Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γιούνγκ Μπόις - Άγιαξ

Προϊστορία

18/3/2021 Γιούνγκ ΜπόιςΆγιαξ 0 - 2
11/3/2021 ΆγιαξΓιούνγκ Μπόις 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 84,114 13.5%
X
€ 48,930 7.8%
2
€ 491,836 78.7%
Over
€ 24,331 74.9%
Under
€ 8,165 25.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

240 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade de Suisse Wankdorf
  • Χωρητικότητα: 31783
Ταξίδι αναψυχής στην Ελβετία για τους φιλοξενούμενους

Ταξίδι αναψυχής στην Ελβετία για τους φιλοξενούμενους

Η Γιουνγκ Μπόις φιλοξενεί τον Άγιαξ σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» της Σεντ Γκάλεν, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εκτός έδρας την Τσβόλε.

Α’ Αγώνας: Άγιαξ - Γιουνγκ Μπόις 3-0

Τι ισχύει: Επαναληπτικός αγώνας για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Ισχύει το εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση ακριβώς ίδιου σκορ με τον πρώτο αγώνα θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Η πρόκριση επί της Λεβερκούζεν έκανε τον Άγιαξ να είναι πιο υποψιασμένος απέναντί της κι αυτό φάνηκε στον πρώτο αγώνα στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα». Δεν μπόρεσε να αντέξει μέχρι το τέλος και η ήττα με 3-0 την αναγκάζει να κυνηγάει πλέον ένα θαύμα για να μην σταματήσει η φετινή της ευρωπαϊκή πορεία στους «16» της διοργάνωσης. Από τα πρώτα λεπτά περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο με την πίεση να είναι έντονη από τους Ολλανδούς. Κινδύνευσε τέσσερις φορές μέχρι το 20’ όμως ο γκολκίπερ Φαβρ έμοιαζε να έχει «κατεβάσει ρολά» και να μην επιτρέπει να καταλήξει η μπάλα στο βάθος της εστίας του. Ισορρόπησε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου δίχως να κατορθώσει να φανεί επικίνδυνη. Παρόμοια η εικόνα και στην επανάληψη. Στο 62’ οι αμυντικοί της δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Κλάασεν σκόραρε για το 1-0. Ήθελε αλλά δεν ήταν ικανή να αντιδράσει και στο 82’ ο Τάντιτς έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα της για το 2-0. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 90’ ο Μπρομπέι πέτυχε το 3-0 κι επί της ουσίας την καταδίκασε.

Η Γιουνγκ Μπόις παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και την περασμένη Κυριακή κόντρα στη Σεντ Γκάλεν εκτός έδρας. Λίγο έλειψε να ηττηθεί όμως τελικά κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 2-2 φέρνοντας τον αγώνα στα ίσα στο 82’ με γκολ του Ελία κι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί δύο φορές. Μετράει τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες στην εγχώρια λίγκα όμως θα κατακτήσει τον τίτλο, με τη διαφορά από τη 2η Σερβέτ να είναι στους 17 βαθμούς. Τα επτά από τα δέκα φετινά ματς της στο Γιουρόπα Λιγκ ολοκληρώθηκαν Over.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελβετίας Γεράρδο Σοάν επισήμανε: «Το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν βαρύ και οι αντίπαλοι έχουν βάλει υποθήκη πρόκρισης. Δεν καταφέραμε να παίξουμε το καλύτερό μας παιχνίδι πριν από μία εβδομάδα. Με μία καλή αρχή όμως όλα είναι πιθανά. Πρέπει να αμυνθούμε πιο επιθετικά και να μην αφήσουμε τον Άγιαξ να αναπτυχθεί. Αυτά τα μαθήματα πήραμε από το πρώτο ματς. Έχουμε αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε θαυμάσια απέναντι σε σπουδαίες ομάδες. Η στάση μας θα είναι καθοριστική γιατί ο αντίπαλος έχει μεγάλη ποιότητα».

Αγωνιστικά Νέα: Απών λόγω τιμωρίας ο μέσος Άμπισερ (18/0). Ταλαιπωρείται από τραυματισμό και θα λείψει ξανά ο βασικός γκολκίπερ Μπάλμοος (22/0), όμως θα προλάβει ο αμυντικός Καμαρά (19/0). Δεν επηρεάζουν οι μακροχρόνιες απουσίες του αμυντικού χαφ Περέιρα (4/0) και του κεντρικού μέσου Πετινιάτ (0/0).



ΑΓΙΑΞ

Πριν από μία εβδομάδα κλήθηκε να κοντραριστεί εντός έδρας με τη Γιουνγκ Μπόις έχοντας στο μυαλό του το κάζο της Λεβερκούζεν που έμεινε εκτός συνέχειας από τους πρωταθλητές Ελβετίας χωρίς κανείς να το περιμένει. Παρουσιάστηκε σοβαρός, πειθαρχημένος και υπομονετικός και πανηγύρισε μία «καθαρή» νίκη με 3-0 που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα του δώσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα και δημιούργησε πέντε ευκαιρίες μέχρι το 20’, με τον Βραζιλιάνο Άντονι να είναι ο κύριος εκφραστής των προσπαθειών χωρίς όμως να μπορέσει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Έπεσε κάπως η απόδοσή του μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου όμως στην επανάληψη πίεσε ξανά αναζητώντας το γκολ. Το βρήκε στο 62’ με τον Κλάασεν ο οποίος δεν αστόχησε μέσα από την περιοχή. Είκοσι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Τάντιτς να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, ενώ στο 85’ ο Μπρομπέι είχε δοκάρι. Δεν απογοητεύτηκε και στο 90’ διαμόρφωσε με ψύχραιμο πλασέ το τελικό 3-0.

Αυτή ήταν ακόμα μία νίκη για τον Άγιαξ μέσα στο 2021, καθώς δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει όλους τους στόχους του. Στην Ερεντιβίζιε φαίνεται ότι δεν θα συναντήσει δυσκολίες. Την περασμένη Κυριακή επικράτησε εκτός έδρας της Τσβόλε με 2-0 χάρη σε τέρματα των Νέρς και Ταλιαφίκο και ξέφυγε με οκτώ βαθμούς από την 2η Αϊντχόφεν η οποία έχει κι ένα παιχνίδι περισσότερο. Παράλληλα βρίσκεται και στον τελικό του Κυπέλλου όπου θα συγκρουστεί με την Φίτεσε. Και τα τρία ματς που έχει παίξει φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν Over.

«Θα πρέπει να φτάσουμε σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο για να κερδίσουμε ξανά. Σίγουρα οι αντίπαλοι πήραν το μάθημά τους από τον πρώτο αγώνα. Μπορούν σίγουρα να παίξουν διαφορετικά αλλά αυτό εξαρτάται κυρίως από εμάς και πως θα εμφανιστούμε. Αν περιμένουμε εμείς εκείνους να επιτεθούν και ψάξουμε αλλιώς ευκαιρίες. Πρέπει να διασφαλίσουμε με κάθε τρόπο ότι θα διατηρήσουμε τον έλεγχο. Στη συνέχεια χρειάζεται να βρούμε τις λύσεις που πρέπει» σχολίασε ο κόουτς των πρωταθλητών Ολλανδίας, Έρικ Τεν Χαγκ.

Αγωνιστικά Νέα: Ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και είναι διαθέσιμος ο σέντερ μπακ Μπλιντ (22/0) -που μπορεί πάντως να προφυλαχθεί- όχι όμως και ο δεξιός οπισθοφύλακας Μαζραουί (15/0). Θα λείψει επίσης ο μέσος Τίμπερ (8/0). Τιμωρημένος λόγω ντόπινγκ ο γκολκίπερ Ονάνα (20/0) ο οποίος θα μείνει εκτός μέχρι το τέλος του 2021, ενώ δεν είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου και ο στράικερ Αλέ (11/6) ο οποίος μετά από τραγικό λάθος έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η πρόκριση έχει κριθεί από τον πρώτο αγώνα σε αυτό το ζευγάρι με τον Άγιαξ να βρίσκει γκολ στο τέλος που διαμόρφωσαν το τελικό 3-0 κι έκαναν το έργο του πολύ απλό ενόψει του επαναληπτικού. Ο «Αίαντας» θα πρέπει να παρουσιαστεί με έλλειψη σοβαρότητας για να μην πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ κι αυτό δύσκολα θα συμβεί. Η Γιουνγκ Μπόις από την πλευρά της γνωρίζει πολύ καλά ότι θα πρέπει να επιτεθεί, ωστόσο αν αφήσει κενούς χώρους θα τιμωρηθεί και τα πάντα θα τελειώσουν. Θεωρούμε ότι δύσκολα θα «ανοίξει» πολύ αυτό το ματς και θα πάμε με τα 2-3 γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Γιούνγκ Μπόις δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X
  • Η ομάδα Άγιαξ νίκησε στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2
  • Η ομάδα Γιούνγκ Μπόις νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1
  • Η ομάδα Γιούνγκ Μπόις νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
18/3/2021
Γιούνγκ Μπόις
Άγιαξ
0 - 2
11/3/2021
Άγιαξ
Γιούνγκ Μπόις
3 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο New_blackjack12, με το υψηλότερο yield +7.05% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες