2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ερυθρός Αστέρας - Χοφενχάιμ

Προϊστορία

3/12/2020 Ερυθρός ΑστέραςΧοφενχάιμ 0 - 0
22/10/2020 ΧοφενχάιμΕρυθρός Αστέρας 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 33,732 15.1%
X
€ 33,993 15.2%
2
€ 156,032 69.7%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:55

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

145 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Rajko Mitic
  • Χωρητικότητα: 55538
Δεν χάνει την πρώτη θέση η Χόφενχαϊμ

Δεν χάνει την πρώτη θέση η Χόφενχαϊμ

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Χόφενχαϊμ και ψάχνει απλά την ισοπαλία για να εξασφαλίσει την πρόκριση του. Αδιάφοροι βαθμολογικά οι Γερμανοί που δύσκολα θα χάσουν και την πρώτη θέση.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Πραγματοποίησε άλλη μία σοβαρή εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική και έφυγε με το το διπλό από την έδρα της Γάνδης (0-2). Προηγήθηκε με ένα φανταστικό γκολ του Πέτροβιτς μόλις στο 1’ στην μοναδική του φάση στο πρώτο μέρος, στο οποίο μπορεί να δέχθηκε πίεση αλλά κράτησε εύκολα το μηδέν. Παρόμοια η εικόνα και στην επανάληψη με την Γάνδη να είναι μπροστά, αλλά τον ίδιο να πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα με κεφαλιά του Μιλούνοβιτς στο 58’ και να κρατάει μάλιστα μέχρι το τέλος ανέπαφη την εστία του.

Την Κυριακή χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες επικράτησε με 3-0 της Ραντ Μπέογκραντ εντός έδρας και συνέχισε έτσι το νικηφόρο του σερί. Δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο της, προηγήθηκε με τον Πάβκοφ στο 17’ για να έρθει ο Μποάκι στο 41’ με προβολή να κάνει το 2-0. Έριξε ρυθμούς στην επανάληψη, είχε όμως τον έλεγχο και στο 59’ κλείδωσε στην ουσία τη νίκη του με πλασέ του Σπιριντόβιτς.

Αυτή ήταν η 7η σερί νίκη του σε όλες τις διοργανώσεις και οδεύει ολοταχώς για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Βρίσκεται στην πρώτη θέση με 44 βαθμούς, έντεκα παραπάνω από την 2η Παρτιζάν ενώ διαθέτει την καλύτερη επίθεση και άμυνα της κατηγορίας.

Έχει εξασφαλίσει στην ουσία την πρόκριση του, για να πάρει την πρώτη θέση όμως θα χρειαστεί καταρχάς να επικρατήσει με τρία γκολ διαφορά και πάνω της Χόφενχαϊμ ώστε να έχει έτσι πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Δείχνει σε καλή κατάσταση και θέλει να τεστάρει τις δυνάμεις του απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Σανόγκο (7/0), εκτός λόγω τραυματισμού ο εξτρέμ Κατάι (12/7), οι μπακ Ρόντιτς και Γκόμπελιτς (11/0) και ο μέσος Κανγκά (9/2). Αμφίβολη η συμμετοχή του μπακ Γκόμπελιτς (11/0).

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση την προηγούμενη αγωνιστική, έφυγε με το διπλό από την έδρα της Σλόβαν Λίμπερετς και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση της στους «32» της διοργάνωσης. Είχε τον έλεγχο στο παιχνίδι, σημάδεψε το δοκάρι στο 30’ , δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και τελικά άνοιξε το σκορ με τον Μπάουμγκαρντερ στο 77’ έπειτα και από λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, με τον Κράμαριτς να κάνει το 2-0 στο 89’ από το σημείο του πέναλτι.

Στη Μπουντεσλίγκα ωστόσο δεν έχει καταφέρει να γευτεί την χαρά της νίκης στους τελευταίους επτά αγώνες της (0-4-3) καθώς την Κυριακη ήρθε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της Μάιντζ. Μπορεί να είχε την ελαφριά υπεροχή στο πρώτο μέρος, σε μία αντεπίθεση ωστόσο στο 33’ έμεινε πίσω στο σκορ. Έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Μπεμπού στο 45’ για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά τελικά ήταν ο Τογκολέζος φορ ο οποίος με πλασέ στην κίνηση ισοφάρισε στο 62’. Χρειάστηκε την βοήθεια του δοκαριού στο 75’ για να κρατήσει την ισοπαλία ενώ τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκάιγκερ με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 80’.

Στην Ευρώπη μεταμορφώνεται, παίζει πιο ελεύθερα και συνεχίζει το νικηφόρο της σερί, την στιγμή που στη Μπουντεσλίγκα τα έχει βρει σκούρα. Οι 7 σερί αγώνες χωρίς νίκη την έχουν ριξει στην 12η θέση, μόλις στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού αλλά στην ομάδα δεν ανησυχούν ιδιαίτερα από την στιγμή που οι εμφανίσεις είναι καλές. Πολύ δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση του ομίλου καθώς για να συμβεί κάτι τέτοιο θα χρειαστεί να ηττηθεί με τρία γκολ διαφορά σήμερα από τον Ερυθρό Αστέρα για να υστερεί την τελευταία αγωνιστική στην ισοβαθμία. Την Δευτέρα υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ για την Μπουντεσλίγκα.

«Έχουμε ήδη προκριθεί και πλέον στόχος μας είναι η πρώτη θέση του ομίλου. Κάθε νίκη είναι σημαντική για εμάς και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Επίσης ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα θα μας δώσει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε παίκτες στο τελευταίο παιχνίδι που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής», τόνισε ο κόουτς Χένες.

Αγωνιστικά Νέα: Σταθερά εκτός οι στόπερ Χίμπνερ και Μπίτσακτσιτς (2/1), ο φορ Ανταμιάν (3/1), ο μπακ Σταφυλίδης και ο μεσοεπιθετικός Μπρουν Λάρσεν (2/0).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Στην ουσία και ο Ερυθρός Αστέρας έχει εξασφαλίσει την πρόκριση του καθώς η νίκη του με 5-1 επί της Λίμπερετς δύσκολα καλύπτεται , οπότε θα κυνηγήσει σήμερα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Από την άλλη η Χόφενχαϊμ στο Γιουρόπα Λιγκ έχει δείξει το καλό της πρόσωπο, αυτό που την ενδιαφέρει είναι να ανέβει βαθμολογικά στο πρωτάθλημα. Από την στιγμή που οι γηπεδούχοι θα επιτεθούν, θα πάμε με το over.

FACTS

  • Η ομάδα Ερυθρός Αστέρας δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X
  • Η ομάδα Ερυθρός Αστέρας νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1
  • Η ομάδα Χοφενχάιμ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ.
    Σημείο: 2

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Γιουρόπα Λιγκ: 12ος όμιλος
  1 Χοφενχάιμ 6 16 5 1 0 17:2
  2 Ερυθρός Αστέρας 6 11 3 2 1 9:4
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Nazareth, με το υψηλότερο yield +7.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες