Σε καλή κατάσταση η Βαγιαδολίδ
Η Λεβάντε έρχεται από την πρώτη της νίκη στη σεζόν αφού πρώτα χρειάστηκε τρία πέναλτι απέναντι στην καλύτερη Βιγιαρεάλ και τώρα φιλοξενεί τη Βαγιαδολίδ που έρχεται από ισοπαλία στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.
ΛΕΒΑΝΤΕ
Έκανε επική ανατροπή εντός έδρας απέναντι στη Βιγιαρεάλ και σημείωσε την πρώτη της νίκη με 2-1 για τη νέα σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, αφού χρειάστηκε τρία πέναλτι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό και θα μπορούσε να είχε δεχθεί το 0-2 αλλά ο πορτιέρο έλεγε συνεχώς όχι. Στη συνέχεια έχασε πέναλτι με τον Μοράλες, αλλά σε διάστημα πέντε λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο γύρισε το ματς με άλλα δύο πέναλτι. Ο Μάρτι με δύο εύστοχες εκτελέσεις στο 68' και το 73' έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.
«Με όσα κάναμε στο δεύτερο μέρος είμαστε πολύ χαρούμενοι για το έργο και την προσπάθεια μας και αξίζαμε τα δυο γκολ και τους τρεις βαθμούς», σημείωσε ο κόουτς Πάκο Λόπεθ.
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ
Έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το νέο πρωτάθλημα, αφού μετά το διπλό στην Ανδαλουσία επικρατώντας της Μπέτις με 2-1 πήρε και ισοπαλία στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 82'. Έδειξε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε τον βαθμό στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με γκολ του Γκουαρντιόλα δύο λεπτά πριν το φινάλε. Δεν φοβήθηκε τη Βασίλισσα και είχε ευκαιρίες να προηγηθεί νωρίτερα.
«Είχαμε τις πιθανότητές μας να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήμασταν αρκετά σοβαροί και είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σκόρερ Γκουαρντιόλα.
Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμοι ο αμυντικός Μογιάνο (2/0), ο μέσος Αλκαράθ (1/0) και ο επιθετικός Σάντρο (1/0).

Εκτίμηση
Η Βαγιαδολίδ έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία τις πρώτες δύο αγωνιστικές σε αντίθεση με τη Λεβάντε. Αν παίζαμε κάτι θα ήταν το Χ2.