2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Καραμπάγκ - Λεχ Πόζναν

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 420,392 68.9%
X
€ 124,306 20.4%
2
€ 65,693 10.8%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

125 ψήφοι:

Ειδήσεις

9

Σουτ στην εστία

2

2

Σουτ εκτός εστίας

1

65%

Κατοχή μπάλας

35%

3

Οφσάιντ

1

4

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

3

5

Αλλαγές

5

17

Φάουλ

14

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Tofiq Bakhramov Stadium
  • Χωρητικότητα: 31850
  • Θεατές: 27652
Περνάει αν είναι αποτελεσματική η Καραμπάκ

Περνάει αν είναι αποτελεσματική η Καραμπάκ

Η Καραμπάκ υποδέχεται τη Λεχ Πόζναν για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ψάχνουν την ανατροπή οι γηπεδούχοι.

Τι ισχύει Επαναληπτικό παιχνίδι για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές του στη διαδικασία των πέναλτι.Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τη Ζυρίχη, ενώ ο ηττημένος θα αγωνιστεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Α’ Παιχνίδι: Λεχ Πόζναν-Καραμπάκ 1-0

Σε μία αμφίρροπη σχετικά αναμέτρηση ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Λεχ Πόζναν την προηγούμενη αγωνιστική και τώρα καλείται να ανατρέψει το σκορ αν θέλει να πάρει την πρόκριση. Είχε ένα καθαρό πλάνο στο παιχνίδι αλλά στη μοναδική φάση που απειλήθηκε στο πρώτο μέρος δέχτηκε και το γκολ. Προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη, είχε ευκαιρίες αλλά δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Με την εικόνα που έδειξε στο πρώτο παιχνίδι μπορεί να διατηρεί ελπίδες ότι εντός έδρας θα κερδίσει τη Λεχ και θα φάση στην επόμενη φάση εκεί όπου η Ζυρίχη είναι σαφώς ανώτερος αντίπαλος. Αυτή τη φορά βέβαια θα χρειαστεί να βγει μπροστά και όχι να περιμένει τους Πολωνούς οι οποίοι κρατάνε ένα μικρό προβάδισμα.

«Παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Συνήθως αντιμετωπίζαμε τέτοιες ομάδες στον τρίτο γύρο αλλά τώρα είμαστε στον πρώτο. Είδαμε τη δύναμη του αντιπάλου στην πρώτη αναμέτρηση. Ακόμα και αν χάσαμε έχουμε αυτοπεποίθηση. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω στους παίκτες μου και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας», σχολίασε ο κόουτς Γκουρμπανοφ.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς σημαντικές απουσίες.

Με όπλο την αποτελεσματικότητα της κατάφερε να πάρει τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι και πλέον θέλει να υπερασπιστεί το 1-0 για να πάρει την πρόκριση. Μία φορά απείλησε στο πρώτο μέρος, ο Ισάκ βρέθηκε αφύλαχτος μέσα στην περιοχή και έτσι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η αλήθεια είναι ότι στην επανάληψη βρήκε περισσότερους χώρους και έφτιαξε ευκαιρίες χωρίς όμως να βρει δεύτερο τέρμα.

Οι υποχρεώσεις της βέβαια εντός των συνόρων δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο καθώς ηττήθηκε το Σάββατο στον τελικό του Σούπερ Καπ από την Ρακόφ με 2-0. Για άλλο ένα παιχνίδι ήταν ακίνδυνη επιθετικά, αυτή τη φορά στις λίγες φάσεις που δημιούργησε δεν σκόραρε και είδε την αντίπαλο της να ανοίγει το σκορ στο 43’. Έξι λεπτά μετά το ξεκίνημα της επανάληψης μάλιστα δέχθηκε και δεύτερο τέρμα και δεν είχε κάποια αντίδραση φεύγοντας απογοητευμένη από το γήπεδο.

Κάνει πρεμιέρα το Σάββατο για το πρωτάθλημα απέναντι στη Σταλ Μιέλετς αλλά αυτό που προέχει είναι το παιχνίδι με την Καραμπάκ. Δεν εντυπωσιάζει με την εικόνα της στην αρχή της χρονιάς αλλά έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω του σκορ. Φαίνεται να δυσκολεύεται στη δημιουργία φάσεων αλλά για την ώρα τη νοιάζει να κρατήσει το μηδέν.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο αμυντικός Σάλαμον και οι μέσοι Μπα Λούα και Ραμίρεζ.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Καραμπάκ ξέρει πως μπορεί να πετύχει την ανατροπή και λογικά θα προσπαθήσει να πιέσει από την αρχή του παιχνιδιού. Η Λεχ Πόζναν θα κρατήσει μία πιο αμυντική στάση και αν βρει χώρο θα προσπαθήσει να κάνει τη ζημιά. Οι γηπεδούχοι μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο και είναι και περισσότερο ξεκούραστοι. Θα πάμε με τον άσο.

FACTS

  • Η ομάδα Καραμπάγκ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 13 από 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.21 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λεχ Πόζναν έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.52 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.94% έπαιξε: X2
  • » Ο akis55, με το υψηλότερο yield +5.13% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες