1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κλουζ - Πιούνικ Γερεβάν

Προϊστορία

13/7/2022 ΚλουζΠιούνικ Γερεβάν 2 - 2*
5/7/2022 Πιούνικ ΓερεβάνΚλουζ 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 78,126 56.7%
X
€ 36,683 26.6%
2
€ 22,912 16.6%
Over
€ 3,792 42.6%
Under
€ 5,119 57.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

99 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

4

7

Σουτ εκτός εστίας

4

50%

Κατοχή μπάλας

50%

2

Οφσάιντ

1

1

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

4

6

Αλλαγές

6

12

Φάουλ

12

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadionul Dr. Constantin Radulescu
  • Χωρητικότητα: 23500
  • Θεατές: 7017
Ώρα αποδείξεων για την Κλουζ

Ώρα αποδείξεων για την Κλουζ

Η Κλουζ υποδέχεται την Πιούνικ Γερεβάν σε επαναληπτικό παιχνίδι για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο ομάδες έχουν αφήσει «ανοικτούς» λογαριασμούς μετά την ισοπαλία στο πρώτο ματς στην Αρμενία.

Τι ισχύει: Αγώνας ρεβάνς στο πλαίσιο της πρώτης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές του στη διαδικασία των πέναλτι. Όποια προκριθεί θα παίξει στην επόμενη φάση με την Ντουντελάνζ. Όποια αποκλειστεί θα μεταπηδήσει στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ και θα αντιμετωπίσει την Ίντερ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλδες από την Ανδόρα.

Α’ Αγώνας: Πιούνικ Γερεβάν - Κλουζ 0-0

Πριν από οκτώ βράδια είχε ταξιδέψει στην Αρμενία ούτως ώστε να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι στην πρωταθλήτρια της χώρας Πιούνικ Γερεβάν. Μετά από μία μέτρια εμφάνιση παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία (0-0) προβληματίζοντας με την απόδοσή της. Πίεσε αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα έκανε πιο απλό το έργο της για το ματς αλλά και γενικότερα για την πρόκριση. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο βρισκόταν διαρκώς σε θέση επίθεσης αλλά δεν κατόρθωσε να σκοράρει στις πέντε καλές ευκαιρίες που δημιούργησε. Η άμυνά της δεν πατούσε καλά, όμως η έλλειψη ποιότητας των γηπεδούχων ήταν εμφανής και γι’ αυτόν το λόγο δεν της κόστισε. Στην επανάληψη θέλησε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της έντασης και στο 73’ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, με τον Ντέμπελιουχ να κάνει το ανάποδο «ψαλίδι» και την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της. Προσπάθησε μέχρι το τέλος χωρίς να λύσει το «Γόρδιο δεσμό» της άμυνας της Πιούνικ.

Αυτό το αποτέλεσμα δημιούργησε δυσαρέσκεια στο εσωτερικό της Κλουζ, αν και η πρωταθλήτρια Ρουμανίας παραμένει δίχως αμφιβολία το πολύ μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως το περασμένο Σάββατο έπαιξε στο Σούπερ Καπ κόντρα στη Σέπσι και ηττήθηκε (1-2), παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε νωρίς με τον Παούν, σ’ ένα ματς πάντως στο οποίο έπαιξε με αρκετούς αναπληρωματικούς.

Ο τεχνικός του συλλόγου Νταν Πετρέσκου τόνισε: «Δεν έχει καμία σημασία η κριτική που γίνεται και τα αποτελέσματα είναι πάντοτε αυτά που δίνουν τις απαντήσεις σε όλους. Δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασία διαμάχης με κάποιον παλιό προπονητή της ομάδας (σ.σ. ο πρώην κόουτς Μάριους Σουμούντιτσα ειρωνεύτηκε τον Πετρέσκου δημόσια μετά το πρώτο ματς στο Γερεβάν) ή με τους δημοσιογράφους. Μας ενδιαφέρει μόνο η πρόκριση.».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι αναζητούσε μία υπέρβαση για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα από την Κλουζ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι που διεξήχθη στην Αρμενία. Τήρησε σε απόλυτο βαθμό το πλάνο της κι έμεινε όρθια (0-0). Από τα πρώτα λεπτά ήταν φανερή η πρόθεσή της να κλείσει καλά τους χώρους μπροστά στην εστία της και να μην επιτρέψει στους πιο ποιοτικούς αντιπάλους της να φτιάξουν κλασικές ευκαιρίες. Σε ολόκληρο το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και κινδύνευσε σοβαρά σε πέντε περιπτώσεις, με τον τερματοφύλακά της να πραγματοποιεί μία σπουδαία επέμβαση. Δεν άλλαξε η εικόνα της αναμέτρησης στην επανάληψη όμως ήταν φανερό ότι προσπάθησε να γίνει πιο απειλητική στις αντεπιθέσεις. Δεν τα κατάφερε και στο 73’ σώθηκε από το δοκάρι. Υπέφερε αλλά άντεξε φεύγοντας με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο.

Η Πιούνικ Γερεβάν δικαιούται να ελπίζει ότι έχει υπαρκτές πιθανότητες για να πραγματοποιήσει τη μεγάλη έκπληξη και να αποκλείσει την Κλουζ, στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Κι όλα αυτά με το πρωτάθλημα Αρμενίας να μην έχει ξεκινήσει ακόμα, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει άλλο επίσημο ματς στα πόδια της παρά μόνο αυτό της περασμένης εβδομάδας. Βέβαια ενδεχομένως στην παρούσα φάση αυτό να ήταν καλό, καθώς είχε μία εβδομάδα για να προετοιμαστεί για τη δύσκολη ρεβάνς.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ο μέσος Μπαράνοφ.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μόνο τη νίκη ψάχνει η Κλουζ προκειμένου να αποφύγει το κάζο με αντίπαλο την Πιούνικ Γερεβάν, στον πρώτο προκριματικό όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρωταθλητές Ρουμανίας έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς έπειτα από την ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0) στο πρώτο ματς και καλούνται να επικρατήσουν. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κανένα λόγο να ρισκάρουν και δύσκολα δεν θα αμυνθούν μαζικά προσπαθώντας να κρατήσουν ξανά το μηδέν. Καμία αξία στον «άσο» που προσφέρεται σε αδιάφορες τιμές και θα στραφούμε στο Under θεωρώντας ότι η άμυνα των Αρμένιων θα αντέξει και δεν θα καταρρεύσει.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Πιούνικ Γερεβάν, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.82 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κλουζ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.01 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κλουζ νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.23 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Πιούνικ Γερεβάν - Τελ. αγώνες
9/5/2024
Πιούνικ Γερεβάν
ΦΚ Βαν
2/5/2024
Γουέστ Αρμένια
Πιούνικ Γερεβάν
1 - 4
28/4/2024
Πιούνικ Γερεβάν
Ουράρτου
5 - 0
21/4/2024
Πιούνικ Γερεβάν
Αραράτ Αρμενία
2 - 2
17/4/2024
Αραράτ Γιερεβάν
Πιούνικ Γερεβάν
0 - 1
12/4/2024
Πιούνικ Γερεβάν
Αλασκέρτ
2 - 1
8/4/2024
Πιούνικ Γερεβάν
Αραράτ Αρμενία
0 - 1
4/4/2024
Πιούνικ Γερεβάν
Σιράκ
1 - 1
31/3/2024
Νόα
Πιούνικ Γερεβάν
1 - 1
16/3/2024
Πιούνικ Γερεβάν
ΒΚΜΑ Γιερεβάν
3 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.80% έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.64% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες