1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πιούνικ Γερεβάν - Κλουζ

5/7/2022 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 105
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 660 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κλουζ - Πιούνικ Γερεβάν στις 13/7/2022

Προϊστορία

13/7/2022 ΚλουζΠιούνικ Γερεβάν 2 - 2*
5/7/2022 Πιούνικ ΓερεβάνΚλουζ 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 39,284 9.5%
X
€ 69,361 16.7%
2
€ 306,603 73.8%
Over
€ 7,497 16.3%
Under
€ 38,631 83.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

106 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

5

4

Σουτ εκτός εστίας

11

45%

Κατοχή μπάλας

55%

5

Οφσάιντ

5

3

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

11

5

Αλλαγές

5

13

Φάουλ

9

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Republican Stadium - Vazgen Sargsyan
  • Χωρητικότητα: 18000
  • Θεατές: 8000
Θα κριθεί από τις ορέξεις των φιλοξενούμενων

Θα κριθεί από τις ορέξεις των φιλοξενούμενων

Η Πιούνικ Γερεβάν υποδέχεται την Κλουζ στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν πρωταθλητές στην Αρμενία, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν τον τίτλο στη Ρουμανία.

Τι ισχύει: Πρώτο παιχνίδι για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Κλουζ στις 13/7. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές του στη διαδικασία των πέναλτι. Όποια προκριθεί θα παίξει στην επόμενη φάση με τη νικήτρια του ζευγαριού της Ντουντελάνζ με την ΚΦ Τίρανα. Όποια αποκλειστεί θα μεταπηδήσει στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Την περσινή σεζόν έδωσε μεγάλη «μάχη» με την Αραράτ και κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα και να επιστρέψει στους τίτλους για πρώτη φορά μετά από το 2015 κι έπειτα από ορισμένα χρόνια στα οποία δεν είχε κατορθώσει να δημιουργήσει ανταγωνιστικά σύνολα. Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι κατέκτησε το πρωτάθλημα μόλις μ’ ένα βαθμό διαφορά από τη μεγάλη της αντίπαλο. Η πτώση της δεν αμφισβητείται την τελευταία δεκαετία έχοντας πάρει όλα κι όλα δύο πρωταθλήματα, όταν στην πρώτη δεκαετία της τρέχουσας χιλιετίας είχε ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου δέκα φορές σε ισάριθμες προσπάθειες.

Η Πιούνικ Γερεβάν έχει απολύτως λογικά έντονο παρελθόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς να έχει όμως να επιδείξει κάποια σπουδαία επιτυχία στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Συνολικά έχει δώσει 34 παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ κι έχει πανηγυρίσει οκτώ νίκες, επτά αγώνες τελείωσαν ισόπαλοι και 19 φορές έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι.

Στην άκρη του πάγκου της «Ακαδημίας» κάθεται από τον Ιανουάριο του 2021 ο Εγκίς Μελικιάν. Ο 42χρονος Αρμένιος προπονητής αποτελεί τον άνθρωπο που τη βοήθησε να επιστρέψει στους τίτλους και θεωρείται δικαίως ο «αρχιτέκτονας» αυτής της προσπάθειας.

Αγωνιστικά Νέα: Έγινε «λίφτινγκ» καθώς πραγματοποιήθηκαν αρκετές μεταγραφές κι έμειναν λίγοι παίκτες από την περσινή ομάδα.

Μετά κόπων και βασάνων διατήρησε τα σκήπτρα της στη Ρουμανία σε μία ιδιαίτερη και περίεργη σεζόν. Αν και τερμάτισε με μεγάλη άνεση στην κορυφή της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο, ακολούθησε όμως μία κακή πορεία στα πλέι οφ και κινδύνευσε σοβαρά να χάσει τον τίτλο. Παρ' όλα αυτά ήταν εκείνη που στέφθηκε πρωταθλήτρια αφήνοντας μόλις ένα βαθμό πίσω της τη Στεάουα Βουκουρεστίου κι επιβεβαιώνοντας ότι έχει δημιουργήσει τη δική της δυναστεία την τελευταία πενταετία, κατακτώντας ισάριθμους τίτλους. Και τα οκτώ πρωταθλήματά της πάντως έχουν έρθει την τελευταία 15ετία.

Πάντως είναι αλήθεια ότι η Κλουζ έχει κατορθώσει να αποτελεί μία υπολογίσιμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μάλιστα στις επτά φορές που έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει καταφέρει να πανηγυρίσει 16 νίκες, οκτώ παιχνίδια της τελείωσαν ισόπαλα και 16 φορές έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο. Φυσικά ονειρεύεται τους ομίλους αν και κάτι τέτοιο μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο.

«Τί έχει δείξει το ρουμάνικο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια για να είμαστε φαβορί; Νομίζω ότι τα δύο πρωταθλήματα είναι κοντά. Μελετάω καλά τους αντιπάλους και είμαι βέβαιος ότι θα γίνουν ισορροπημένα παιχνίδια. Πλέον είμαστε κακοί στο ποδόσφαιρο κι έχουμε προβλήματα. Πρέπει να βλέπουμε την πραγματικότητα. Δεν με νοιάζει καθόλου πως θα παίξουμε αλλά να προκριθούμε και τα πάντα θα κριθούν στην έδρα μας» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας Νταν Πετρέσκου ο οποίος ανέλαβε τον περασμένο Αύγουστο.

Αγωνιστικά Νέα: Ως συνήθως έγιναν αρκετές μεταγραφές αλλά κι έφυγαν αρκετοί ποδοσφαιριστές κάτι που σημαίνει ότι θέλει χρόνο για να «μονταριστεί».

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Πιούνικ Γερεβάν θα ψάξει μία μεγάλη έκπληξη απέναντι σε μία σαφώς πιο ποιοτική αντίπαλο όπως είναι η Κλουζ. Η τελευταία από την πλευρά της καλείται να επιβεβαιώσει το χαρακτηρισμό του φαβορί και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Το «διπλό» έχει τον πρώτο λόγο αλλά δεν μας καλύπτει η απόδοσή του σε καμία περίπτωση. Δεν περιμένουμε να ξεφύγει ιδιαίτερα το σκορ και θα πάμε στα 2-3 γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Κλουζ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.06 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κλουζ νίκησε στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.42 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Πιούνικ Γερεβάν νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 6.50 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Πιούνικ Γερεβάν, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.71 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kalfgia, με το υψηλότερο yield +5.60% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες