4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λαμία - Βέροια

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 28,395 66.1%
X
€ 6,535 15.2%
2
€ 8,006 18.6%
Over
€ 2,769 27.8%
Under
€ 7,199 72.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 20:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

102 ψήφοι:

Ειδήσεις

3

Σουτ στην εστία

3

2

Σουτ εκτός εστίας

3

51%

Κατοχή μπάλας

49%

2

Οφσάιντ

1

8

Κόρνερ

6

16

Φάουλ

13

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Athanasios Diakos
  • Χωρητικότητα: 6000
Με την πλάτη στον τοίχο η Βέροια

Με την πλάτη στον τοίχο η Βέροια

Λαμία και Βέροια αναμετρούνται στην Φθιώτιδα στον αγώνα ρεβάνς για την τελευταία θέση που οδηγεί στην Σούπερ Λιγκ, με τους γηπεδούχους να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα μετά τη νίκη με 2-1 στην Ημαθία.

Τι ισχύει: Δεύτερος αγώνας μπαράζ για την παραμονή/άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Σε ισχύ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Κανονικά διαθέσιμο το VAR.

Αν και δεν ήταν καλύτερη, έφυγε με το «διπλό» (2-1) από την Βέροια και έχει πλέον ισχυρό προβάδισμα για την παραμονή της στην Super League. Ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη της ευκαιρία με τον Μπεχαράνο (7’) έπειτα από στατική φάση, έκτοτε δέχτηκε αρκετή πίεση και γλίτωσε σε αρκετές περιπτώσεις την ισοφάριση, η οποία ήρθε εν τέλει στο 78’. Δεν πτοήθηκε και απάντησε άμεσα με τον Μανούσο (81’), κόβοντας τα φτερά των γηπεδούχων.

Ευχαριστημένος με τη νίκη, όχι όμως και με την απόδοση των Φθιωτών ο τεχνικός τους, Φέστα: «Ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε τη νίκη και να σκοράρουμε δύο γκολ εκτός έδρας. Φυσικά είναι σημαντικό το αποτέλεσμα, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας. Ο αντίπαλός μας έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολύ πάθος, αλλά ήταν πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα. Βάλαμε περισσότερη εμπειρία στο γήπεδο και πήραμε το καλύτερο που μπορούσαμε από τις φάσεις που είχαμε».

Έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για την παραμονή της, αφού τα δύο εκτός έδρας γκολ που σημείωσε της επιτρέπουν να κυνηγάει… τρία αποτελέσματα, αφού εξασφαλίζει το εισιτήριο για την Σούπερ Λιγκ ακόμα και με ήττα με 1-0. Ο Φέστα ρωτήθηκε αν το έργο της ομάδας του είναι πλέον ευκολότερο, με τον ίδιο να μην συμφωνεί: «Δεν γίνεται πολύ ευκολότερο. Η αντίπαλη ομάδα είναι πολύ καλή, με πολλούς επικίνδυνους παίκτες. Φυσικά μας δίνει ένα πλεονέκτημα, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε την απόδοσή μας στο δεύτερο παιχνίδι, ώστε να κάνουμε αυτά που πρέπει για να μείνουμε στην κατηγορία».

Εντός έδρας αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα από τις 29 Ιανουαρίου. Έκτοτε τρέχει αρνητικό σερί έξι αγώνων με μόλις ένα κερδισμένο βαθμό (0-1-5).

Αγωνιστικά Νέα: Ο μεσοεπιθετικός Τιρόνε (31/1) έγινε αλλαγή στο πρώτο ματς αλλά ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και υπολογίζεται κανονικά. Εκτός έμεινε ξανά ο βετεράνος στόπερ/μπακ Βύντρα (11/0), έχουν αποχωρήσει πρόωρα ο στόπερ Λούκας (10/1) και ο φορ Βέλλιος (9/0).Έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από το πρώτο μπαράζ, καθώς γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Λαμία και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Βρέθηκε πίσω στην πρώτη ευκαιρία της αντιπάλου της (7’), αλλά αντέδρασε και είχε πολλές φάσεις για να φέρει το σκορ στα ίσα. Τα κατάφερε στο 78’ με τον Πασά αλλά πριν καλά καλά κοπιάσουν οι πανηγυρισμοί δέχτηκε δεύτερο στο 82’ και την πήρε από κάτω.

Απογοητευμένος ο τεχνικός της, Δερμιτζάκης, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονα του για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και την καθυστέρηση ενός μήνα για τον ορισμό των μπαράζ: «Εμείς σαν πρωταθλητές τιμωρούμαστε κατά ριπάς. Οτιδήποτε έχουμε κάνει καλό όλον αυτό το χρόνο, έχουμε τιμωρία να παίξουμε για τον υπερπρωταθλητή, να παίξουμε με μια ομάδα Super League με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Να μην ξέρουμε πότε θα παίξουμε, όταν έχουμε μια σειρά και έναν ρυθμό, να παίξουμε μετά από ένα μήνα. Αυτή είναι η τιμωρία γιατί κάναμε πρωταθλητισμό. Προσωπικά σαν προπονητής θέλω να ζητήσω συγγνώμη που η ομάδα μου έκανε πρωταθλητισμό. Συγγνώμη από τις αρμόδιες αρχές, αυτούς που ελέγχουν τις τύχες του ποδοσφαίρου. Δεν ξέρω κατά πόσο οι ομάδες του χρόνου αξίζει να κάνουν πρωταθλητισμό και να επενδύσουν, βάζοντας στόχους. Γιατί βλέπετε μια ομάδα τι τραβάει».

Είναι κατανονητό το παράπονο του Δερμιτζάκη, μιας και η ομάδα του τερμάτισε πρώτη στον βόρειο όμιλο της Super League 2 αλλά κινδυνεύει να μην πάρει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Κι όλα αυτά όντας καλύτερη και στους τρεις αγώνες μπαράζ που έδωσε, αφού σπατάλησε ευκαιρίες για γκολ και στα δύο παιχνίδια απέναντι στον Λεβαδειακό. Μπροστά της έχει μια τελευταία ευκαιρία για να σώσει την παρτίδα, αλλά είναι αναγκασμένη να πάρει ρίσκα, αφού δεν της αρκεί η νίκη με 1-0 και χρειάζεται τουλάχιστον δύο γκολ.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο βασικός γκολκίπερ Βελλίδης (32/0), ο μπακ Μούχαλης (16/0) και ο μεσοεπιθετικός Πόζογλου (29/1), που έχασαν το δεύτερο μπαράζ.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λαμία έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ και πηγαίνει για… τρία αποτελέσματα στο σημερινό, αφού προκρίνεται ακόμα και με ήττα με 0-1. Δεν έπεισε με την εικόνα της στο πρώτο παιχνίδι αλλά ήταν αποτελεσματική εν αντιθέσει με την Βέροια, η οποία σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες και το πλήρωσε. Αναγκασμένοι να πάρουν ρίσκα οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι θα βρουν ευκαιρίες απέναντι στην εύθραυστη άμυνα των Φθιωτών αλλά θα ανοιχτούν πίσω και είναι αρκετά πιθανό να μην κρατήσουν καθαρά δίχτυα όπως και στα τρία προηγούμενα μπαράζ. Θα πάμε με το αμφίσκορο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Λαμία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.58 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες