Πατάμε στη φόρμα της Ντρίτα
Πρώτο ματς για τα πλέι οφ, ακολουθεί ρεβάνς (27/8). Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.
ΝΤΡΙΤΑ
Η Ντρίτα απαλλαγμένη από το «φάντασμα» του Ζεκίριγια Ραμαντάνι από τον πάγκο της, δείχνει τελείως διαφορετική ομάδα. Διέλυσε στον περασμένο γύρο με συνολικό σκορ 9-1 την Τρε Φιόρι, καθώς μετά το 4-1 στο Σαν Μαρίνο, την υποδέχθηκε στο Κόσοβο και την κέρδισε με 5-0. Σε αυτή την αναμέτρηση έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ο νέος τεχνικός, Αρντίγιαν Νουχίου.
Ο Ενγκουένα σκόραρε τα δύο πρώτα γκολ στο 20' και στο 41', ενώ πριν βγει το πρώτο μέρος ο Μανάι έκανε το 3-0. Στο 47' ο Αρτούρ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, για να μπει το κερασάκι στην τούρτα στο 60', ξανά με σκόρερ τον Μανάι. Η Ντρίτα μπήκε με το δεξί και εντός συνόρων, αφού την περασμένη Κυριακή κέρδισε με 5-3 το ντέρμπι με τη Λιάπι.
Προηγήθηκε με 2-0 το σύνολο του Νουχίου, όμως πριν βγει το πρώτο ημίχρονο είχε ισοφαριστεί σε 2-2. Από το 48' μέχρι το 74' είχε μετατρέψει σε παράσταση για ένα ρόλο το ματς η Ντρίτα και κέρδιζε με 5-2, για να διαμορφωθεί το τελικό 5-3 στο 83'. Την Πρίστινα αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή (23/8) για το εγχώριο Πρωτάθλημα.
Αγωνιστικά Νέα: Ο Κοσοβάρος προπονητής θα επαναφέρει την ενδεκάδα που κέρδισε την Τρε Φιόρι την περασμένη εβδομάδα, καθώς στο εγχώριο Πρωτάθλημα άλλαξε τους 5 από τους 11. Νέα ζητήματα απουσιών δεν προέκυψαν, όμως παραμένουν δεδομένα στα πιτς οι χρήσιμοι μέσοι Μουσταφά και Μέσα.
ΙΝΤΕΡ ΚΛΑΜΠ ΕΣΚΑΛΔΕΣ
Η Ίντερ Κλουμπ Εσκάλδες έδειξε χαρακτήρα και μετά τον αποκλεισμό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς, μπόρεσε να ανταποκριθεί στα διπλά παιχνίδια με τη Φλόρα Ταλίν, στον 3ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ.
Η ομάδα του Φελίπ Ορτίζ κέρδισε και τις δύο αναμετρήσεις απέναντι στους Εσθονούς, αρχικά με 2-0 στην Ανδόρα και έπειτα με 4-0 εκτός. Ο Μολίνα ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στην Ίντερ Κλουμπ Εσκάλδες στο 17'. Η Φλόρα Ταλίν προσπάθησε να αντιδράσει, όμως δεν βρήκε την ισοφάριση στο καλό της μέρος μέχρι να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη από το 69' μέχρι το 81' η ομάδα από την Ανδόρα σκόραρε τρία τέρματα.
Ο Τσουαΐμπ σκόραρε δύο φορές, το 2-0 και το 4-0, ενώ ενδιάμεσα είχε διαμορφώσει προσωρινά το 3-0 ο Αρεγιάνο. Εντός συνόρων δεν έχει ακόμα υποχρεώσεις η Πρωταθλήτρια Ανδόρας και επικεντρώθηκε αποκλειστικά στην αποψινή αναμέτρηση. Μία νίκη στα τελευταία οκτώ εκτός στην Ευρώπη (1-2-5) μετράνε οι φιλοξενούμενοι.
Αγωνιστικά Νέα: Ο Ισπανός προπονητής δεν αντιμετωπίζει ζητήματα απουσιών και δύσκολα θα αλλάξει πράγματα στο αρχικό σχήμα. Έξι παίκτες έχουν μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας και συγκεκριμένα οι Εραγί (Α), Τόρες (Μ), Βάργκας (Α), Γκαρθία (Μ), Κάτσε (Ε), Φιγκεϊρέδο (Ε), με τις επιλογές των Εραγί και Τόρες να προξενούν προβληματισμό.
Εκτίμηση
Η Ντρίτα δείχνει αναγεννημένη τις τελευταίες δύο ομάδες και σκοράρει ακατάπαυστα. Θα μπει με σκοπό να επιβληθεί από νωρίς απέναντι στην Ίντερ Κλουμπ Εσκάλδες και να πάρει τον έλεγχο της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να πέρασαν το εμπόδιο της Φλόρα Ταλίν, όμως οι Κοσοβάροι είναι καλύτερη ομάδα και εκτός το σύνολο από την Ανδόρα δεν πείθει. Άσος.
γκ γκ