4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελβετία - Αγγλία

9/6/2019 16:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 1006
0 - 0*
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1785 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αγγλία - Ελβετία στις 26/3/2022

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 23' Rose Danny
  2. 27' Lingard Jesse

2ο Ημίχρονο 0 - 0

    Παράταση 0 - 0

    1. 116' Xhaka Granit

    Πέναλτι 5 - 6

    1. Πεν. 1 Maguire Harry
    2. Πεν. 1 Zuber Steven
    3. Πεν. 2 Barkley Ross
    4. Πεν. 2 Xhaka Granit
    5. Πεν. 3 Sancho Jadon
    6. Πεν. 3 Akanji Manuel
    7. Πεν. 4 Sterling Raheem
    8. Πεν. 4 Mbabu Kevin
    9. Πεν. 5 Pickford Jordan
    10. Πεν. 5 Schar Fabian
    11. Πεν. 6 Dier Eric

    Προϊστορία

    26/3/2022 ΑγγλίαΕλβετία 2 - 1
    9/6/2019 ΕλβετίαΑγγλία 0 - 0
    11/9/2018 ΑγγλίαΕλβετία 1 - 0
    8/9/2015 ΑγγλίαΕλβετία 2 - 0
    8/9/2014 ΕλβετίαΑγγλία 0 - 2
    4/6/2011 ΑγγλίαΕλβετία 2 - 2
    7/9/2010 ΕλβετίαΑγγλία 1 - 3
    6/2/2008 ΑγγλίαΕλβετία 2 - 1

    ΤΖΙΡΟΣ

    1
    € 254,448 11.6%
    X
    € 147,537 6.7%
    2
    € 1,794,378 81.7%
    Over
    € 164,422 31.5%
    Under
    € 358,074 68.5%

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

    Κυριακή, 16:00

    ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

    1 X 2
    Over Under 1X 12 X2
    Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
    0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
    Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

    145 ψήφοι:

    ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

    • Γήπεδο: Estadio D Afonso Henriques, Guimaraes
    Για το γόητρο και το έξτρα ένα εκατομμύριο

    Για το γόητρο και το έξτρα ένα εκατομμύριο

    Ελβετία και Αγγλία αναμετρούνται στον μικρό τελικό του Nations League με έπαθλο την 3η θέση του τουρνουά και το ποσό των 5,5 εκατ. ευρώ. Ένα εκατομμύριο λιγότερο θα πάρει ο ηττημένος του σημερινού αγώνα.

    Τι ισχύει: Μικρός τελικός του Nations League που διεξάγεται στο Αφόνσο Ενρίκες» (30.000 θ.) του Γκιμαράες. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση, κι αν χρειαστεί πέναλτι.

    * 26ο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, με την Αγγλία να μετρά: 17-5-3

    ΕΛΒΕΤΙΑ

    Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στον ημιτελικό με την οικοδέσποινα Πορτογαλία αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 3-1, δεχόμενη δύο γκολ μετά το 87’. Μπήκε καλύτερα στο μτας αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της αλλά στο 25’ βρέθηκε πίσω στο σκορ από απευθείας φάουλ του Ρονάλντο. Προσπάθησε να απαντήσει και τα κατάφερε στο 57’ με αμφισβητούμενο πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ροντρίγκες. Πιο προσεκτικές οι ομάδες στη συνέχεια και εκεί που όλα έδειχναν παράταση, ο Ρονάλντο με δύο γκολ στο 88’ και το 90’ καθάρισε την υπόθεση πρόκριση για τους Ίβηρες

    Παρά τη μη παρουσία της στον τελικό, απέδειξε με την εμφάνιση της κόντρα στους Πορτογάλους ότι θεωρείται δίκαια μια από τις μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις, έχοντας κάνει μεγάλα άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Από αυτά που προκύπτουν από τις δηλώσεις των παικτών, η 3η θέση δεν περνά αδιάφορη από τους Ελβετούς, με τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς να δηλώνει πως δεν θα γίνουν πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την Πορτογαλία

    Αγωνιστικά Νέα: Κανένα νέο πρόβλημα. Τραυματίστηκε στην προετοιμασία ο συνήθως αναπληρωματικός φορ Εμπολό (Σάλκε) και στη θέση του κλήθηκε ο Οκαφόρ (μεσοεπιθετικός, Βασιλεία) ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης γεννημένος τον 21ο αιώνα που καλείται στην Εθνική Ελβετίας. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπούρκι (γκολκίπερ, Ντόρτμουντ), Λιχτστάινερ (μπακ, Αρσεναλ), Κλόζε (στόπερ, Νόριτς), Τζουρού (στόπερ, ΣΠΑΛ), Μεχμέντι (φορ, Βόλφσμπουργκ).

    Η αποστολή:

    Τερματοφύλακες: Γιαν Ζόμερ (Γκλάντμπαχ), Ιβόν Εμβογκό (Λειψία), Γιόνας Ομλιν (Βασιλεία).

    Αμυντικοί: Μάνουελ Ακάντζι (Ντόρτμουντ), Φάμπιαν Σαρ (Νιουκάστλ), Λορίς Μπενίτο (Γιουνγκ Μπόις), Ρικάρντο Ροντρίγκες (Μίλαν), Νίκο Ελβεντί (Γκλάντμπαχ), Μίκαελ Λανγκ (Γκλάντμπαχ), Κέβιν Εμπαμπού (Γιουνγκ Μπόις), Φρανσουά Μπουμπαντζέ (Τουλούζ).

    Μέσοι: Γκρανίτ Τζάκα (Αρσεναλ), Στίβεν Ζούμπερ (Στουτγάρδη), Εντμίλσον Φερνάντες (Φιορεντίνα), Ρέμο Φρέουλερ (Αταλάντα), Τζιμπρίλ Σο (Γιουνγκ Μπόις), Ρενάτο Στέφεν (Βόλφσμπουργκ), Ντενίς Ζακάρια (Γκλάντμπαχ).

    Επιθετικοί: Σερντάν Σακίρι (Λίβερπουλ), Αλμπιάν Αγιέτι (Βασιλεία), Γιόσιπ Ντρίμιτς (Γκλάντμπαχ), Χάρις Σεφέροβιτς (Μπενφίκα), Νοά Οκαφόρ (Βασιλεία)

    ΑΓΓΛΙΑ

    Δεν τα κατάφερε στον ημιτελικό με την Ολλανδία, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 στην παράταση (1-1 κ.δ). Μέτριο το πρώτο μέρος, με την ίδια να προηγείται στο 32’ με πέναλτι του Ράσφορντ, σε φάση που ξεκίνησε από τραγικό λάθος του Ντε Λιχτ. Στο δεύτερο μέρος δέχτηκε αρκετή πίεση και στο 73’ ισοφαρίστηκε μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο τελευταίο τέταρτο πήρε ρίσκα ψάχνοντας το 2-1 και στο 84’ βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ. Όλα κρίθηκαν στην παράταση, όπου υπέπεσε σε τραγικά λάθη και μοιραία γνώρισε την ήττα με 3-1.

    «Χάσαμε εξαιτίας των λαθών μας. Δεν ήταν λάθη στην τακτική. Στόχος τώρα να κλείσουμε καλά τη σεζόν. Δε θέλω να κάνω πολλές αλλαγές» δήλωσε ο τεχνικός Σάουθγκεϊτ. Με την παρουσία της στο τελευταίο Μουντιάλ, όπου έφτασε ως τα ημιτελικά, αλλά και με τις εμφανίσεις της στο Nations League, έδειξε πως έχει αλλάξει επίπεδο

    Αγωνιστικά Νέα: Κανένα πρόβλημα για τον Άγγλο τεχνικό, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι θα προβεί σε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Ολλανδία. Σε σχέση με την αποστολή του Μαρτίου, απουσιάζουν οι τραυματίες άσοι της Τσέλσι, Λόφτους-Τσικ (μέσος) και Χάντσον Οντόι (εξτρέμ), οι μπακ Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Τρίπιερ (Τότεναμ) και οι μέσοι Γουίνκς (Τότεναμ), Γουόρντ Πράουζ (Σαουθάμπτον).

    Η αποστολή:

    Τερματοφύλακες: Τζόρνταν Πίκφορντ (Εβερτον), Τζακ Μπάτλαντ (Στόουκ), Τομ Χίτον (Μπέρνλι)

    Αμυντικοί: Κάιλ Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι), Τρεντ Αλεξάντερ – Αρνολντ (Λίβερπουλ), Μπεν Τσίλγουελ (Λέστερ), Τζόε Γκόμεζ (Λίβερπουλ), Μάικλ Κιν (Εβερτον), Χάρι Μαγκουάιρ (Λέστερ), Ντάνι Ρόουζ (Τότεναμ), Τζον Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι)

    Μέσοι: Ερικ Ντάιερ (Τότεναμ), Ντέλε Αλι (Τότεναμ), Ρος Μπάρκλεϊ (Τσέλσι), Φαμπιάν Ντελφ (Μάντσεστερ Σίτι), Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ), Ντέκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ)

    Επιθετικοί: Χάρι Κέιν (Τότεναμ), Γέσε Λίνγκαρντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μάρκους Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τζέιντον Σάντσο (Ντόρτμουντ), Ραχίμ Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Καλούμ Γουίλσον (Μπόρνμουθ)

    Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

    Εκτίμηση

    Παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θα ήθελαν να αποφύγουν. Οι δύο τεχνικοί επιβεβαίωσαν ότι θα προβούν σε ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα και μένει να φανεί ποια ομάδα θα δείξει μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη. Από τα παιχνίδια που μπορούν να πάνε παντού, με τους μπουκ πάντως να υποτιμούν ξανά την Ελβετία, που έδειξε πολύ καλό πρόσωπο (και) στον ημιτελικό. Πάμε με τον άσο καθαρά λόγω απόδοσης, θα έπρεπε να ήταν πιο ισορροπημένο το σετ

    ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

    ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

    • » Ο pouli, με το υψηλότερο yield +1.21% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: X

    Τι ψήφισαν οι Top Users

    Πείτε τη γνώμη σας:

    Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

    Περισσότερες Αναλύσεις

    Στοιχηματικές πλατφόρμες