1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βέροια - Λαμία

11/6/2022 18:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 1351
1 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 699 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λαμία - Βέροια στις 18/6/2022

Προϊστορία

18/6/2022 ΛαμίαΒέροια 1 - 1
11/6/2022 ΒέροιαΛαμία 1 - 2
16/12/2015 ΛαμίαΒέροια 0 - 1

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 18:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

79 ψήφοι:

Ειδήσεις

8

Σουτ στην εστία

5

10

Σουτ εκτός εστίας

2

57%

Κατοχή μπάλας

43%

0

Οφσάιντ

2

6

Κόρνερ

3

5

Φάουλ

12

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Veria Stadium
  • Χωρητικότητα: 6900
Επιτέλους... μπαράζ

Επιτέλους... μπαράζ

Βέροια και Λαμία συγκρούονται στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας στο πρώτο από τα δύο μπαράζ για την συμμετοχή στην Super League της νέας σεζόν. Ο πρώτος αγώνας μπαράζ ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 22 Μαΐου, ωστόσο η μη επικύρωση της βαθμολογίας των πλει-άουτ για την υπόθεση του Παναιτωλικού πήγαν πίσω τους δύο αγώνες και κράτησε «όμηρους» τις δύο ομάδες.

Τι ισχύει: Διπλοί αγώνες μπαράζ ανάμεσα στον προτελευταίο της Super League (Λαμία) και τον 2ο της Super League 2 (Βέροια) για μια θέση στην πρώτη κατηγορία της νέας περιόδου. Σε ισχύ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, διαθέσιμο το VAR.

* Διαιτητής: Αλιγιάρ Αγκάγιεφ (Αζέρος). Είχε σφυρίξει και το δεύτερο μπαράζ της Βέροιας με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία.

Δεν τα κατάφερε στα μπαράζ του Μαΐου με τον πρωτοπόρο του Νότιου Ομίλου της Super League 2, Λεβαδειακό, γνωρίζοντας δύο ήττες με 1-0, αλλά θα έχει δεύτερη ευκαιρία για την άνοδο στην Super League. Δεν υστέρησε σε κανένα από τα δύο παιχνίδια με τους Βοιωτούς, ειδικά στο ματς της Λιβαδειάς έφτιαξε αρκετές φάσεις στην προσπάθεια να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, δεν κατάφερε όμως να σκοράρει και τελικά δέχτηκε το γκολ στις καθυστερήσεις.

Ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2, τερματίζοντας στο +7 από την 2η ΑΕΛ. Δε γνώρισε καμία ήττα στο γήπεδο της, σημείωσε συνολικά 61 γκολ σε 32 ματς, ενώ δέχτηκε μόλις 23. Πρώτος της σκόραρε ο Πασάς με 25 γκολ στη σεζόν.

Η μη επικύρωση της βαθμολογίας των πλει-άουτ της Super League εξαιτίας της υπόθεσης του Παναιτωλικού είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή των μπαράζ με την Λαμία κι έτσι βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία για σχεδόν ένα μήνα. Εν τέλει το πρώτο παιχνίδι με τους Φθιωτους διεξάγεται σήμερα στο γήπεδο της, όπου θέλει να θέσει τις βάσεις για την άνοδο και να πάει με σκορ πρόκρισης στη ρεβάνς της Λαμίας.

Έξαλλος εμφανίστηκε τις προηγούμενες ημέρες ο τεχνικός της Δερμιτζάκης σε συνέντευξη του στην ΕΡΑ Σπορ για τον μη ορισμό μπαράζ και το γεγονός πως λόγω της εκκρεμοδικίας δεν ήταν καν σίγουρο ότι η Λαμία θα ήταν η αντίπαλος της: «Είμαι 35 χρόνια στον χώρο, αλλά διαπιστώνω ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν ακόμα χειρότερα. Έχουμε πιάσει πάτο! Τερματίσαμε πρώτοι και παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο. Μας τιμωρούν δύο φορές. Την μια, γιατί ενώ βγήκαμε πρώτοι με την καλύτερη συγκομιδή και στους δύο ομίλους, μας ζήτησαν να παίξουμε μπαράζ για το ποιος θα είναι ο υπερπρωταθλητής και την άλλη να μην γνωρίζουμε με ποιον και πότε θα παίξουμε τον δεύτερο αγώνα μπαράζ. Σαν ομάδα δεν μπορούμε να κάνουμε κανέναν προγραμματισμό».

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο βασικός γκολκίπερ Βελλίδη (32/0) και ο μεσοεπιθετικός Πόζογλου (29/1), που έχασαν το δεύτερο μπαράζ. Αντιθέτως, ξεπέρασε το πρόβλημα και μπήκε στην αποστολή ο αμυντικός Σκόνδρας (33/2). Εκτός έμειναν για λόγους τακτικής και οι αναπληρωματικοί Αντέμ, Ισαακίδης, Βάντσης, Μπαϊντού και Μούχαλης.Σε μια σεζόν που έφτασε έως τα ημιτελικά του Κυπέλλου, καλείται να παίξει σε μπαράζ την παραμονή της. Πραγματοποίησε απογοητευτικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και στο δεύτερο μισό έτρεξε ένα στενάχωρο διάστημα με 10 ήττες σε 11 παιχνίδια που την έφερε να κινδυνεύει και με απευθείας υποβιβασμό. Ωστόσο το «διπλό» στην Τρίπολη στις αρχές Μαΐου και η «λευκή» ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη την προτελευταία αγωνιστική της επέτρεψαν να «σφραγίσει» την προτελευταία θέση και να παίξει μπαράζ με τον 2ο της Super League 2.

Και αυτή σε αγωνιστική απραξία από τα μέσα Μαΐου, αφού τα μπαράζ άργησαν να οριστούν λόγω της υπόθεσης του Παναιτωλικού. Τις προηγούμενες μέρες, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Πανουργιάς Πααϊωάννου μίλησε στην ΕΡΤ3 για το πως βιώνει η ομάδα την καθυστέρηση, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «η Λαμία το βιώνει όλο αυτό με μία αβεβαιότητα. Αυτό είναι το μεγαλείο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν υπάρχει κάτι στην υπόθεση του Παναιτωλικού δεν θα έπρεπε να έχει πάει τόσο μακριά. Είναι λάθος ακόμα και για τον ίδιο τον Παναιτωλικό».

Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος έφερε ισοπαλία 0-0 με τον Ατρόμητο, με τον τεχνικός της Τζανλούκα Φέστα να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής. Ο ίδιος δήλωσε μετά το ματς: «Τώρα η κανονική διάρκεια τελείωσε, θα επικεντρωθούμε στα παιχνίδια ζωτικής σημασίας για να σώσουμε τη χρονιά. Το πρόβλημα μας είναι ότι δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες, αλλά βρίσκουμε λίγα γκολ. Ευελπιστούμε πως θα βελτιωθούμε».

Ο Ιταλός τεχνικός αντικατέστησε τον Μιχάλη Γρηγορίου στις αρχές Μαρτίου αλλά δεν κατάφερε να βελτιώσει ιδιαίτερα την εικόνα της ομάδας. Οι Φθιωτοί στηρίζονται κυρίως στην άμυνα, ενώ επιθετικά κάνουν λίγα πράγματα, έχοντας σκοράρει μόνο σε ένα από τα επτά τελευταία. Θέλει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Βέροια ώστε να πάει με σκορ πρόκρισης στην έδρα της. Το ιδανικό γι' αυτήν θα ήταν να βρει γκολ αφού ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα. Στο διάστημα της διακοπής αποχώρησαν πρόωρα ο στόπερ Λούκας (10/1) και ο φορ Βέλλιος (9/0).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Είναι άγνωστο ποια ομάδα θα παρουσιαστεί περισσότερο επηρεασμένη από την αγωνιστική απραξία. Λογικό φαβορί η Λαμία που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία, όμως η εικόνα της φέτος ήταν απογοητευτική, εν αντιθέσει με την Βέροια η οποία προέρχεται από εξαιρετική σεζόν και αναμένεται να βάλει δύσκολα στους Βοιωτούς. Δύσκολα θα πάρουν πολλά ρίσκα οι δύο ομάδες, περιμένουμε πολύ κλειστά ματς και το Under έχει τον πρώτο λόγο. Πολύ χαμηλά πάντως η απόδοση, μόνο για όσους αρέσκονται σε τέτοιου είδους στοιχήματα.

FACTS

  • Στους τελευταίους 6 αγώνες της ομάδας Λαμία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.38 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λαμία δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.40 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες