Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ζρίνσκι Μόσταρ - Άλκμααρ

21/9/2023 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 938
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 224 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Άλκμααρ - Ζρίνσκι Μόσταρ στις 30/11/2023

Προϊστορία

30/11/2023 ΆλκμααρΖρίνσκι Μόσταρ 1 - 0
21/9/2023 Ζρίνσκι ΜόσταρΆλκμααρ 4 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 5,662 5.6%
X
€ 22,656 22.6%
2
€ 72,066 71.8%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

168 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

8

2

Σουτ εκτός εστίας

5

35%

Κατοχή μπάλας

65%

2

Οφσάιντ

1

5

Αποκρούσεις

1

5

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

9

5

Φάουλ

15

15

Εκτελέσεις Φάουλ

5

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: HSK Zrinjski Stadium
  • Χωρητικότητα: 25000
  • Θεατές: 5100
Η ΑΖ έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην «πρωτάρα» Ζρίνσκι

Η ΑΖ έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην «πρωτάρα» Ζρίνσκι

Η Ζρίνσκι Μόσταρ φιλοξενεί την Άλκμααρ στην πρεμιέρα 5ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένουν εκτός συνέχειας. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1)Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

Για πρώτη φορά στη ιστορία της συμμετέχει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, οπότε αυτό από μόνο του συνιστά μεγάλη επιτυχία. Ως πρωταθλήτρια Βοσνίας πέρυσι ξεκίνησε την ευρωπαϊκή της περιπέτεια από τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου και απέκλεισε εύκολα με δύο νίκες την Ουράρτου, αλλά εν συνεχεία αποκλείστηκε αντίστοιχα με δύο ήττες από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και «υποβιβάστηκε» στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου απέκλεισε εύκολα τη Μπρέινταμπλικ και εξασφάλισε τη συμμετοχή στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, όπου και τελικά κατέληξε μετά τον αποκλεισμό από τη ΛΑΣΚ Λίντσερ στα πλεί οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Εντός συνόρων πάντως τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο καλά, αφού την περασμένη εβδομάδα που υπήρχε διπλή αγωνιστική, δέχθηκε ισάριθμα «χαστούκια» από Ποσούτζε (εντός) και Σεράγιεβο (εκτός), γνωρίζοντας ήττες με το ίδιο σκορ (1-0). Συνεπώς με 6 βαθμούς σε τέσσερα ματς είναι στη 10η θέση και στο χείλος της ζώνης του υποβιβασμού, αν και έχει από ένα έως και τρία ματς λιγότερα από τις ομάδες που προπορεύονται. Τουλάχιστον προβληματική η άμυνά της πάντως καθώς έχει δεχθεί ανελλιπώς γκολ στα τελευταία δέκα παιχνίδια της.

Αισιόδοξος ο τεχνικός Ράντουλιτς για την πρεμιέρα στους ομίλους, αφού δήλωσε σχετικά: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, κόντρα σε μία ομάδα που είναι πιο ποιοτική από εμάς, αλλά θεωρώ πως με τη βοήθεια των οπαδών μας μπορούμε να φτάσουμε ακόμα και στη νίκη».

Αγωνιστικά νέα: Νοκ άουτ οι αμυντικοί Μάγντιτς και Μπάρισιτς. Συμμετέχει για τρίτη σερί χρονιά στο Κόνφερενς Λιγκ, όπου πέρυσι έφτασε ως τα ημιτελικά της διοργάνωσης για να αποκλειστεί τελικά από τη μετέπειτα νικήτρια, Γουέστ Χαμ, με δύο ήττες, εκ των οποίων η δεύτερη εντός έδρας με τρομερά επεισόδια μετά οπαδών στο φινάλε. τερματίζοντας στην 4η θέση της Ερεντιβίζιε πέρυσι, ξεκίνησε την πορεία της φέτος από τον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, όπου απέκλεισε εύκολα τη Σάντα Κολόμα, αλλά στη συνέχεια είδε κι... έπαθε για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπραν, αφού μετά από δύο ισοπαλίες (1-1, 3-3) προκρίθηκε στη Νορβηγία στη διαδικασία των πέναλτι.

Όμιλος με παγίδες πάντως ο 5ος, στον οποίο συμμετέχει, αφού υπάρχει σε αυτον η άπειρη αλλά ισχυρή Άστον Βίλα και η επικίνδυνη Λέγκια Βαρσοβίας, οπότε το ξεκίνημα με νίκη στην έδρα της Ζρίνσκι θεωρείται αναγκαίο.

Η ΑΖ είναι σε πολύ καλή κατάσταση πάντως, καθώς έχει ξεκινήσει με 4Χ4 το στο πρωτάθλημα Ολλανδίας, με πρόσφατο «θύμα» της τη Σπάρτα Ρότερνταμ, που νίκησε με 2-0 εντός έδρας κι έτσι βρίσκεται στην κορυφή, όπου ισοβαθμεί με την Αϊντχόφεν.

«Το ματς θέλει προσοχή, αφού η Ζρίνσκι είναι μία ομάδα που στην έδρα της μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα και σίγουρα αξίζει να βρίσκεται εδώ» δήλωσε σχετικά ο προπονητής της Άλκμααρ, Πασκάλ Γιάνσεν

Αγωνιστικά νέα: Εκτός παραμένουν οι στόπερ Μάρτινς Ιντί και Χους, ο μπακ Ντε Βιτ, ο τερματοφύλακας Βέστερφελντ και ο μέσος Σχάουτεν που δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα φέτος, ενώ λόγω ίωσης τέθηκε νοκ άουτ και ο αναπληρωματικός επιθετικός Ποκού.

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Υπερτερεί της Ζρίνσκι σε όλα τα επίπεδα η Άλκμααρ, που έχει εμπειρία, φόρμα, ψυχολογία και ποιότητα απέναντι σε μία ομάδα που έχει να αντιπαρατάξει μόνο τον ενθουσιασμό της και την έδρα της στην «παρθενική» της συμμετοχή σε ομίλους. Εύκολα ή δύσκολα θεωρώ πως το διπλό θα επιβεβαιωθεί και το επιλέγω.

FACTS

  • Η ομάδα Άλκμααρ νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.58 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ζρίνσκι Μόσταρ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
5ος Όμιλος
  3 Άλκμααρ 6 6 2 0 4 7:12
  4 Ζρίνσκι Μόσταρ 6 4 1 1 4 6:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.15% έπαιξε: Goal
  • » Ο oopsanonymous, με το υψηλότερο yield +34.53% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 2
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +1.20% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες