17

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κολομβία - Εκουαδόρ

14/6/2021 03:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 351
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1061 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Εκουαδόρ - Κολομβία στις 18/10/2023

Προϊστορία

18/10/2023 ΕκουαδόρΚολομβία 0 - 0
15/10/2021 ΚολομβίαΕκουαδόρ 0 - 0
14/6/2021 ΚολομβίαΕκουαδόρ 1 - 0
17/11/2020 ΕκουαδόρΚολομβία 6 - 1
20/11/2019 ΕκουαδόρΚολομβία 0 - 1
29/3/2017 ΕκουαδόρΚολομβία 0 - 2
29/3/2016 ΚολομβίαΕκουαδόρ 3 - 1
6/9/2013 ΚολομβίαΕκουαδόρ 1 - 0
11/6/2012 ΕκουαδόρΚολομβία 1 - 0
26/3/2011 ΚολομβίαΕκουαδόρ 2 - 0
9/10/2010 ΕκουαδόρΚολομβία 0 - 1
5/9/2009 ΚολομβίαΕκουαδόρ 2 - 0
21/8/2008 ΚολομβίαΕκουαδόρ 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 272,409 71.6%
X
€ 54,992 14.5%
2
€ 52,847 13.9%
Over
€ 18,009 23.4%
Under
€ 58,992 76.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 03:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

70 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Arena Pantanal
  • Χωρητικότητα: 42968
Ψάχνουν εκδίκηση οι «καφετέρος»

Ψάχνουν εκδίκηση οι «καφετέρος»

Η Κολομβία και το Εκουαδόρ συγκρούονται στην πόλη Κουιάμπα στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Κόπα Αμέρικα που διεξάγεται στη Βραζιλία. Οι τυπικά γηπεδούχοι ονειρεύονται πορεία μέχρι τον τελικό, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να φτάσουν όσο ψηλότερα γίνεται δίχως άγχος.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Σε αρκετά καλή κατάσταση φαίνεται ότι πηγαίνει στο Κόπα Αμέρικα, καθώς στους δύο αγώνες που προηγήθηκαν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2022 μέτρησε μία νίκη και μία ισοπαλία. Αρχικά ταξίδεψε στη Λίμα για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Περού κι έκανε επίδειξη δύναμης επικρατώντας 3-0. Άνοιξε το σκορ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Πιο συγκεκριμένα στο 40’ ο προωθημένος σέντερ μπακ Γέρι Μίνα ήταν ο άνθρωπος ο οποίος άνοιξε το σκορ. Τέσσερα λεπτά μετά τη σέντρα στην επανάληψη ήταν η σειρά του Ουρίμπε να σκοράρει για το 0-2 «κλειδώνοντας» το «τρίποντο». Στο 55’ ο Λουίς Ντίας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα υποδέχτηκε την Αργεντινή. Ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο το ματς και βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 8’, μετά από τέρματα του Ρομέρο και του Παρέδες. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Έβγαλε αντίδραση στην επανάληψη και μείωσε αρχικά με πέναλτι του Μουριέλ στο 51’. Δεν τα παράτησε και συνέχισε να προσπαθεί. Ο χρόνος κυλούσε χωρίς να σκοράρει, όμως στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπόρχα της χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας.

Με αυτόν τον τρόπο η Κολομβία κατάφερε να φτάσει τους 8 βαθμούς και βρίσκεται μετά από έξι αγώνες στην 5η θέση που οδηγεί σε μπαράζ για την πρόκριση. Υστερεί στην ισοβαθμία με την Ουρουγουάη, ωστόσο υπάρχουν ακόμα αρκετά παιχνίδια για να βρεθεί ψηλότερα. Τον περασμένο Νοέμβριο βίωσε μεγάλη κρίση μετά το διασυρμό με 6-1 από την πρώτη της αντίπαλο στο Κόπα Αμέρικα. Μία διοργάνωση που αρχικά ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο «σπίτι» της και στην Αργεντινή, όμως δήλωσε αδυναμία λόγω πολιτικής αστάθειας. Στο παρελθόν έχει στεφθεί μία φορά πρωταθλήτρια, πριν είκοσι χρόνια, παίζοντας μάλιστα τότε εντός έδρας. Πριν δύο χρόνια είχε αποκλειστεί στα προημιτελικά. Στόχος της είναι να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται αν και πιθανός αποκλεισμός στα προημιτελικά θα αποτελεί μικρή αποτυχία. Τα έξι πιο πρόσφατα ματς της ήταν όλα Over.

Ο τεχνικός των «καφετέρος» Ρεϊνάλδο Ρουέδα -ο οποίος ανέλαβε στις αρχές του 2021 αντικαθιστώντας τον Κάρλος Κεϊρόζ- τόνισε: «Στον αγώνα με την Αργεντινή για τα προκριματικά δείξαμε το χαρακτήρα που έχουμε ως ομάδα. Ήταν ιδιαίτερα αξιέπαινη η προσπάθειά μας. Είμαστε ευέλικτοι και μπορούμε να αντέξουμε τις δυσκολίες. Πρέπει να σεβόμαστε αλλά να μην φοβόμαστε τους αντιπάλους μας. Έχω επισημάνει τη διάθεση και τη δεκτικότητα των ποδοσφαιριστών σε όσα τους ζητάμε. Τώρα θέλουμε τη νίκη στον αγώνα με το Εκουαδόρ για το Κόπα Αμέρικα».

Αγωνιστικά Νέα: Το μεγάλο πρόβλημα αφορά τον Χάμες Ροντρίγκεζ (Έβερτον) ο οποίος θα χάσει τη διοργάνωση λόγω ενός τραυματισμού. Εκτός έμεινε και ο επίσης επιτελικός μέσος Κιντέρο (Σεντζέν) λόγω κορωνοϊού. Απών για τον ίδιο λόγο και ο επιθετικός Οτέρο (Σάντος Λαγκούνα).

Η αποστολή της Κολομβίας:

Τερματοφύλακες: Οσπίνα (Νάπολι), Βάργκας (Άτλας), Κιντάνα (Ατλέτικο Νασιονάλ)

Αμυντικοί: Σάντσεζ (Τότεναμ), Μίνα (Έβερτον), Μεδίνα (Μοντερέι), Μουρίγιο (Πατσούκα), Τεσίγιο (Λεόν), Λουκούμι (Γκενκ), Μουνιόθ (Γκενκ), Κουέστα (Γκενκ)

Μέσοι: Κουαντράντο (Γιουβέντους), Καρντόνα (Μπόκα Τζούνιορς), Μπάριος (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Ουρίμπε (Πόρτο), Κουεγιάρ (Αλ-Χιλάλ), Πέρεζ (Μποαβίστα), Μορένο (Πατσούκα), Περλάζα (Ατλέτικο Νασιονάλ)

Επιθετικοί: Μουριέλ (Αταλάντα), Ζαπάτα (Αταλάντα), Ντίας (Πόρτο), Μπόρχα (Τζούνιορ), Τσαρά (Πόρτλαντ Τίμπερς), Μορέλος (Ρέιντζερς), Μπορέ (Ρίβερ Πλέιτ), Καμπάζ (Τολίμα)



ΕΚΟΥΑΔΟΡ

Με πισωγύρισμα έμοιαζαν τα δύο τελευταία παιχνίδια του, καθώς έχασε ευκαιρία να πατήσει ακόμα καλύτερα στις πρώτες θέσεις του προκριματικού ομίλου της Νότιας Αμερικής για την τελική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ. Η ήττα στο Πόρτο Αλέγκρε από τη Βραζιλία ήταν εντός προγράμματος. Παρουσιάστηκε ανταγωνιστικό όμως δέχτηκε δύο γκολ στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης. Αρχικά στο 65’ ο Ριτσάρλισον άνοιξε το σκορ και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νεϊμάρ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ήθελε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα την περασμένη Τρίτη κόντρα στο Περού εντός έδρας όμως δεν τα κατάφερε χάνοντας ξανά (1-2). Μετά από ένα ημίχρονο χωρίς τέρματα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 62’ με τον Κουέβας και «σφράγισαν» την επικράτησή τους στο 88’ με τον Αντβίνκουλα. Στις καθυστερήσεις βρήκε το γκολ της τιμής με τον Γκονζάλο Πλάτα όμως ήταν ήδη αργά κι έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Το Εκουαδόρ πάντως έχει καταφέρει πάντως να διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση. Η συγκομιδή των 9 βαθμών το φέρνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς ωστόσο να διατηρεί διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς του ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα. Μόλις δύο φορές στο παρελθόν κατάφερε να φτάσει μέχρι την τετράδα του Κόπα Αμέρικα και φιλοδοξεί να κάνει και φέτος την έκπληξη και να πάει μακριά. Στο προηγούμενο τουρνουά πριν από δύο χρόνια είχε μείνει εκτός από τη φάση των ομίλων, ωστόσο φέτος δύσκολα θα συμβεί αυτό, καθώς προκρίνονται οι τέσσερις από τις πέντε ομάδες του κάθε γκρουπ. Στόχος της είναι να τερματίσει σε μία καλή θέση στον όμιλο για να έχει ελπίδες πρόκρισης στην τετράδα.

«Οι δύο ήττες στα προκριματικά μας έδωσαν ένα καλό μάθημα για το Κόπα Αμέρικα που είναι μία εντελώς διαφορετική διοργάνωση. Πρέπει να καθίσουμε να μάθουμε ότι όταν δεν μπορείς να κερδίσεις θα πρέπει να μην χάνεις και η ισοπαλία καμιά φορά είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Μετά τις δύο ήττες που έχουν προηγηθεί πρέπει να αποκτήσουμε την απαιτούμενη ωριμότητα για τη συνέχεια και για τον αγώνα με την Κολομβία» ήταν τα λόγια του προπονητή των «τρι», Γκουστάβο Αλφάρο.

Αγωνιστικά Νέα: Έμειναν εκτός σε σχέση με τους αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ, ο αμυντικός Περλάζα (Λίγκα ντε Κίτο) και οι μέσοι Γκρουέζο (Άουγκσμπουργκ), Καζάρες (Φλουμινένσε), Αρόγιο (Έμελεκ).

Η αποστολή του Εκουαδόρ:

Τερματοφύλακες: Ντομίνγκεζ (Βελέζ Σάρσφιλντ), Ορτίζ (Έμελεκ), Γκαλίντεζ (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα)

Αμυντικοί: Αρμπολέδα (Σάο Πάουλο), Αρεάγκα (Σιάτλ Σάουντερς), Πινέιδα (Μπαρτσελόνα Εκουαδόρ), Πρεσιάδο (Γκενκ), Εστουπινιάν (Βιγιαρεάλ), Ντιέγκο Παλάσιος (Λος Άντζελες), Τόρες (Σάντος Λαγκούνα), Λεόν (Μπαρτσελόνα Εκουαδόρ), Ιντσαπιέ (Ταγέρες)

Μέσοι: Νομπόα (Σότσι), Μένα (Λεόν), Μέντεζ (Ορλάντο Σίτι), Αΐρτον Πρεσιάδο (Σάντος Λαγκούνα), ΠΛάτα (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Φράνκο (Ατλέτικο Μινέιρο), Καϊσέδο (Μπράιτον), Καραμπάλι (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα), Ντίαζ (Μπαρτσελόνα Εκουαδόρ), Αρόγιο (Έμελεκ)

Επιθετικοί: Βαλέντσια (Φενέρμπαχτσε), Μαρτίνεζ (Τιχουάνα), Εστράδα (Τολούκα), Καμπάνια (Φαμαλικάο), Ζόρντι Καϊσέδο (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Ουρτάδο (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η τελευταία αναμέτρηση μεταξύ της Κολομβίας και του Εκουαδόρ διεξήχθη στο Κίτο τον προηγούμενο Νοέμβριο. Τότε οι «τρι» έγραψαν ιστορία διαλύοντας τους «καφετέρος» με 6-1. Από τότε όμως έχουν αλλάξει πολλά και οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στην πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα στη Βραζιλία. Λογικό φαβορί η Κολομβία η οποία αρχικά είχε οριστεί ως διοργανώτρια του τουρνουά. Δεν μας πείθει όμως ο άσος στις τιμές που προσφέρεται και θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο εμπιστευόμενοι τις δύο επιθέσεις.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόπα Αμέρικα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Φάση Ομίλων
  3 Κολομβία 4 4 1 1 2 3:4
  4 Εκουαδόρ 4 3 0 3 1 5:6
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +1.57% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες