6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γιούνγκ Μπόις - Φερεντσβάρος

18/8/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 775
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 982 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φερεντσβάρος - Γιούνγκ Μπόις στις 24/8/2021

1ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 13' Jordan Siebatcheu Theoson
  2. 14' Boli Franck
  3. 16' Elia Meschack
  4. 19' Zesiger Cedric
  5. 22' Kharatin Igor
  6. 25' Hefti Silvan
  7. 26' Elia Meschack
  8. 40' Sierro Vincent

2ο Ημίχρονο 3 - 2

  1. 48' Laidouni Aissa
  2. 65' Garcia Ulisses
  3. 69' Blazic Miha
  4. 82' Boli Franck

      Προϊστορία

      24/8/2021 ΦερεντσβάροςΓιούνγκ Μπόις 2 - 3
      18/8/2021 Γιούνγκ ΜπόιςΦερεντσβάρος 3 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 863,772 88.5%
      X
      € 57,316 5.9%
      2
      € 55,370 5.7%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      134 ψήφοι:

      Φαβορί οι γηπεδούχοι, για ένα καλό αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι

      Φαβορί οι γηπεδούχοι, για ένα καλό αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι

      Η Γιουνγκ Μπόις υποδέχεται στην Ελβετία την Φερεντσβάρος για το 1ο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

      Τι ισχύει: Πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Φερεντσβάρος. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος το παιχνίδι οδηγείται στην παράταση και αν χρειαστεί έπειτα στην διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής «μπαίνει» στους ομίλους του Champions League, ο ηττημένος σε αυτούς του Europa.

      ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

      Έδειξε χαρακτήρα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κλουζ, η ισοπαλία που πήρε στο τέλος του πρώτου παιχνιδιού την έκανε μεγαλύτερο φαβορί και με το 3-1 στον επαναληπτικό πήρε μία σημαντική πρόκριση. Τα πράγματα μάλιστα δεν ξεκίνησαν καλά καθώς μόλις στο 4’ από ένα λάθος στην άμυνα της βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά η αντίδραση της ήταν σχεδόν άμεση. Στο 23’ ο Σιεμπάτσε με κεφαλιά ψαράκι ισοφάρισε και δύο λεπτά μετά ο Μουμί με μία βολίδα εκτός περιοχής έκανε την ανατροπή. Με την ψυχολογία που είχε έψαξε και 3ο τέρμα, ο Φάσναχτ σε δύο περιπτώσεις δεν τα κατάφερε αλλά ήρθε και πάλι ο Σιεμπάτσε στο 42’ με κοντινή προβολή να κάνει το 3-1.

      Ο ρυθμός στην επανάληψη έπεσε, η ίδια είχε τον έλεγχο και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο απλά όταν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 63’. Ήταν πολύ δύσκολο να χάσει την πρόκριση έπειτα και έτσι κράτησε σχετικά εύκολα το υπέρ της σκορ.

      Το Σάββατο στο Κύπελλο πέρασε ένα εύκολο απόγευμα καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 1-4 της Λιτάου. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη, πέτυχε δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και έτσι το ενδιαφέρον της στράφηκε στο σημερινό παιχνίδι. Αγωνίστηκε με μίγμα βασικών και αναπληρωματικών και πέρασε εύκολα στην επόμενη φάση.

      Στο πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά, είναι στο -5 από την Βασιλεία αλλά έχουν περάσει μόλις 3 αγωνιστικές και υπάρχει δρόμος ακόμα. Πριν την Κλουζ απέκλεισε με δύο νίκες την Σλόβαν Μπρατισλάβας, παραμένει αήττητη στα προκριματικά.

      Έχει ψυχολογία, είναι το φαβορί απέναντι στην Φερεντσβάρος και θέλει να πάρει από τώρα αποτέλεσμα πρόκρισης. Το παιχνίδι με την Λουγκάνο που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 21 Αυγούστου αναβλήθηκε ώστε η ομάδα να προετοιμαστεί καλύτερα για αυτά τα 2 παιχνίδια.

      «Η ομάδα είναι έτοιμη γι’ αυτό το παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Περιμένω την αντίπαλο μας να παίξει κυρίως με αντεπιθέσεις, είμαστε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη», σχολίασε ο κόουτς Βάγκνερ.

      Αγωνιστικά Νέα Συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει ο μέσος Άμπισχερ (3/0). Παραμένουν εκτός φορ Ενσαμέ, o βασικός κίπερ Μπαλμός και ο αμυντικός Λούστενμπεργκερ.

      ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

      Άντεξε στην πίεση της Σλάβια Πράγας στον επαναληπτικό, είχε να υπερασπιστεί και τη νίκη της με 2-0 στον πρώτο αγώνα και έτσι η ήττα με 1-0 στην Τσεχία, την έστειλε στα πλέι οφ και σε μία σίγουρα εξασφαλισμένη ευρωπαϊκή συμμετοχή. Έχασε μάλιστα μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 19’ όταν το σουτ του Ενγκουέν απέκρουσε με υπερένταση ο αντίπαλος τερματοφύλακας και τελικά είδε την αντίπαλο της να παίρνει το προβάδισμα στο 36’. Στην επανάληψη κλείστηκε στην άμυνα της, δεν απείλησε ούτε μία φορά και απλά έβλεπε τα σουτ των αντιπάλων της να καταλήγουν άουτ.

      Στο πρωτάθλημα μετά την αναπάντεχη ήττα της πρεμιέρας, έδειξε και πάλι το καλό της πρόσωπο και επιβλήθηκε με 4-1 εντός έδρας της Μεζοκόβεσντ-Ζόρι. Ο κόουτς Στέγκερ αποφάσισε να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές του, η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 6’ αλλά στις καθυστερήσεις με γκολ των Μπόλι και Μακ έκανε την ανατροπή. Το 2ο μέρος ήταν μοιρασμένο αλλά το τέρμα του Ουζούνι στο 68’ «καθάρισε» το παιχνίδι, για να έρθει στο 94’ ο Μπόλι να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

      Μετά από αποχή ενός έτους, εξασφάλισε και πάλι την συμμετοχή της σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στόχος είναι το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά αυτή τη στιγμή είναι το αουτσάιντερ. Βέβαια δεν ήταν το φαβορί ούτε απέναντι στην Σλάβια Πράγας αλλά έκανε την έκπληξη.

      Αγωνιστικά Νέα Αποβλήθηκε και θα απουσιάσει ο μπακ Tσίβιτς, τραυματίας ο μέσος Σιγκέρ.

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Γιουνγκ Μπόις θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει από σήμερα ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Έδειξε σε καλή κατάσταση απέναντι στην Κλουζ, ειδικά όταν πιέστηκε, είναι το φαβορί και τώρα και θα είναι αποτυχία για την ίδια αν δεν βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Φερεντσβάρος από την άλλη λογικά θα παρουσιαστεί σήμερα με μία πιο αμυντική τακτική, αν θυμίσει την ομάδα που είδαμε απέναντι στην Σλάβια Πράγας ίσως και να μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Θα πάμε με το under.

      FACTS

      • Η ομάδα Γιούνγκ Μπόις δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.07 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Φερεντσβάρος νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ.
        Σημείο: 2 με απόδοση 6.85 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.06% έπαιξε: Goal
      • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +15.17% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Goal
      • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +8.87% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες