1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κολομβία - Κατάρ

20/6/2019 00:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 546
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1782 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κατάρ - Κολομβία στις 29/6/2021

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 44' Madibo Assim

2ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 57' Abdelkarim Hassan
  2. 73' Uribe Matheus
  3. 73' Miguel Pedro
  4. 83' Afif Akram
  5. 86' Zapata Duvan

      Προϊστορία

      20/6/2019 ΚολομβίαΚατάρ 1 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 1,268,475 92.2%
      X
      € 75,395 5.5%
      2
      € 31,349 2.3%
      Over
      € 116,815 40.2%
      Under
      € 173,885 59.8%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 00:30

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      209 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: SAO PAULO, ESTADIO MORUMBI
      Υποψιασμένη για το 2x2 η Κολομβία

      Υποψιασμένη για το 2x2 η Κολομβία

      Κολομβία και Κατάρ που έκλεψαν τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα, διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Μορούμπι του Σάο Πάολο για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Οι «καφετέρος» στοχεύουν στο 2x2 ώστε να «σφραγίσουν» την πρόκριση, ενώ οι πρωταθλητές Ασίας θα μετρήσουν δυνάμεις απέναντι σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης.

      Τι ισχύει: Αγώνας για την 1η αγωνιστική στη φάση των ομίλων. Οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης και ο τρίτος, υπό προϋποθέσεις, προκρίνονται στα προημιτελικά. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια είναι: 1) Πόντοι, 2) Συντελεστής τερμάτων, 3) Γκολ υπέρ, 4) Τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια, 5) Συντελεστής τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια, 6) Καλύτερη θέση στη βαθμολογία fair play, 7) Κλήρωση.

      ΚΟΛΟΜΒΙΑ

      Με πολύ καλή εμφάνιση, κέρδισε με 2-0 την Αργεντινή και έκανε καθοριστικό βήμα για την πρωτιά του ομίλου. Ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο δεύτερο μέρος έδωσε μέτρα στην Αργεντινή, δεν της επέτρεψε να απειλήσει σημαντικά με εξαίρεση 1-2 φάσεις και εξασφάλισε τη νίκη με δύο όμορφες επιθέσεις στο τελευταίο 20λεπτο (71’ Μαρτίνες, 86’ Ζαπάτα)

      Η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη για την ομάδα του Κειρόζ, που με νίκη στο σημερινό με το Κατάρ «σφραγίζει» πρόκριση και κατά πάσα πιθανότητα την πρωτιά του ομίλου. «Η πρόοδος του Κατάρ είναι φανταστική. Δουλεύουν πολύ καλά και είναι μια ομάδα που αξίζει το σεβασμό. Το ποδόσφαιρο δεν είναι τα ονόματα αλλά η δουλειά στο γήπεδο. Γνωρίζουμε τους κινδύνους του σημερινού αγώνα», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το Κατάρ ως πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός του Ιράν

      Αγωνιστικά Νέα: Πλήγμα με τον βασικό επιθετικό Μουριέλ, ο οποίος χτύπησε στο παιχνίδι με την Αργεντινή και χάνει το υπόλοιπο τουρνουά. «Θέλω να του δώσω μια μεγάλη αγκαλιά. Η απώλεια του είναι μεγάλη αλλά μας κάνει πιο ενωμένους», δήλωσε ο Κειρός, ο οποίος πρόσθεσε πως αυτή είναι η μοναδική απώλεια εν όψει του σημερινού.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Νταβιντ Οσπινα (Νάπολι), Καμίλο Βάργκας (Ντεπορτίβο Κάλι), Αλβαρο Μοντέρο (Ντεπόρτες Τολίμα).

      Αμυντικοί: Κριστιάν Ζαπάτα (Μίλαν), Ντάβινσον Σάντσες (Τότεναμ), Στέφαν Μεδίνα (Μοντερέι), Σαντιάγκο Αρίας (Ατλέτικο Μαδρίτης), Γουίλιαμ Τεσίγιο (Λεόν), Γιέρι Μίνα (Εβερτον), Κρίστιαν Μπόρχα (Σπόρτινγκ), Τζον Λουκουμί (Γκενκ).

      Μέσοι: Χουάν Κουαδράδο (Γιουβέντους), Γουίλμαρ Μπάριος (Ζενίτ), Εντουϊν Καρδόνα (Πατσούκα), Χάμες Ροντρίγκες (Μπάγερν Μονάχου), Ματέους Ουρίμπε (Κλαμπ Αμέρικα), Λουίς Ντίας (Τζούνιορ Μπαρανκίγια), Τζέφερσον Λέρμα (Μπόρνμουθ), Γκουστάβο Κουέγιαρ (Φλαμένγκο).

      Επιθετικοί: Ρανταμέλ Φαλκάο (Μονακό), Ντουβάν Ζαπάτα (Αταλάντα), Ρότζερ Μαρτίνες (Κλαμπ Αμέρικα).

      ΚΑΤΑΡ

      Έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του στο τουρνουά, αποσπώντας ισοπαλία 2-2 από την Παραγουάη, παρά το γεγονός πως βρέθηκε να χάνει με 2-0. Πίσω στο σκορ από το 4ο λεπτό μετά από πέναλτι, όμως δεν πτοήθηκε και πίεσε για την ισοφάριση μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, χωρίς αποτέλεσμα. Μπήκε κάπως μουδιασμένα στην επανάληψη και δέχτηκε δεύτερο γκολ στο 50’, όμως κάπου εκεί έβγαλε αντίδραση. Μείωσε στο 68’ με όμορφο γκολ του Αλί, συνέχιζε να πιέζει και στο 77’ ισοφάρισε με αυτογκόλ του Ρόχας. Μάλιστα στα τελευταία λεπτά θα μπορούσε να φτάσει στην ανατροπή αν είχε πιο καθαρό μυαλό στην τελική πάσα

      Έδειξε πως είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο και πως δεν πήρε τυχαία το Κύπελλο Ασίας τον Φεβρουάριο. «Θέλουμε όταν τελειώσει το Κόπα Αμέρικα ο κόσμος να λέει πως το Κατάρ μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Πολύ δύσκολο το σημερινό παιχνίδι, έχουμε μπροστά μας ένα από τα φαβορί, μια πολύ δυνατή και ταλαντούχα ομάδα, που έχει προπονητή έναν από τους καλύτερους στον κόσμο», δήλωσε ο τεχνικός Σάντσες. Πολύ καλό το κλίμα στην αποστολή αλλά την ίδια ώρα υπάρχει μικρή ανησυχία για τις εξελίξεις σχετικά με τη διεξαγωγή του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, αφού μετά τη σύλληψη του Πλατινί έχουν κυκλοφορήσει σενάρια που θέλουν τη FIFA να εξετάζει το ενδεχόμενο αφαίρεσης της διοργάνωσης από το ανεξάρτητο εμιράτο

      Αγωνιστικά Νέα: Θα παραταχθεί με την ίδια ενδεκάδα που ξεκίνησε και εναντίον της Παραγουάης. Άλλωστε ο Σάντσες έκανε μόλις μια αλλαγή στο παιχνίδι με την Παραγουάη και αυτή στο 88’

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Σαάντ Αλ Σεέμπ (Αλ Σαντ), ΓιουσέφΧασάν (Αλ Γκαράφα), Μοχάμεντ Αλ-Μπακρί (Αλ Κορ).

      Αμυντικοί: Αμπντελκαρίμ Χασάν (Αλ Σαντ), Χαμίντ Ισμαϊλ (Αλ Σαντ), Ρο Ρο (Αλ Σαντ), Αλί Μουκχτάρ (Αλ Γκαράφα), Ασίμ Μαντιμπό (Αλ Ντουχαϊλ), Μπασάμ Αλ Ραουϊ (Αλ Ντουχαϊλ), Ταρέκ Σαλμάν (Αλ Σαντ), Ταμεέμ Αλ-Μουχάζα (Αλ Γκαράφα).

      Μέσοι: Καρίμ Μπουντιάφ (Αλ-Ντουχαϊλ), Μπουαλέμ Κουκί (Αλ Σαντ), Αμπντουλαζίζ Χατέμ (Αλ-Γκαράφα), Αλί Αφίφ (Αλ Ντουχαϊλ), Αμπντουλάχ Αλ Αχράκ (Αλ Ντουχαϊλ), Αχμέντ Φατέχι (Αλ Αραμπί), Σαλέμ Αλ Χατζίρι (Αλ Σαάντ), Αχμέντ Μοεϊν (Κατάρ SC), .

      Επιθετικοί: Χασάν Αλ Χάιντος (Αλ-Σαάντ), Ακράμ Αφίφ (Αλ Σαντ), Αχμέντ Αλααελντίν (Αλ Γκαράφα), Αλμοές Αλί (Αλ-Ντουχαϊλ).

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Το Κατάρ έκανε την ζημιά στην Παραγουάη, όμως η Κολομβία βρίσκεται σε άλλο επίπεδο, είναι υποψιασμένη για τη δυναμική των πρωταθλητών Ασίας και όλα δείχνουν ότι απόψε θα «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση. Πάντως δεν παίζεται ο άσος σε αυτές τις αποδόσεις, προτιμότερο το όβερ στο 1.79, με τους Καταριανούς να δείχνουν στο παιχνίδι της πρεμιέρας ότι δεν είναι ομάδα που αρέσκεται σε καταστροφικό ποδόσφαιρο

      FACTS

      • Η ομάδα Κολομβία νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 1.33 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Κόπα Αμέρικα
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        5 Κολομβία 3 9 3 0 0 4:0
        8 Κατάρ 3 1 0 1 2 2:5
      2ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Κολομβία 3 9 3 0 0 4:0
        4 Κατάρ 3 1 0 1 2 2:5
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      20/6/2019
      Κολομβία
      Κατάρ
      1 - 0

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες