2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Καραμπάγκ - Ράκοβ Τσεστόχοβα

Προϊστορία

2/8/2023 ΚαραμπάγκΡάκοβ Τσεστόχοβα 1 - 1
26/7/2023 Ράκοβ ΤσεστόχοβαΚαραμπάγκ 3 - 2
13/1/2023 Ράκοβ ΤσεστόχοβαΚαραμπάγκ 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 142,677 56.5%
X
€ 59,681 23.6%
2
€ 49,994 19.8%
Over
€ 20,741 26.7%
Under
€ 57,066 73.3%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

163 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

2

2

Σουτ εκτός εστίας

2

65%

Κατοχή μπάλας

35%

1

Οφσάιντ

0

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

2

18

Φάουλ

10

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Baku Olimpiya Stadionu
  • Χωρητικότητα: 68700
  • Θεατές: 31257
Οριακό φαβορί που αξίζει στήριξη

Οριακό φαβορί που αξίζει στήριξη

Η Καραμπάγκ υποδέχεται τη Ρακόβ Τσεστοχόβα στη ρεβάνς του 2ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

* Το ματς θα διεξαχθεί στο ουδέτερο Μπακού, που απέχει 328 χλμ. από τη φυσική έδρα της Καραμπάγκ.

Τι ισχύει: Ρακόβ Τσεστοχόβα - Καραμπάγκ 3-2

Α' Ματς: Ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο τον Άρη Λεμεσού. Ο ηττημένος θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ και θα αντιμετωπίσει την ηττημένη του ζευγαριού Ελσίνκι - Μόλντε.

Γνώρισε την ήττα με 3-2 στο πρώτο ματς στην Πολωνία, χωρίς όμως να το αξίζει, αφού «πλήρωσε» τη γενικότερη αφέλεια που επέδειξε τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης είχε τον πλήρη έλεγχο του ρυθμού και πίεζε δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις κι έχοντας δοκάρι στο 32' με τον Λεάντρο. Παρ' όλα αυτά δεν βρήκε γκολ και στο 55' βρέθηκε αναπάντεχα να κυνηγά στο σκορ, λόγω αυτογκόλ του Σαφαργκουλίεβ. Στο 71' ήταν η σειρά του γκολκίπερ της Μαχαμανταλίεβ να υποπέσει σε... γκάφα και να βρεθεί με δύο τέρματα πίσω. Ένα δίλεπτο «ξέσπασμα» όμως που συνδυάστηκε με δύο γκολ του Τζίτζα (73', 75') έφερε το παιχνίδια στα ίσα και τους φιλοξενούμενους να έχουν μομέντουμ ανατροπής, αλλά ένα τρομερό σουτ στο 90'+1' τους καταδίκασε σε ήττα χωρίς να καταλάβουν το πως.

Η Καραμπάγκ πάντως έπεισε περισσότερο τόσο ποιοτικά όσο και σε επίπεδο ετοιμότητας, αν και το πρωτάθλημά της ξεκινά το προσεχές Σάββατο (5/8). Πέρσι έφτασε πολύ κοντά στη δεύτερη συμμετοχή της σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη σεζόν 2017-18, αλλά αποκλείστηκε στα πλέι οφ από τη Βικτόρια Πλζεν και ενώ πρότινος είχε αφήσει εκτός τις Λεχ Πόζναν, Ζυρίχη και Φερεντσβάρος. Η συνέχεια την έφερε 3η σε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ με Φράιμπουργκ, Ναντ και Ολυμπιακό για να αποκλειστεί κατόπιν στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γκουρμπάνοβ εμφανίστηκε πάντως αισιόδοξος στη συνέντευξη Τύπου τονίζοντας πως η Ρακόβ μπορεί να έχει μικρό πλεονέκτημα, αλλά πως η ομάδα του μπορεί να πετύχει την ανατροπή αφού πλέον γνωρίζει καλά τι να περιμένει από την αντίπαλό της.

Αγωνιστικά νέα: Τραυματίας ο αμυντικός Χουσεΐνοβ και αμφίβολος ο επιθετικός Ζουνίνιο.

Νίκησε 3-2 στο πρώτο παιχνίδι, έχοντας κυνικότητα αλλά και αρκετή δόση τύχης, αφού πιέστηκε πολύ από την αντίπαλό της. Στο 32' δόθηκε από το δοκάρι, ενώ έχοντας απειλήσει ελάχιστα ευτύχησε να προηγηθεί στο 55' με αυτογκόλ του Σαφαργκουλίεβ και να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 71' ξανά με αυτογκόλ, αυτή τη φορά από τον αντίπαλο γκολκίπερ Μαχαμανταλίεβ. Ένα μικρό «μπλακ άουτ» έφερε τη γρήγορη ισοφάριση (73', 75'), αλλά παρά την πίεση που δέχθηκε έως το φινάλε βρήκε τρόπο να «κλέψει» τη νίκη με ένα τρομερό μακρινό σουτ του Κιτέλ στο 90'+1' και να πάρει μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.

Η Ρακόβ πήρε την τρίτη νίκη της στα φετινά προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τις δύο επί της Φλόρα Ταλίν στον 1ο γύρο, και τέταρτη συνολικά στη σεζόν μετά την επικράτησή της επί της Γιαγκελόνια στην πρεμιέρα του πολωνικού πρωταθλήματος. Η Καραμπάγκ πάντως έγινε η πρώτη ομάδα που παραβίασε φέτος την εστία της, ενώ έδειξε συνολικά να γάζει κόπωση από τα συνεχόμενα ματς.

Ζήτησε αναβολή του εντός έδρας ματς με τη Βάρτα Πόζναν για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πολωνίας, ώστε να είναι ξεκούραση για την ευρωπαϊκή ρεβάνς και το αίτημά της έγινε δεκτό από την ομοσπονδία της χώρας.

«Ήρθαμε εδώ και να νικήσουμε και όχι για να υπερασπιστούμε απλώς το προβάδισμά μας, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα φτάσουμε στα πέναλτι» δήλωσε ο προπονητής της πολωνικής ομάδας, Σβάργκα.

Αγωνιστικά νέα: Τραυματίες παραμένουν ο βασικός επιθετικός Λόπεθ, ο επίσης βασικός στόπερ Ρούντιτς, ο νεοφερμένος επίσης επιθετικός Κοβάτσεβιτς και ο μπακ Πέστλκα.

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Καραμπάγκ έπεισε περισσότερο ως σύνολο στο πρώτο παιχνίδι παρ' ότι η Ρακόβ ήταν περισσότερο κυνική κι έφτασε έστω και στο φινάλε στη νίκη. Πιο έμπειρη ομάδα οι γηπεδούχοι και θεωρώ πως μπορούν να διαχειριστούν σωστά την κατάσταση και να φτάσουν στη νίκη-πρόκριση, οπότε θα πάω με τον άσο.

FACTS

  • Η ομάδα Ράκοβ Τσεστόχοβα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες της ομάδας Καραμπάγκ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.05 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ράκοβ Τσεστόχοβα νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 3.60 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο force1, με το υψηλότερο yield +14.92% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X
  • » Ο GEOGLIKOU, με το υψηλότερο yield +1.15% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες