6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρουμιγί - Μονακό

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,335 1.7%
X
€ 2,940 3.8%
2
€ 72,307 94.4%
Over
€ 944 85.4%
Under
€ 161 14.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:15

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

109 ψήφοι:

Η ομάδα-έκπληξη απειλεί και τη Μονακό

Η ομάδα-έκπληξη απειλεί και τη Μονακό

Η Ρουμιγί θα κοντραριστεί με τη Μονακό στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Γαλλίας. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στην τέταρτη κατηγορία που όμως έχει διακοπεί, ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από νίκη στην έδρα της Ρεμς.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι για τα ημιτελικά του γαλλικού Κυπέλλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας η πρόκριση θα κριθεί απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι χωρίς να μεσολαβήσει παράταση. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Παρί Σεν Ζερμέν την προσεχή Τετάρτη (19/5).

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΡΟΥΜΙΓΙ

Έχει ήδη γράψει ιστορία και το γνωρίζει πολύ καλά. Άλλωστε δεν είναι συχνό φαινόμενο μία ομάδα από την τέταρτη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου να φτάνει μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας, έστω κι αν πρόκειται για μία διοργάνωση που παραδοσιακά κρύβει εκπλήξεις. Ξεκίνησε από πολύ νωρίς τις υποχρεώσεις της κι αρχικά απέκλεισε τη Ντιβονέ με 5-3 και στη συνέχεια την Οϊνό με 1-0. Το επόμενο βήμα ήταν κόντρα στη Μανιβάλ που δεν χρειάστηκε καν αγώνας. Για να βρεθεί στο γύρο των «64» άφησε εκτός συνέχειας τη Λιμονέστ, επικρατώντας 6-5 στα πέναλτι μετά από «λευκή» ισοπαλία (0-0), ενώ προκρίθηκε εύκολα νικώντας 5-1 τη Σεντ Πριέ. Στους «64» συναντήθηκε με τη Λε Μεζιέ και προκρίθηκε ξανά στα πέναλτι, μετά από 0-0. Και στο γύρο των «32» έκαμψε την αντίσταση της Ανεσί στα πέναλτι, με τη συγκεκριμένη διαδικασία να φαίνεται ότι της ταιριάζει απόλυτα. Για τους «16» διέλυσε τη Λε Πουί με 4-0 και πλέον είχε φτάσει στα προημιτελικά. Εκεί κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Τουλούζ, ομάδα που παίζει στη Λιγκ 2. Ανέτρεψε τα προγνωστικά και πανηγύρισε μία μεγάλη εντός έδρας νίκη με 2-0, παίρνοντας το εισιτήριο για την τετράδα.

Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της Ρουμιγί στο Κύπελλο ολοκληρώθηκαν Under και No Goal. Η πορεία της στο πρωτάθλημα ήταν πολύ σύντομη. Συμμετείχε στο τρίτο γκρουπ της 4ης κατηγορίας του γαλλικού ποδοσφαίρου και πρόλαβε να παίξει όλα κι όλα εννιά παιχνίδια. Άλλωστε από τα τέλη του προηγούμενου Οκτώβρη αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί η δράση, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού που έκανε την κατάσταση περίπλοκη. Μέχρι τότε βρισκόταν στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά ακόμα ήταν πολύ νωρίς.

Στην άκρη του πάγκου της βρίσκεται την τελευταία τριετία ο Γαλλοαλγερινός Φατσά Αμγκάρ. Ανέλαβε το καλοκαίρι του 2018 και συνεχίζει να την καθοδηγεί, βοηθώντας τη να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του γαλλικού Κυπέλλου. Πλέον θα αναζητήσει ακόμα μία υπέρβαση, με τις πιθανότητες φυσικά να μην είναι με το μέρος της κόντρα στη Μονακό. Μιλώντας για την ιστορική πρόκληση επισήμανε: «Πάντα θες περισσότερα και ονειρευόμαστε την πρόκριση. Έχουμε ήδη πετύχει πολλά».

Αγωνιστικά Νέα: Τρία προβλήματα, αφορούν τους αμυντικούς Μικόντ (5/0), Ντι Στέφανο (4/0) και τον μέσο Λεβέκ (4/0).



ΜΟΝΑΚΟ

Αποδεικνύει ότι αν και πρόκειται για εξαιρετικά νεανική ομάδα, δεν έχει πρόβλημα να κρατήσει «δύο καρπούζια» κάτω από την ίδια μασχάλη. Στο Κύπελλο ξεκίνησε την πορεία της στις αρχές του περασμένου Φλεβάρη νικώντας 1-0 εκτός έδρας την Γκρενόμπλ, χάρη σε γκολ του Γιόβετιτς στο πρώτο ημίχρονο. Για τους «32» κλήθηκε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Νις, στο παραδοσιακό ντέρμπι της Κυανής Ακτής. Ήταν ανώτερη και με «καθαρή» νίκη (2-0), άφησε τους «αετούς» εκτός συνέχειας και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «16». Εκεί στάθηκε τυχερή στην κλήρωση και φιλοξένησε τη Μετς. Ήταν καλύτερη σχεδόν σε ολόκληρη την αναμέτρηση και δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει. Δεν τα κατάφερε και το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Ευτυχώς για εκείνη δεν αστόχησε κανείς ποδοσφαιριστής της και πήρε προκρίθηκε με 5-4 στα προημιτελικά. Το έργο της ήταν δύσκολο απέναντι στη Λυών, όμως νίκησε εκτός έδρας με 2-0, έχοντας και την τύχη με το μέρος της, μια και δεν ενθουσίασε με την απόδοσή της. Τα γκολ είχαν σημειώσει ο Μπεν-Γεντέρ και ο Φόλαντ.

Η Μονακό πάντως έχει σοβαρό στόχο και στο πρωτάθλημα. Την περασμένη Κυριακή έπαιξε εκτός έδρας με τη Ρεμς και πήρε μία επαγγελματική νίκη με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε από τον Ματαζό με τη συμπλήρωση του εικοσαλέπτου. Στη συνέχεια φάνηκε ξανά ότι δεν διανύει περίοδο φόρμας, όμως διαφύλαξε το υπέρ της αποτέλεσμα κι έφυγε με το «τρίποντο». Βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μαζέψει 74 βαθμούς κι ελπίζει ότι θα παραμείνει εκεί, προκειμένου να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Ο τεχνικός του συλλόγου Νίκο Κόβατς -ο οποίος έχει χάσει μία φορά σε 20 αγώνες Κυπέλλου ως προπονητής- επισήμανε: «Στον αγώνα με τη Ρεμς θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει πιο εύκολα, εφόσον τελειώναμε τον αγώνα στις ευκαιρίες που είχαμε. Δεν το κάναμε και στο τέλος είχαμε άγχος διότι ξέραμε ότι πάντα είναι πιθανό να δεχθείς κάποιο γκολ από στατική φάση. Τώρα έχουμε επικεντρωθεί στον ημιτελικό Κυπέλλου με τη Ρουμιγί. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτίουν τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας τους οι αναπληρωματικοί επιθετικοί Πελέγκρι (15/1) και Γκεμπέλς (14/1). Ξεκουράζεται ο βασικός πορτιέρο Λεκόμτ (26/0). Θα λείψουν ξανά λόγω τραυματισμού ο εξτρέμ Σοφιάν Ντιόπ (32/7) και ο στράικερ Γιόβετιτς (29/6). Απών και ο εξτρέμ Ντιατά (10/1).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια σε αυτό το ζευγάρι. Η Ρουμιγί έχει ήδη κατορθώσει να γράψει ιστορία φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά και θα ήταν ονειρικό για εκείνη να βρεθεί στον τελικό. Ωστόσο τα πάντα θα κριθούν από τη Μονακό. Ο Νίκο Κόβατς θεωρείται «μετρ» στον θεσμό του Κυπέλλου και στην προπονητική του καριέρα έχει ηττηθεί μόνο μία φορά για τον συγκεκριμένο θεσμό. Η λογική λέει ότι οι Μονεγάσκοι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα. Αν έπρεπε να στηρίξουμε κάποια επιλογή θα ήταν το αμφίσκορο, καθώς οι γηπεδούχοι θα κάνουν τα πάντα για να βρουν έστω ένα γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Μονακό νίκησε στους τελευταίους 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.15 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ρουμιγί, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.36 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρουμιγί νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Κύπελλο.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 9.20 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
13/5/2021
Ρουμιγί
Μονακό
1 - 5

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο gode88, με το υψηλότερο yield +15.42% στο [ΓΑΛΛΙΑ: Κύπελλο] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες