Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κουόπιο - Σούντουβα

24/9/2020 18:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 775
2 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 31' Rangel

2ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 58' Sale Usmani
  2. 69' Topcagic Mihret
  3. 72' Tarasovs Igors
  4. 77' Pikk Artur
  5. 90' Kerla Semir

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 32,054 71.5%
      X
      € 6,761 15.1%
      2
      € 6,046 13.5%
      Over
      € 3,587 25.2%
      Under
      € 10,649 74.8%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      111 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Savon Sanomat Areena
      Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι

      Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι

      Η Κουόπιο από τη Φινλανδία φιλοξενεί τη Σούντουβα από τη Λιθουανία, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μεγάλη πρόκριση επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ οι φιλοξενούμενοι αποκλείστηκαν στη δεύτερη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

      Τι ισχύει: Νοκ-άουτ παιχνίδι με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στην επόμενη φάση εκτός έδρας με τη νικήτρια του ζευγαριού της Τζουργκάρντεν με την Κλουζ.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΚΟΥΟΠΙΟ

      Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Φινλανδίας της έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η εμπειρία πάντως δεν ήταν ευχάριστη, μια και κληρώθηκε με τη νορβηγική Μόλντε την οποία αντιμετώπισε εκτός έδρας. Δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και γνώρισε τη «βαριά» ήττα και τον αποκλεισμό με το ντροπιαστικό 5-0, δίχως να μπορέσει να αντισταθεί στην ανωτερότητα των αντιπάλων της. Μεταπήδησε στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ κι έπρεπε να αντιμετωπίσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ όμως πήρε μία μεγάλη πρόκριση στα πέναλτι. Το ενενηντάλεπτο ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα, όμως στο 111’ οι Σλοβάκοι άνοιξαν το σκορ. Στις καθυστερήσεις της παράτασης βρήκε την ισοφάριση με τον Ούντοχ. Στη διαδικασία των πέναλτι ήταν πιο ψύχραιμη κι επικράτησε με 4-3, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει τη Σούντουβα.

      Στην εγχώρια λίγκα η Κουόπιο τα καταφέρνει πολύ καλά, καθώς μετά από 15 αγωνιστικές έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 34 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με την Ελσίνκι. «Τρέχει» νικηφόρο σερί έξι αγώνων και είναι αρκετά φορμαρισμένη. Τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς της για όλες τις διοργανώσεις ήταν Over.

      Ο Νορβηγός τεχνικός των πρωταθλητών Φινλανδίας Άρνε Έρλαντσεν τόνισε: «Έχουμε ήδη πάρει μία μεγάλη πρόκριση κόντρα σε μία εξαιρετικά ποιοτική ομάδα όπως είναι η Σλόβαν Μπρατισλάβας. Όμως ακόμα δεν έχουμε πετύχει αυτό που θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Η Σούντουβα είναι τρεις σερί φορές πρωταθλήτρια Λιθουανίας και ξέρουμε ότι είναι έμπειρη».

      Αγωνιστικά Νέα: Δύο προβλήματα στη μεσαία γραμμή, καθώς δεν είναι διαθέσιμος ο Τιό αλλά και ο Πέδρο Βίτορ.



      ΣΟΥΝΤΟΥΒΑ

      Έχει κατακτήσει τρεις σερί χρονιές τον τίτλο στη Λιθουανία και δοκιμάζει τις δυνάμεις της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς επιτυχία. Στον πρώτο προκριματικό γύρο η κληρωτίδα την έφερε αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια Εσθονίας Φλόρα Ταλίν. Μετά από ισοπαλία 1-1 σε κανονική διάρκεια και παράταση, η πρόκριση κρίθηκε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι. Εκεί οι ποδοσφαιριστές της αποδείχτηκαν ψυχραιμότεροι και νίκησαν 4-2. Στη δεύτερη φάση βρέθηκε απέναντί της η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη. Πέρσι είχε κάνει την έκπληξη και την είχε αφήσει εκτός συνέχειας, όμως πλέον οι πρωταθλητές Ισραήλ είχαν πάρει το μάθημά τους. Δεν μπόρεσε να τους κοιτάξει στα μάτια η Σούντουβα και ηττήθηκε «καθαρά» (0-3) εντός έδρας. Πλέον μεταπήδησε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και θα παλέψει για μια θέση στα πλέι οφ με αντίπαλο την Κουόπιο.

      Δεν έπαιξε αγώνα για την εγχώρια λίγκα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Έπειτα από 15 αγωνιστικές φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκομιδή 35 βαθμών κι απέχοντας μόλις δύο πόντους από τη δεύτερη Ζαλγκίρις. Τα επτά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της για όλες τις διοργανώσεις ολοκληρώθηκαν Under και θα είναι ξανά φανερή η πρόθεσή της να παίξει «σφιχτά» και να μην αφήσει ελεύθερους χώρους στους αντιπάλους της.

      «Ο αντίπαλος είναι πολύ ποιοτικός, όμως εμείς θέλουμε να εστιάσουμε στη δική μας ομάδα και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να προκριθούμε. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και εμείς θα είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα πιθανά σενάρια» ήταν τα λόγια του προπονητή των πρωταθλητών Λιθουανίας, Σαούλιους Σιρμέλις.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα κι επί της ουσίας θα παραταχθεί πλήρης.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Κουόπιο πέτυχε μία πολύ μεγάλη πρόκριση απέναντι σε μία ισχυρή αντίπαλο όπως η Σλόβαν Λίμπερετς και πλέον ονειρεύεται να φτάσει μέχρι τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της λιθουανικής Σούντουβα. Η τελευταία δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ «έσβησε» στο δεύτερο προκριματικό γύρο. Οι γηπεδούχοι είναι φαβορί, ωστόσο αναμένεται «κλειστό» ματς και θα επιλέξουμε το No Goal, αφού αμφότεροι οι αντίπαλοι λογικά θα παίξουν «σφιχτά».

      FACTS

      • Η ομάδα Κουόπιο δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.20 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Κουόπιο νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 1.82 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Αναμετρήσεις Ομάδων
      24/9/2020
      Κουόπιο
      Σούντουβα
      2 - 0

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο dramesi, με το υψηλότερο yield +4.11% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Στοιχηματικές πλατφόρμες