2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κάζα Πία - Φαμαλικάο

18/9/2022 20:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 1301
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 593 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κάζα Πία - Φαμαλικάο στις 13/1/2024

Προϊστορία

13/1/2024 Κάζα ΠίαΦαμαλικάο 0 - 2
13/3/2023 ΦαμαλικάοΚάζα Πία 1 - 0
18/9/2022 Κάζα ΠίαΦαμαλικάο 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 10,228 53.4%
X
€ 5,867 30.6%
2
€ 3,054 16.0%
Over
€ 2,500 24.4%
Under
€ 7,734 75.6%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

41 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

1

6

Σουτ εκτός εστίας

5

49%

Κατοχή μπάλας

51%

1

Οφσάιντ

2

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

8

Κόρνερ

4

18

Φάουλ

13

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
27 έτη

Προπονητής: Rui Pedro Silva

95  Theo Fonseca Millan Alex Αλλαγή 62'

74 Francisco Moura

11  Pedro Brazao Rodriguez Jose Luis Αλλαγή 68'

17  Rui Fonte Kadile Junior Αλλαγή 62'

97 Santiago Colombatto

25  Pele Youssouf Zaydou Αλλαγή 62'

5  Ruben Lima Cadiz Jhonder Αλλαγή 68'

4 Enea Mihaj

15 Riccieli

22 Hernan De La Fuente

31 Luiz Junior

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Nacional
  • Χωρητικότητα: 37593
  • Θεατές: 917
Ζούνε το όνειρό τους οι νεοφώτιστοι

Ζούνε το όνειρό τους οι νεοφώτιστοι

Η Κάζα Πία θα κοντραριστεί με τη Φαμαλικάο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» της Πάσος Φερέιρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εντός έδρας από την Μπενφίκα.

* Κι αυτό το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα -λόγω έργων βελτίωσης- της Κάζα Πία αλλά στο γήπεδο της περιοχής Οέιρα.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στην έδρα της Πάσος Φερέιρα η οποία «καιγόταν». Πανηγύρισε ένα τεράστιο «διπλό» (2-3) και μάλιστα με ανατροπή. Δεν μπήκε δυνατά στο ματς και της κόστισε καθώς λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο και πιο συγκεκριμένα στο 18’, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Μπούτζκε. Ισορρόπησε όμως δεν απείλησε ιδιαίτερα μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη κι έφερε τα πάνω-κάτω. Αρχικά ισοφάρισε στο 58’ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Γκόντγουιν μέσα από την περιοχή και δύο λεπτά αργότερα να πάρουν το προβάδισμα με τον Νέτο. Δεν πάτησαν... φρένο και στο 75’ έφτασαν και σε τρίτο τέρμα με... δράστη τον Κλέιτον Στις καθυστερήσεις είδαν τους «κάστορες» να μειώνουν ξανά με τον Μπούτζκε όμως ήταν πλέον πολύ αργά για να αγχωθούν.

Με αυτόν τον τρόπο η Κάζα Πία διεύρυνε το εκπληκτικό αήττητο σερί της φτάνοντας πλέον στους τέσσερις αγώνες στους οποίους δεν έχει φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οι νεοφώτιστοι έχουν πάρει τρία «τρίποντα» κι έχουν παραχωρήσει μόνο μία ισοπαλία. Οι «χήνες» έχουν συγκεντρώσει 11 βαθμούς και φιγουράρουν στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, ευελπιστώντας να φτάσουν με άνεση στην επίτευξη του στόχου της παραμονής στα «μεγάλα σαλόνια» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Τα πέντε από τα έξι φετινά ματς τους ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

Ο τεχνικός του συλλόγου ΦΙλίπε Μαρτίνς υποστήριξε: «Νομίζω ότι ακόμα βρισκόμαστε σε πρώιμο στάδιο της σεζόν, παρά το γεγονός ότι κι εγώ δεν είμαι από τους πιο έμπειρους προπονητές στο πρωτάθλημα. Δεν κοιτάω προς το παρόν τη βαθμολογία διότι είναι πάρα πολύ νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι με έντεκα πόντους έχουμε φτάσει ήδη στο 1/3 των βαθμών που θέλουμε για να σωθούμε. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος και να δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός οι αμυντικοί Ζοάο Νούνιες (5/0) και Πόλονι (1/0). Μακροχρόνιος απών ο επιθετικός Αντουάν (-).

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι αναζητούσε μία μεγάλη υπέρβαση στο εντός έδρας παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με αντίπαλο την πανίσχυρη και πρωτοπόρο Μπενφίκα. Πραγματοποίησε μία φιλότιμη προσπάθεια η οποία όμως δεν αποδείχθηκε αρκετή για να αποφύγει την ήττα (0-1). Αμύνθηκε αρκετά αποτελεσματικά στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και χρειάστηκαν τρεις επεμβάσεις του τερματοφύλακα Ζούνιορ προκειμένου να μην παραβιαστεί η εστία της. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γιουσούφ να νικιέται από τον Βλαχοδήμο. Συνέχισε να αμύνεται στην επανάληψη αλλά στο 63’ ο Ράφα Σίλβα σκόραρε με δύσκολο τελείωμα για το 0-1. Χρόνος υπήρχε αρκετός για να αντιδράσει. Ήθελε αλλά δεν μπορούσε και δεν κατόρθωσε να αλλάξει τη μοίρα της. Μετά το τελευταίο σφύριγμα έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Ίβο Ροντρίγκες για διαμαρτυρία.

Η Φαμαλικάο γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της και δεν έχει δώσει συνέχεια στη μοναδική της νίκη που ήρθε απέναντι στη Σάντα Κλάρα. Η συγκομιδή των 4 βαθμών τη φέρνει εντός επικίνδυνης ζώνης κι όλα δείχνουν ότι τη φετινή σεζόν θα δώσει μεγάλη «μάχη» για να εξασφαλίσει τη σωτηρία της. Το πιο μεγάλο πρόβλημα που την ταλαιπωρεί είναι η δυσκολία στο σκοράρισμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει σημειώσει μόλις ένα τέρμα έως τώρα και διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Και τα έξι ματς της ήταν No Goal.

«Νομίζω ότι παίξαμε αρκετά καλά κόντρα στην Μπενφίκα και δεν φάνηκε η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες. Μπορεί να βελτιωθεί ο καθαρός χρόνος παιχνιδιού, αν και γενικά η διαιτησία ήταν καλή και δεν έχω παράπονο. Από τον πάγκο πίστεψα ότι δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι αλλά είδα μετά τη φάση στην τηλεόραση κι αποδείχθηκε ότι ο αμυντικός είχε διώξει την μπάλα. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο τον επόμενο αγώνα με την Κάζα Πία» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ρούι Πέδρο Σίλβα.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι ο εξτρέμ Ίβο Ροντρίγκες (4/0) και θα εκτίσει την ποινή του. Ξανά εκτός ο μπακ Αγκιρεγκαμπίρια (1/0), ο αμυντικός Κεϊρόζ (-) και ο μέσος Χάιμε (-).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

«Μάχη» για την παραμονή υποτίθεται ότι θα δώσει η Κάζα Πία, αν όμως συνεχίσει έτσι μόνο αυτό δεν θα συμβεί. Θα την εξασφαλίσει πανεύκολα και θα ψάξει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Βέβαια κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολα για τους νεοφώτιστους οι οποίοι παίζουν και μακριά από τη φυσική τους έδρα. Στον αντίποδα η Φαμαλικάο δεν πείθει και θα αναζητήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Λισαβόνα προκειμένου να ορθοποδήσει πριν τη διακοπή. Μία πιθανή μοιρασιά δεν θα άφηνε καμία από τις δύο λυπημένη και θα ρίξουμε τη «ζαριά» μας στην ισοπαλία.

FACTS

  • Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες της ομάδας Κάζα Πία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κάζα Πία δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.35 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φαμαλικάο δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.35 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Φαμαλικάο, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κάζα Πία ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 1.94 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Πριμέιρα Λίγκα
  8 Φαμαλικάο 34 44 13 5 16 39:47
  10 Κάζα Πία 34 41 11 8 15 31:40
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο DDD, με το υψηλότερο yield +10.02% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: 1
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +3.76% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες