8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ίπσουιτς - Φλίτγουντ Τάουν

3/3/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 320
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1534 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φλίτγουντ Τάουν - Ίπσουιτς στις 7/5/2023

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 40' Evans Ched

2ο Ημίχρονο 0 - 1

        Προϊστορία

        7/5/2023 Φλίτγουντ ΤάουνΊπσουιτς 2 - 2
        2/12/2022 ΊπσουιτςΦλίτγουντ Τάουν 1 - 1
        5/3/2022 Φλίτγουντ ΤάουνΊπσουιτς 0 - 2
        23/10/2021 ΊπσουιτςΦλίτγουντ Τάουν 2 - 1
        9/5/2021 ΊπσουιτςΦλίτγουντ Τάουν 3 - 1
        16/3/2021 Φλίτγουντ ΤάουνΊπσουιτς 2 - 0
        3/3/2020 ΊπσουιτςΦλίτγουντ Τάουν 0 - 1
        5/10/2019 Φλίτγουντ ΤάουνΊπσουιτς 0 - 1

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 54,283 32.8%
        X
        € 29,704 17.9%
        2
        € 81,670 49.3%
        Over
        € 6,374 44.3%
        Under
        € 8,005 55.7%

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        130 ψήφοι:

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Γήπεδο: Portman Road
        • Φυσικός χλοοτάπητας
        • Χωρητικότητα: 30311
        Κυνηγώντας το «τρένο» των πλέι οφ

        Κυνηγώντας το «τρένο» των πλέι οφ

        Δύο ομάδες με κοινούς στόχους συγκρούονται με σκοπό το τρίποντο που θα τις φέρει πιο κοντά στην είσοδό τους στα πλέι οφ ανόδου. Από ήττα προέρχονται οι γηπεδούχοι, από ισοπαλία οι φιλοξενούμενοι.

        ΙΠΣΟΥΙΤΣ

        Δοκιμάστηκε το περασμένο Σάββατο στην έδρα της Μπλάκμπουλ κι έφυγε ηττημένη με 2-1 χωρίς να παίξει χειρότερα από την αντίπαλό της. Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και είχε δύο καλές στιγμές, διαδοχικά τραγικά λάθη των αμυντικών αλλά και του τερματοφύλακα επέτρεψαν στους γηπεδούχους να προηγηθούν με σουτ του Ντιούσμπερι-Χολ από το ύψος της περιοχής στο 25’. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο αντίπαλοι στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Η ανωτερότητά της τελικά μετατράπηκε στο γκολ της ισοφάρισης στο 54’, με δράστη τον Φρέντι Σίαρς ο οποίος βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά μετά από 14 μήνες, στην πρώτη του συμμετοχή στο αρχικό σχήμα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Καμία ομάδα δεν φαινόταν να βολεύεται με το βαθμό της ισοπαλίας κι αμφότερες έψαχναν το γκολ της νίκης παίζοντας ανοιχτά. Οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες έχοντας μοιραίο τον σκόρερ Σίαρς, γλίτωσαν μία φορά χάρη στο οριζόντιο δοκάρι του Χόλι, αλλά στις καθυστερήσεις ο αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή Τζο Νάταλ δεν συγχώρησε και με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-1.

        Έχοντας συγκεντρώσει 52 βαθμούς σε 34 παιχνίδια βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα κι απέχει πέντε πόντους από την Όξφορντ η οποία είναι έκτη και κρατάει προς το παρόν στα χέρια της το τελευταίο εισιτήριο των πλέι οφ ανόδου. Το σύνολο του Πολ Λάμπερτ δεν είναι σε καμία περίπτωση ομάδα έδρας, καθώς έχει μαζέψει πιο πολλούς βαθμούς μακριά από το «Πόρτμαν Ρόουντ». Μπροστά στους οπαδούς της έχει 6-5-4 και τέρματα 23-16. Μόλις μία νίκη στα επτά πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει για το πρωτάθλημα φαίνεται ότι διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος σε κρίσιμο σημείο αλλά είναι ακόμα «ζωντανή».

        Ο κόουτς Πολ Λάμπερτ έστειλε το μήνυμα για τους αγώνες αυτής της εβδομάδας: «Έχουμε δύο αναμετρήσεις στο γήπεδό μας και θα πρέπει να νικήσουμε και στις δύο. Δεν έχει σημασία αν θα παίξουμε καλά, αλλά χρειαζόμαστε τους βαθμούς. Πρέπει να σταματήσουμε να χάνουμε εύκολα γκολ και κρίσιμους βαθμούς».

        Αγωνιστικά Νέα: Σοβαρά προβλήματα στην επίθεση καθώς θα λείψουν ξανά ο κορυφαίος στράικερ του κλαμπ Τζέιμς Νόργουντ (28/11) αλλά και ο Κέιντεν Τζάκσον (32/11). Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Ντάουνς (29/2). Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο 18χρονος επιθετικός Σίμπσον (1/0) ο οποίος έκανε ντεμπούτο στην ήττα από την Μπλάκπουλ.

        ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

        Αναβλήθηκε η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τρανμίρ που ήταν προγραμματισμένη για το περασμένο Σάββατο λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, εξαιτίας της βροχής που έπεφτε όλη την εβδομάδα. Την περασμένη Τρίτη είχε δοκιμαστεί στο «Στάδιο του Φωτός» από τη Σάντερλαντ και φλέρταρε μ’ ένα πολύ μεγάλο διπλό, αλλά τελικά έφυγε μ’ έναν βαθμό (1-1). Απείλησε στο πρώτο λεπτό και τελικά προηγήθηκε στο 5’ με υπέροχη ατομική ενέργεια του ΜακΚέι. Από εκείνο το σημείο δέχτηκε μεγάλη πίεση μέχρι το ημίχρονο, αλλά γλίτωσε μία φορά από το οριζόντιο δοκάρι του Κερνς, ενώ η άμυνά της στεκόταν αρκετά καλά. Στο δεύτερο μέρος κατόρθωσε να «σβήσει» κάπως το ματς, αλλά στο τελευταίο εικοσάλεπτο εντάθηκε ξανά η πίεση, καθώς δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και να απειλήσει με αξιώσεις, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν κενοί χώροι. Κι ενώ όλα έδειχναν όμως ότι θα έπαιρνε ένα παλικαρίσιο διπλό, τελικά λύγισε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Πάουερ να λυτρώνει με δεξί πλασέ τους γηπεδούχους.

        Αποτελεί μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας τη δεδομένη χρονική στιγμή. «Τρέχει» ένα εντυπωσιακό σερί εννιά αγώνων χωρίς ήττα, ενώ πριν την ισοπαλία με τη Σάντερλαντ είχε πανηγυρίσει πέντε διαδοχικές νίκες. Στηρίζεται στην έδρα της αλλά τον τελευταίο καιρό παρουσιάζεται εξαιρετικά βελτιωμένη και μακριά από το «σπίτι» της, καθώς έχει φτάσει τα τρία διπλά στις πέντε πιο πρόσφατες «εξορμήσεις» της. Αμφίσκορο έχει εμφανιστεί στα τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς που έχει δώσει. Με 55 βαθμούς σε 32 αναμετρήσεις στέκεται μόνη της στην όγδοη θέση της βαθμολογίας και σε περίπτωση νίκης θα «πιάσει» τη Σάντερλαντ στην πέμπτη θέση.

        Ο ούτως ή άλλως εκκεντρικός τεχνικός της ομάδας Τζόι Μπάρτον ήταν έξαλλος με τον διαιτητή του αγώνα με τη Σάντερλαντ, εξαιτίας των αρκετών καθυστερήσεων που κράτησε. Σχολιάζοντας την απόδοση του ρέφερι είπε: «Κατά τη γνώμη μου είναι ντροπή αυτό που συνέβη. Ξέρω ότι θα πληρώσω πρόστιμο και θα τιμωρηθώ γιατί έτσι γίνεται όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα». Η Αγγλική Ομοσπονδία τον τιμώρησε με πρόστιμο 2000 λιρών αλλά και με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών από τον πάγκο της Φλίτγουντ κι έτσι δεν θα καθοδηγήσει τους ποδοσφαιριστές του κόντρα στην Ίπσουιτς και την Μπλάκμπουλ το προσεχές Σάββατο.

        Αγωνιστικά Νέα: Κανένας νέος «πονοκέφαλος», σταθερά εκτός του τελευταίο καιρό οι βασικοί χαφ Τζόρνταν Ρόσιτερ (15/0) και Κάιλ Ντέμπσεϊ (21/1)

        Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από σοκ, καθώς στον προηγούμενο αγώνα τους δέχτηκαν γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Η μεν Ίπσουιτς ηττήθηκε από την Μπλάκπουλ, ενώ η Φλίτγουντ ισοφαρίστηκε από τη Σάντερλαντ. «Καίγονται» για νίκη οι γηπεδούχοι, όμως τον τελευταίο καιρό οι φιλοξενούμενοι έχουν τον τρόπο τους να τα καταφέρνουν. Θα ρισκάρουμε ποντάροντας στην ισοπαλία.

        FACTS

        • Η ομάδα Φλίτγουντ Τάουν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 αγώνες στη διοργάνωση Λιγκ 1.
          Σημείο: X2 με απόδοση 1.45 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Ίπσουιτς δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες στη διοργάνωση Λιγκ 1.
          Σημείο: X2 με απόδοση 1.45 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Φλίτγουντ Τάουν νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες στη διοργάνωση Λιγκ 1.
          Σημείο: 2 με απόδοση 2.75 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Φλίτγουντ Τάουν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας στη διοργάνωση Λιγκ 1.
          Σημείο: Ημ.X με απόδοση 1.93 στον ΟΠΑΠ

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΑΓΓΛΙΑ: Λιγκ 1
        Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        Λιγκ 1
          6 Φλίτγουντ Τάουν 35 60 16 12 7 51:38
          11 Ίπσουιτς 36 52 14 10 12 46:36
        Εμφάνιση όλων

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο AZAZAZA, με το υψηλότερο yield +1.55% στο [ΑΓΓΛΙΑ: Λιγκ 1] έπαιξε: X

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες