11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ίσλοχ - Σμολέβιτσι

29/3/2020 16:00
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1497 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σμολέβιτσι - Ίσλοχ στις 10/7/2020

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 9' Yansane Moumou

2ο Ημίχρονο 1 - 0

        Προϊστορία

        10/7/2020 ΣμολέβιτσιΊσλοχ 3 - 1
        29/3/2020 ΊσλοχΣμολέβιτσι 1 - 0
        21/10/2018 ΣμολέβιτσιΊσλοχ 0 - 1
        3/6/2018 ΊσλοχΣμολέβιτσι 1 - 0
        25/10/2015 ΊσλοχΣμολέβιτσι 3 - 2

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 782,146 89.8%
        X
        € 49,311 5.7%
        2
        € 39,521 4.5%
        Over
        € 40,393 18.4%
        Under
        € 179,293 81.6%

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        53 ψήφοι:

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Γήπεδο: Dinamo Stadium, Minsk
        • Φυσικός χλοοτάπητας
        • Χωρητικότητα: 22000
        Εμπιστοσύνη στην ποιότητα

        Εμπιστοσύνη στην ποιότητα

        Η Ισλόχ φιλοξενεί τη Σμολεβίτσι στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Λευκορωσίας. Από εντός έδρας νίκη επί της Νεμάν Γκρόντνο προέρχονται οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι απέσπασαν ισοπαλία στην έδρα της πρωταθλήτριας Ντιναμό Μπρεστ.

        * Η αναμέτρηση αποφασίστηκε την περασμένη Πέμπτη να γίνει στο Μινσκ ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένη για την έδρα της Σμολεβίτσι. Μάλιστα λόγω ενός αγώνα Γυναικών, θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ντιναμό Μινσκ το οποίο έχει χωρητικότητα 22.000 θεατών και όχι στη φυσική έδρα της Ισλόχ. Στη Λευκορωσία πάντως οι αγώνες γίνονται κανονικά με παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

        ΙΣΛΟΧ

        Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα νίκησε έστω και δύσκολα 1-0 τη Νεμάν Γκρόντο και πανηγύρισε με το «καλημέρα» το πρώτο της «τρίποντο». Τα πέντε από τα έξι πρώτα παιχνίδια της θα τα δώσει στο γήπεδό της και θέλει να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δυσκολευόταν να δημιουργήσει φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Στο 43’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Μάρουσιτς με αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα. Απειλήθηκε σοβαρά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όταν η εκτέλεση φάουλ του Γιακίμοφ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Χάτκεβιτς.

        Μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος ψάχνοντας το γκολ από νωρίς και στο 56’ σε μία φάση διαρκείας είχε δοκάρι ενώ ζήτησε πέναλτι για «καθαρό» χέρι που όμως δεν δόθηκε. Με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να γίνουν απειλητικοί συνέχισε να επιτίθεται μαζικά και στο 78’ είχε δεύτερο δοκάρι, σε όμορφο πλασέ του Κομαρόφσκι έξω από την περιοχή. Τα λεπτά κυλούσαν και το άγχος έμοιαζε να κυριεύει τους γηπεδούχους, αλλά στο 88’ ο Μομό Γιανσανέ μ’ ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Ντούνταρ και χάρισε στη ομάδα του τη νίκη, σκοράροντας παράλληλα το ωραιότερο γκολ της πρώτης αγωνιστικής.

        Έδειξε ότι αφήνει πίσω της το σοκ του αποκλεισμού από την Ντιναμό Μπρεστ στα προημιτελικά του Κυπέλλου, όταν μετά από δύο «λευκές» ισοπαλίες έχασε στα πέναλτι και μαζί χάθηκε και η ευκαιρία για να βρεθεί στην τετράδα του θεσμού. Ο τεχνικός του κλαμπ Βιτάλι Ζουκόφσκι εμπνέει σιγουριά έχοντας συμπληρώσει δέκα χρόνια στο «τιμόνι» της ομάδας και περιμένει από τους παίκτες του να νικήσουν ξανά, καθώς πλέον ο στόχος είναι η είσοδος στην πρώτη τετράδα, έπειτα από την περσινή πέμπτη θέση. Δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ φέτος σε τρία επίσημα ματς ενώ σε όλα εμφανίστηκε και το Under.



        ΣΜΟΛΕΒΙΤΣΙ

        Συνδύασε την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία μ’ ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα, έστω κι αν χρειάστηκε να έχει την τύχη με το μέρος της. Κατάφερε να φύγει από την έδρα της Ντιναμό Μπρεστ μ’ ένα βαθμό (1-1) και να δείξει ότι θα είναι σκληρό «καρύδι» στη «μάχη» της παραμονής. Από τα πρώτα λεπτά έπαιξε μαζική άμυνα ούτως ώστε να προστατεύσει την εστία της. Οι γηπεδούχοι έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, δημιουργώντας πέντε καλές στιγμές στο πρώτο δεκάλεπτο. Παρά την αφόρητη πίεση κατάφερε να αντέξει μέχρι το ημίχρονο, με τον γκολκίπερ Φιλτσόφ να βρίσκεται σε σπουδαία μέρα.

        Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τη Σμολεβίτσι η οποία στο 55’ κατάφερε να πάρει προβάδισμα χάρη σε δυνατό διαγώνιο σουτ του Μουχαμέντοφ ο οποίος αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κι άνοιξε το σκορ. Η εικόνα του αγώνα πάντως δεν άλλαξε, καθώς οι πρωταθλητές συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και να πιέζουν. Βρήκαν σχετικά γρήγορα την ισοφάριση με κεφαλιά του Κίκι στο 69’, με την άμυνα των φιλοξενούμενων να αδρανεί σε μία εκτέλεση κόρνερ και να το «πληρώνει». Στο τελευταίο εικοσάλεπτο αμύνθηκε με «νύχια και με δόντια» για να κρατήσει τον πολύτιμο βαθμό και τα κατάφερε χάρη και στην απροσεξία των παικτών της Ντιναμό Μπρεστ στην τελική προσπάθεια.

        Το συγκρότημα του Αλεκσάντρ Μπράζεβιτς έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα της χρονιάς με τρία διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια και ο πόντος που πήρε στην πρεμιέρα θεωρείται «χρυσός». Την προσεχή αντίπαλό της τη συνάντησε και σε φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη στα τέλη Γενάρη και τη νίκησε 3-0, αλλά αυτό το παιχνίδι αναμένεται να είναι εντελώς διαφορετικό.

        Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Με εξαιρετική ψυχολογία θα πάνε σε αυτό το παιχνίδι και οι δύο αντίπαλοι. Η Ισλόχ μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Νεμάν Γκρόντνο, ενώ η Σμολεβίτσι έπαιξε το πιο δύσκολο εκτός έδρας ματς της χρονιάς απέναντι στην πρωταθλήτρια Ντιναμό Μπρεστ και κατόρθωσε να βγει αλώβητη από αυτήν τη δοκιμασία. Η αλλαγή έδρας πάντως καθιστά την Ισλόχ μεγάλο φαβορί, έστω κι αν ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ντιναμό Μινσκ. Η ποιότητα αναμένεται να παίξει ρόλο και θα εμπιστευτούμε την ομάδα από την πρωτεύουσα η οποία εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να φτάσει στη νίκη. Άσος.

        FACTS

        • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Ίσλοχ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
          Σημείο: Under

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Πρέμιερ Λιγκ
        Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        Πρέμιερ Λιγκ
          7 Ίσλοχ 30 45 13 6 11 47:46
          16 Σμολέβιτσι 29 14 3 5 21 27:72
        Εμφάνιση όλων

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες