3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Καραμπάγκ - Ολυμπιακός

Προϊστορία

13/10/2022 ΚαραμπάγκΟλυμπιακός 0 - 0
6/10/2022 ΟλυμπιακόςΚαραμπάγκ 0 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 197,155 79.5%
X
€ 22,859 9.2%
2
€ 28,075 11.3%
Over
€ 15,903 51.2%
Under
€ 15,165 48.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

353 ψήφοι:

Ειδήσεις

0

Σουτ στην εστία

2

7

Σουτ εκτός εστίας

3

59%

Κατοχή μπάλας

41%

2

Οφσάιντ

0

3

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

0

15

Φάουλ

9

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Tofiq Bakhramov Stadium
  • Χωρητικότητα: 31850
  • Θεατές: 31200
Παίζει τα ρέστα του στο Μπακού ο Ολυμπιακός

Παίζει τα ρέστα του στο Μπακού ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός μετά το 0/3 στον όμιλο παίζει με την Καραμπάγκ στο Μπακού ώστε να παίξει τα… ρέστα του στη μάχη για την πρόκριση.

* Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ουδέτερο Μπακού, που απέχει 330 χλμ. από τη φυσική έδρα της Καραμπάγκ. Απομένουν ελάχιστα εισιτήρια για το sold out.

Μετά την τριάρα στην Ναντ, κέρδισε με το επιβλητικό 3-0 του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Πέρασε μερικές δύσκολες στιγμές στο πρώτο μέρος αλλά κράτησε το μηδέν και στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη του αντιπάλου του, σκοράροντας τρία γκολ στο τελευταίο 25λεπτο με τους Οβούσου (68’), Βέσοβιτς (82’) και Σεϊντάεβ (86’).

Έφτασε τους 6 βαθμούς στον όμιλο και πέρασε μόνη στην 2η θέση με -3 από την πρωτοπόρο Φράιμπουργκ και στο +3 από την 3η Ναντ. Με νίκη στο σημερινό θα βρεθεί «αγκαλιά» με την πρόκριση στα πλει-οφ. Πολύ δυνατή εντός έδρας στην Ευρώπη, στα 12 τελευταία έχει χάσει μόνο δύο παιχνίδια (5-5-2).

Στο πρωτάθλημα, παρατάχθηκε με 9 αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά έκανε το 8x8 επικρατώντας με 1-0 της Γκαμπάλα εκτός έδρας και έφτασε τις έξι σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις. Απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 43’ και πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 58’ με τον Όζομπιτς. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +2 από την 2η Σαμπάχ με ματς λιγότερο.

Την προσοχή στους παίκτες του ζήτησε ο τεχνικός της Γκουρμπάνοβ εν όψει του σημερινού αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Ο αντίπαλος πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Γίνεται εύκολα αντιληπτό από τις δηλώσεις τους ότι το κίνητρο τους είναι υψηλό. Βλέπουν το παιχνίδι με εμάς ως την τελευταία ευκαιρία. Όσον αφορά εμάς, υπάρχει κάποια κούραση αλλά ελπίζω οι παίκτες να είναι απολύτως έτοιμοι για τον αγώνα. Το πρώτο παιχνίδι στον Πειραιά ήταν καλό όσον αφορά το αποτέλεσμα αλλά αυτό δεν πρέπει να μας εξαπατήσει. Ο αντίπαλος μας έκανε να κάνουμε λάθη».

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε κόντρα στην Γκαμπάλα ο επιθετικός χαφ Αντράντε (14/1, 7 ασίστ) αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό και λογικά υπολογίζεται κανονικά. Επιστρέφει ο ομοθεσίτης Γιάνκοβιτς (14/1) που δεν έπαιξε στο Φάληρο. Ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους οι στόπερ Μεντβέντεβ και Μεντίνα αλλά δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα.Γνώρισε νέα συντριβή στην Ευρώπη, αυτή τη φορά ηττήθηκε με 3-0 από την Καραμπάγκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έμεινε χωρίς βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Πατούσε αρκετά καλά στο πρώτο μέρος αλλά δεν μετουσίωσε σε γκολ κάποια από τις ευκαιρίες του. Στην επανάληψη θέλησε να πάρει περισσότερα ρίσκα όμως πλήρωσε τις αμυντικές αδυναμίες και δέχτηκε τρία γκολ στο τελευταίο 25λεπτο (68’, 82’, 86’) προκαλώντας τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου. Εμφανείς οι απουσίες των Ελ Αραμπί (σ.σ. τραυματίας) και Μπακαμπού (σ.σ. δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα) στην επίθεση, αμυντικά παρουσίασε τα… καθιερωμένα πλέον λάθη που τον έχουν «πληγώσει» από το ξεκίνημα της σεζόν.

Έφτασε τα 12 σερί ευρωπαϊκά παιχνίδια χωρίς νίκη, το μεγαλύτερο όλων των εποχών από ελληνική ομάδα. Πολύ δύσκολο πλέον το έργο του για την πρόκριση στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όντας στο -3 από την 3η Ναντ και στο -6 από την 2η Καραμπάγκ. Μονόδρομος η νίκη στο σημερινό ώστε να ελπίζει τουλάχιστον για την 3η θέση που οδηγεί στα πλει-οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Στο πρωτάθλημα, πήρε δεύτερη σερί νίκη για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, νικώντας με ανατροπή (2-1) τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Κακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ λίγο πριν το ημίχρονο με αυτογκόλ του νεαρού Εντόι (40’). Στην επανάληψη έβγαλε αντίδραση, είχε χαμένο πέναλτι με τον Χάμες στο 53’ αλλά πέντε λεπτά μετά ο Κολομβιανός έδωσε έξοχη ασίστ στον δραστήριο Γ. Ροντρίγκες για το 1-1. Την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Μπακαμπού στο 81’ δίνοντας ξανά τη λύση μετά το ματς με τον Ατρόμητο. Μετά τη λήξη όλοι οι παίκτες έγιναν ένα κουβάρι στον αγωνιστικό χώρο και ο αρχηγός Παπασταθόπουλος τους μίλησε για τη συνέχεια. Τρίτη νίκη στα έξι τελευταία (3-2-1), βρίσκεται στην 3η θέση και στο -7 από την κορυφή, ενώ την Δευτέρα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο.

Εν όψει του σημερινού αγώνα με την Καραμπάγκ ο Μίτσελ δήλωσε: «Το παιχνίδι θα είναι καθοριστικό για εμάς. Ήταν σκληρό το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα για το πως παίξαμε. Χάσαμε τον έλεγχο μετά το 1-0 και αυτό οφείλετε σε μία... αρρώστια που έχουμε αρχίσει να τη θεραπεύουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ τέθηκε ο βασικός μπακ Άβιλα (14/0). Ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια θα κάνει ο Πασχαλάκης όπως αποκάλυψε ο Μίτσελ. Επέστρεψαν στην αποστολή οι στόπερ Μπα (9/0), Σισέ (12/0), ενώ κανονικά διαθέσιμος είναι ο μπακ Βρσάλικο (7/0) που αντιμετώπιζε μικροενοχλήσεις. Συνεχίζουν στα πιτς ο βασικός γκολκίπερ Βατσλίκ (13/0), ο φορ Ελ Αραμπί (13/3) και ο στόπερ Ρέτσος (5/0). Εκτός ευρωπαϊκής οι Μπακαμπού (6/3), Χάμες (3/0), Σαμασέκου (1/0), Αγκιμπού (8/1), Ντε Λα Φουέντε (5/0), Κασάμι (-), Κρίστινσον (-), Λάιντνερ (-) και Φορτούνης (-).

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μίτσελ τόνισε πως υπάρχουν προβλήματα φυσικής κατάστασης σε παίκτες που έπαιξαν στο πρώτο παιχνίδι: «Έχουμε κάποια προβλήματα φυσικής κατάστασης με παίκτες που έπαιξαν στο πρώτο παιχνίδι και μας υποχρέωσε σε αλλαγές. Έπρεπε να προσαρμόσουμε την ενδεκάδα και την αποστολή».

Τα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Μίτσελ καταλήγει σε 3-5-2 και σκοπεύει να ξεκουράσει ορισμένους βασικούς εν όψει ΠΑΟΚ. Επικρατέστερη ενδεκάδα είναι αυτή με Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τριάδα στόπερ τους Σισέ, Μπα και Σωκράτη, εκτός εάν επιλεγεί ξανά ο Βρσάλικο για τα μετόπισθεν. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Βρουσάι σε ρόλο δεξιού φουλ-μπακ. Αριστερά θα είναι ο Ρέαμπτσιουκ ενώ στο κέντρο επικρατέστεροι είναι οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Κούντε. Τέλος, δίδυμο μπροστά ενδέχεται να αποτελέσουν οι Ουί Τζο και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Μπακού με μόνο στόχο τη νίκη, ωστόσο η Καραμπάγκ είναι πιο δουλεμένη ομάδα έχοντας τον ίδιο προπονητή για σχεδόν 15 χρόνια και είναι ικανή να τιμωρήσει κάθε λάθος. Αν θα παίζαμε σημείο θα στρεφόμασταν αριστερά μιας και οι Αζέροι είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους. Από εκεί και πέρα περιμένουμε παιχνίδι με ρυθμό, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αναγκασμένοι να ρισκάρουν αλλά αυτό θα αποτελέσει βούτυρο στο ψωμί των γηπεδούχων.

FACTS

  • Η ομάδα Καραμπάγκ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.20 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Καραμπάγκ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.72 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Καραμπάγκ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.72 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ολυμπιακός, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.72 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
7ος Όμιλος
  3 Καραμπάγκ 6 8 2 2 2 9:5
  4 Ολυμπιακός 6 2 0 2 4 2:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: 2
  • » Ο spiros1975, με το υψηλότερο yield +24.27% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο ARXHGOS, με το υψηλότερο yield +3.80% στο σημείο Over έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες