσικ (ΜΠΑΤΕ). Αποχώρησαν από την αποστολή λόγω κορωνοϊού ο βασικός γκολκίπερ Χούταρ (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), ο στόπερ Ζολότοφ (Ουράλ) και ο εξτρέμ Πόντστρελοβ (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ).

        Η αποστολή της Λευκορωσίας:

        Τερματοφύλακες: Χάτκεβιτς (Ίσλοχ), Τσιτσκάν (ΜΠΑΤΕ)

        Αμυντικοί: Μπαρντατσόφ (Τορπέντο Ζόντινο), Πολιακόβ (Καιράτ), Ναούμοβ (Ζετίσου), Σατσίβκομ Μπεγκούνοβ (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Πάβλοβετς (Ροστόφ), Γιούζεπτσουκ, Πιάτσενιν (Ντιναμό Μπρεστ)

        Μέσοι: Στάσεβιτς, Γιαμπλόνσκι (ΜΠΑΤΕ), Μαγιέβσκι, Εμπόνγκ (Αστάνα), Κέντις (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Μπακχάρ, Κλίμοβιτς (Ντιναμό Μινσκ), Κχατσατουριάν (Τορπέντο Ζόντινο)

        Επιθετικοί: Λάπτσεβ (Ντιναμό Μπρεστ), Σκάβις (ΜΠΑΤΕ)

        ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

        Με τις δύο ισοπαλίες που απέσπασε στα παιχνίδια του Οκτωβρίου κράτησε ζωντανό το όνειρο της για διεκδίκηση της 1ης θέσης του ομίλου. Διαφορετική βέβαια η εικόνα της στις αναμετρήσεις καθώς απέναντι στην Λευκορωσία (2-2) έδειξε μεγαλύτερη ενέργεια σε αντίθεση με το παιχνίδι με την Αλβανία (1-1) όπου θα μπορούσε να είχε γνωρίσει και την ήττα.

        Ισοβαθμεί με την Αλβανία στην 2η θέση με 5 βαθμούς υπερτερεί όμως στα μεταξύ τους παιχνίδια και έτσι έχει το πλεονέκτημα. Κομβικό το σημερινό παιχνίδι καθώς σε περίπτωση νίκης θα περάσει στην πρώτη θέση και θα κρατάει την τύχη στα χέρια της την τελευταία αγωνιστική απέναντι στο Καζακστάν. Διαφορετικά όποιο άλλο αποτέλεσμα θα δώσει και πάλι ιδιαίτερο χαρακτήρα στην αναμέτρηση της Τετάρτης, όχι όμως για την άνοδο αλλά για τον υποβιβασμό.

        Την Τετάρτη υποδέχτηκε τα Νησιά Φεροέ για ένα φιλικό προετοιμασίας και πήρε τη νίκη με 2-1 με πρωταγωνιστή τον Σιργκέντας. Ο μέσος της Ζαλγίρις Κάουνας πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και απλά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

        Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε ο μέσος Γκολουμπίτσκας (Γκόριτσα). Τιμωρημένος ο αμυντικός Ντάπκους (Ζαλγκίρις Κάουνας).

        Η αποστολή της Λιθουανίας:

        Τερματοφύλακες: Μικελιόνις (Ζαλγκίρις Κάουνας), Σβεντάουσκας (Λόμελ), Γκερτμόνας (Ζαλγκίρις), Ντριομόβας (Μπάνκα)

        Αμυντικοί: Μικολιούνας (Ζαλγκίρις), Βαϊτκούνας (Ζαλγκίρις Κάουνας), Γκιρντβάινις (Ουέρντινγκεν), Παλιόνις (Ρέγκερσμπουργκ), Ντάπκους (Ζαλγκίρις Κάουνας), Μπενέτα (Ζαγκλέμπιε Σοσνόβιετς), Μπαράουσκας (Ριτεριάι), Γκασπουίτις (Πανεβέζις)

        Μέσοι: Νοβίκοβας (Ερζουρούμσπορ), Βερμπίτσκας (Ταράζ), Λασίτσκας (Βόζντοβατς), Σίμκους (Ζαλγκίρις Κάουνας), Σιρτζέντας (Ζαλγκίρις Κάουνας), Ρομανόφσκι (Ολίμπικ Ντόνετσκ) , , Καζλάουσκας (Λβιβ), Ούτκους (Μονακό) Μεγκελάιτις (Γκούμπιο), Σλίβκα (Απόλλων Σμύρνης), Πετραβίτσιους (Αγκίλας), Βορομπιόβας (Ζαλγκίρις)

        Επιθετικοί : Λαουκζέμιτς (-), Παουλάουσκας (Ριτεριάι)

        Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Η Λευκορωσία γνωρίζει πως με νίκη θα κάνει μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο της στην Β΄κατηγορία. Παρουσιάζεται βέβαια ως φαβορί απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν έχει τόσες μεγάλες διαφορές. Οι Λιθουανοί θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα και θεωρώ πως ελαφρώς οι αποδόσεις τους αδικούν. Θα πάμε με την διπλή ευκαιρία στο Χ2.

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
        Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
          14 Λευκορωσία 6 10 3 1 2 10:8
          15 Λιθουανία 6 8 2 2 2 5:7
        4ο ΓΚΡΟΥΠ
          2 Λευκορωσία 6 10 3 1 2 10:8
          3 Λιθουανία 6 8 2 2 2 5:7
        Εμφάνιση όλων

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο madima65, με το υψηλότερο yield +16.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: Over

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες