4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιθουανία - Λευκορωσία

11/10/2020 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 371
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1299 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λευκορωσία - Λιθουανία στις 16/11/2021

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 7' Novikovas Arvydas
  2. 20' Gromyko Valeri
  3. 37' Ebong Max

2ο Ημίχρονο 2 - 2

  1. 56' Kazlauskas Donatas
  2. 58' Vaitkunas Egidijus
  3. 59' Lisakovich Vitali (πέναλτι)
  4. 66' Sachivko Aleksandr
  5. 75' Laukzemis Karolis
  6. 88' Dapkus Martynas
  7. 90' Vorobjovas Modestas

      Προϊστορία

      15/11/2020 ΛευκορωσίαΛιθουανία 2 - 0
      11/10/2020 ΛιθουανίαΛευκορωσία 2 - 2
      7/6/2012 ΛευκορωσίαΛιθουανία 1 - 1
      11/8/2010 ΛιθουανίαΛευκορωσία 0 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 30,244 50.9%
      X
      € 14,501 24.4%
      2
      € 14,640 24.7%
      Over
      € 4,646 31.5%
      Under
      € 10,081 68.5%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      122 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: LFF stadionas, Vilnius
      Αμφίρροπη κόντρα στο Βίλνιους

      Αμφίρροπη κόντρα στο Βίλνιους

      Η Λιθουανία φιλοξενεί τη Λευκορωσία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από διπλό μέσα στην Αλβανία και νίκη σε φιλικό με την Εσθονία, ενώ οι φιλοξενούμενοι πέρασαν νικηφόρα από το Καζακστάν, αλλά έχασαν μεσοβδόμαδα από τη Γεωργία, στον ημιτελικό των πλέι οφ των προκριματικών του Euro 2020.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών, ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

      Την περασμένη Τετάρτη ταξίδεψε στο Ταλίν, πρωτεύουσα της γειτονικής Εσθονίας, για να την αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι. Απέδειξε μέσα στις τέσσερις γραμμές την ανωτερότητά της και πήρε μία εύκολη και «καθαρή» νίκη με 3-1. Δέχτηκε πίεση στα πρώτα λεπτά, όμως ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 14’ με τέρμα του Νοβίκοβας. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα πήρε τον έλεγχο και ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι. Στο 32’ βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Σιρτζέντας και το 0-2 ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης σκόραρε και τρίτη φορά, ξανά με το Νοβίκοβας κι έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες είχαν οι γηπεδούχοι για ανατροπή. Χαλάρωσε στη συνέχεια και είδε τους αντιπάλους της να σημειώνουν το γκολ της τιμής στο 58’ με τον Μάριν. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

      Αυτό το παιχνίδι αποτέλεσε ένα καλό σημάδι για τη Λιθουανία, ενόψει των αναμετρήσεων στο Nations League. Συμμετέχει στον τέταρτο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας και μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει τρεις βαθμούς και βρίσκεται στην 4η και τελευταία θέση, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με Καζαστάν, Αλβανία και Λευκορωσία. Και τα δύο ματς που έδωσε για τη συγκεκριμένη διοργάνωση τον περασμένο Σεπτέμβρη, ήταν Under και No Goal.

      Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Λιθουανών Βάλντας Ουρμπόνας τόνισε: «Πίσω από κάθε νίκη υπάρχει σκληρή δουλειά που έχει γίνει απ’ όλους και δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα κι αυτό θα κάνουμε και τώρα. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και θέλω να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο με αυτό του φιλικού κόντρα στην Εσθονία».

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ο αμυντικός Μπαράουσκας ο οποίος βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

      Η αποστολή της Λιθουανίας:

      Τερματοφύλακες: Ζούμπας (Αντάνα Ντεμίρσπορ), Σβεντάουσκας (Λόμελ), Γκερτμόνας (Ζαλγκίρις)

      Αμυντικοί: Μικολιούνας (Ζαλγκίρις), Βαϊτκούνας (Ζαλγκίρις), Γκιρντβάινις (Ουέρντινγκεν), Παλιόνις (Ρέγκερσμπουργκ), Γκολουμπίτσκας (Γκόριτσα), Ντάπκους (Ζαλγκίρις), Μπενέτα (Ζαγκλέμπιε Σοσνόβιετς), Μπαράουσκας (Ριτεριάι), Γκασπουίτις (Πανεβέζις)

      Μέσοι: Νοβίκοβας (Ερζουρούμσπορ), Βορομπιόβας (Ζαλγκίρις), Βερμπίτσκας (Ταράζ), Καζλάουσκας (Λβιβ), Λασίτσκας (Βόζντοβατς), Σίμκους (Ζαλγκίρις), Σιρτζέντας (Ζαλγκίρις), Ρομανόφσκι (Ολίμπικ Ντόνετσκ)

      Επιθετικοί : Τσέρνιχ (Γιαγκελόνια), Λαουκζέμιτς (ελεύθερος), Παουλάουσκας (Ριτεριάι)



      ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

      Στο πλαίσιο των ημιτελικών των πλέι οφ της προκριματικής φάσης του Euro αντιμετώπισε εκτός έδρας σε νοκ-άουτ αναμέτρηση τη Γεωργία στην Τιφλίδα. Θα μπορούσε σε περίπτωση νίκης να φτάσει πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στην ιστορία της στην πρόκριση στην τελική φάση μίας μεγάλης διοργάνωσης, όμως αποδείχτηκε κατώτερη των προσδοκιών και ηττήθηκε 1-0. Η άμυνα της πιάστηκε στον ύπνο στην αρχή του αγώνα και οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οκριασβίλι στο 7’. Είχε μπροστά της ένα ολόκληρο ματς για να φτάσει τουλάχιστον στην ισοφάριση και να στείλει τον αγώνα στην παράταση. Δεν μπόρεσε να πιέσε και κινδύνευσε άλλη μία φορά στο πρώτο μέρος. Δεν βελτιώθηκε ιδιαίτερα στην επανάληψη. Απείλησε μόλις μία φορά σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο και μοιραία γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό.

      Η Λευκορωσία βρίσκεται στον τέταρτο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας του Nations League. Στα δύο παιχνίδια που έδωσε στο «παράθυρο» του Σεπτεμβρίου αρχικά ηττήθηκε εντός έδρας από την Αλβανία, ενώ στη συνέχεια πέρασε νικηφόρα από το Καζακστάν. Η συγκομιδή των τριών βαθμών τη φέρνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με Καζακστάν και Αλβανία, αλλά υπερτερεί σε αυτή με την προσεχή της αντίπαλο Λιθουανία. Τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

      «Δεν τα καταφέραμε κι αυτό είναι που μετράει. Είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία και δεν την εκμεταλλευτήκαμε. Θα χρειαστεί να περάσει καιρός για να ξεπεράσουμε αυτόν τον αποκλεισμό, όμως στη ζωή δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάς. Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι αλλά θα πρέπει να παίξουμε κόντρα στη Λιθουανία και να κυνηγήσουμε τη νίκη» ήταν τα λόγια του προπονητή των Λευκορώσων, Μιχαήλ Μαρκέλ.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμειναν λόγω τραυματισμού οι αναπληρωματικοί τερματοφύλακες Σερμπίτσκι (1/0), και Πλοτνίκοφ (0/0), ο μέσος Καβαλίοφ (16/1), ο χαφ Ντραχούν (68/11) και ο επιθετικός Σαντόφσκι (0/0). Ερωτηματικό με τον μέσο Σαβίτσκι (19/4) ο οποίος είναι στην αποστολή αλλά προέρχεται από τραυματισμό.

      Η αποστολή της Λευκορωσίας:

      Τερματοφύλακες: (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Χάτκεβιτς (Ίσλοχ), Ιγκνάτοβιτς (Ντιναμό Μπρεστ)

      Αμυντικοί: Μπαρντάσοφ (Τορπέντο Ζοντίνο), Μαρτίνοβιτς (Κράσνονταρ), Σάτσιφκα (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Ναούμοφ (Ζετίσου), Παλιάκοβ (Ουράλ), Ζολότοφ (Ουράλ), Πάβλοβετς (Ντιναμό Μπρεστ), Γιούζεπτσικ (Ντιναμό Μπρεστ), Πιάτσενιν (Ντιναμό Μπρεστ)

      Μέσοι: Γιαμπλόνσκι (Μπάτε Μπορίσοφ), Στάσεβιτς (Μπάτε Μπορίσοφ), Νεχάιτσικ (Μπάτε Μπορίσοφ), Γκρομίκο (Άρσεναλ Τούλα), Μπαχάρ (Ντιναμό Μινσκ), Κλίμοβιτς (Ντιναμό Μινσκ), Μαγιέφσκι (Αστάνα), Εμπόνγκ (Αστάνα), Κατσατουριάν (Τορπέντο Ζοντίνο), Σαβίτσκι (Ντιναμό Μπρεστ)

      Επιθετικοί : Λισάκοβιτς (Λοκομοτίβ Μόσχας), Σκάβις (Μπάτε Μπορίσοφ), Σίγκνεβιτς (Μπάτε Μπορίσοφ), Ποντστρέλοφ (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Λάπτεφ (Ντιναμό Μπρεστ)

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Λιθουανία και η Λευκορωσία διεκδικούν επί ίσοις όροις την πρωτιά στο γκρουπ, ενώ στη χειρότερη περίπτωση θα προσπαθήσουν να μην τερματίσουν στην τελευταία θέση. Έπειτα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές, όλες οι ομάδες του ομίλου έχουν πανηγυρίσει από μία νίκη. Ματς ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα θα αποφύγουμε την πρόβλεψη σημείου. Θα ακολουθήσουμε την έμπνευσή μας και θα ρισκάρουμε με το Over το οποίο προσφέρεται σε προκλητικές τιμές.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        14 Λευκορωσία 6 10 3 1 2 10:8
        15 Λιθουανία 6 8 2 2 2 5:7
      4ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Λευκορωσία 6 10 3 1 2 10:8
        3 Λιθουανία 6 8 2 2 2 5:7
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο thanasis1963, με το υψηλότερο yield +7.48% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες