6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γιβραλτάρ - Βουλγαρία

9/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 162
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 688 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βουλγαρία - Γιβραλτάρ στις 23/9/2022

Προϊστορία

23/9/2022 ΒουλγαρίαΓιβραλτάρ 5 - 1
9/6/2022 ΓιβραλτάρΒουλγαρία 1 - 1
11/11/2020 ΒουλγαρίαΓιβραλτάρ 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 10,051 4.3%
X
€ 21,776 9.4%
2
€ 200,493 86.3%
Over
€ 8,450 37.6%
Under
€ 13,999 62.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

112 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

5

2

Σουτ εκτός εστίας

4

39%

Κατοχή μπάλας

61%

1

Οφσάιντ

1

4

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

8

3

Αλλαγές

3

12

Φάουλ

14

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Victoria Stadium
  • Χωρητικότητα: 5000
  • Θεατές: 1427
Με νέο τεχνικό και ανάγκη για «ξέσπασμα» η Βουλγαρία

Με νέο τεχνικό και ανάγκη για «ξέσπασμα» η Βουλγαρία

To Γιβραλτάρ υποδέχεται την Βουλγαρία στην 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου της League C του Nations League. Από εντός έδρας ήττα από την Βόρεια Μακεδονία προέρχονται οι γηπεδούχοι, από βαριά εντός έδρας ήττα με την Γεωργία και οι φιλοξενούμενοι αντίστοιχα.

Υπέστη δεύτερη σερί ήττα, αυτή τη φορά με 0-2 από την Βόρεια Μακεδονία εντός έδρας. Το Γιβραλτάρ πάντως, παρ' ότι έχει δεδομένα μεγάλη διαφορά ποιότητας από τους αντιπάλους στην League C, πάλεψε και αφού σώθηκε από το δοκάρι στο 7', στο 19' θα μπορούσε να προηγηθεί, όταν ο Βαλαρίνο αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ μετά από λάθος γύρισμα προς τα πίσω της αντίπαλης άμυνας.

Τελικά δύο λεπτά αργότερα (21') έγινε το 0-1 και τα πράγματα δυσκόλεψαν αισθητά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του ματς, αλλά το Γιβραλτάρ άγγιξε ξανά την ισοφάριση στο 62' με τον Γουόκερ να εκτελεί φάουλ με σέντρα-σουτ αναγκάζοντας σε δύσκολη επέμβαση τον αντίπαλο γκολκίπερ.Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη ευκλαιρία των γηπεδούχων που, μετά από κακή συννενόηση του γκλκίπερ Κόλεϊνγκ και του Γουίσερμαν, δέχτηκαν και δεύτερο γκολ στο 84', με την ήττα να έρχεται φυσιολογικά.

Τελευταία νίκη για το Γιβραλτάρ ήταν το 1-0 επί του Λιχτενστάιν στις 10 Οκτωβρίου 2020 για το Nations League και πλέον έχει συμπληρώσει 14 ματς χωρίς νίκη με ρεκόρ 0-2-12. Αξιόμαχοι στο βαθμό που μπορούν οι Ίβηρες, που παρέμειναν πάντως για τέταρτο σερί ματς χωρίς γκολ. Είναι μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό, αλλά ουσιαστικά το εντός έδρας με την Βουλγαρία έχει χαρακτήρα τελικού για την παραμονή στην League C.

«Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα και την προσπάθεια των παικτών μου. Ήμαστε ανταγωνιστικοί σε μεγάλο μέρος του ματς και ίσως μπορούσαμε να πετύχουμε κι ένα γκολ. Κοιτάμε πλέον το ματς με την Βουλγαρία, όπου θέλουμε να έχουμε ανάλογη εικόνα» , δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Γιβραλτάρ, Χούλιο Σέζαρ Ρίμπας.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε κι επίστρέφει ο αμυντικός Ολιβέρο (Γιουρόπα). Εκτός αποστολής ο αμυντικός Μπόσιο (Γιουρόπα) και οι επιθετικοί Ντε Μπαρ (Γουίκομ) και Γιομ (Γιουρόπα), που είχαν κληθεί αρχικά στην προεπιλογή των 27 παικτών.

Η αποστολή του Γιβραλτάρ:

Τερματοφύλακες: Κόλινγκ (Γκλεντόραν), Μπάντα (Γιουρόπα), Αβεγιάνο (Λινξ), Λόπες (Γιουρόπα), Βίκτορ (Σεντ Τζόζεφς)

Αμυντικοί: Ρ.Τσιπολίνα (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Τ.Τσιπολίνα (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Σέρτζαντ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ολιβέρο (Γιουρόπα), Γουάιζμαν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Άνεσλι (Μπλάκμπερν), Μουελχί (Σεντ Τζόζεφς), Μπρίτο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Τζόλι (Γιουρόπα), Μπόσιο (Γιουρόπα), Σάντος (Μονς Κάλπε), Λόπες (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Κουμπς (Μπρούνος Μάγκπις), Θορν (Κόλετζ 1975)

Μέσοι: Γουόκερ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ερνάντες (Γιουρόπα), Πονς (Σεντ Τζόζεφς), Τορίγια (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ρόναν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Μπαντρ (Γιουρόπα), Βαλαρίνο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Μπάλανταϊν (Μάντσεστερ 62), Ντούα (Μονς Κάλπε), Πόζο (Μπαλόν ντε Κάντιθ), Σαλάχ (Λινξ)

Επιθετικοί: Κασιάρο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ντε Μπαρ (Γουίκομ), Στάιτς (Στάρμπριτζ), Κουμπς (Μπρούνος Μάγκπις), Γιομ (Γιουρόπα), Μόργκαν (Μπρούνος Μάγκπις), Γκράσια (Κόλετζ 1975), Γουίλσον (Μάντσεστερ 62).

Γνώρισε απίστευτη συντριβή με 2-5 από την Γεωργία εντός έδρας. Οι Βούλγαροι δεν μπήκαν στο ματς σε κανένα σημείο του και βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ από το 4',ε ενω΄στο 31' το αυτογκόλ του Χριστόφ διαμόρφωσε το 0-2 για το πρώτο μέρος. Η μείωση με κεφαλιά του Ίλιεβ στο 50' έφερε χαμόγελα και αισιοδοξία, αλλά ένα τρομερό κρεσέντο των Γεωργιανών που συνοδεύτηκε με τρία γκολ (52', 58', 70') έφερε το σκορ σε δυσθεώρητα ύψη. Ο Στεφάνοφ μείωσε με κοντινή προβολή στο 83', ενώ στο 90'+4' η Γεωργία είχα και χαμένο πέναλτι (δοκάρι) για το 2-6.

H «βαριά» ήττα έφερε και άμεσες αλλαγές με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιάσεν Πετρόφ, που ανέλαβε το 2021, να αποτελεί άμεσα παρελθόν. Στην θέση του ανέλαβε ως υπηρεσιακός ο Γκεόργκι Ιβάνοβ, που εκτελεί παράλληλα και χρέη αθλητικού διευθυντή στην ομάδα. Έμεινε πάντως πολύ πίσω αναφορικά με την διεκδίκηση της πρωτιάς, ενώ πλέον μετρά έξια ματς χωρίς νίκη και αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν για εννιά σερί ματς.


«Νιώθω άσχημα και περίεργα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια. Θα κάτσω στον πάγκο για τα επόμενα δύο ματς της ομάδας, με στόχο να συνέλθουμε» , δήλωσε ο υπηρεσιακός ομοσπονδιακός τεχνικός της Βουλγαρίας, Γκεόργκι Ιβάνοβ, που διαδέχτηκε τον Πετρόφ, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή τους μετά την ήττα από τους Γεωργιανούς, αναλαμβάνοντας την ευθύνη και τονίζοντας πως ηθικά είναι σωστό να αποχωρήσει.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίες ο επιθετικός Κιρίλοφ (Σλάβια Σόφιας) και ο μέσος Γιάνκοφ (Λουντογκόρετς).

Η αποστολή της Βουλγαρίας:

Τερματοφύλακες: Μιχαΐλοφ (Λέφσκι Σόφιας), Ντιουλγκέροφ(Τσέρνο Μόρε), Βούτσοβ (Σλάβια Σόφιας)

Αμυντικοί: Νεντιάλκοφ (Λουντογκόρετς), Α.Χριστόβ (Κοτσένζα), Π. Χριστόφ (Σπέτσια), Τουρίτσοφ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Τζορμπατζίνσκι (Σταλ Μίελετς), Γιορντάνοφ (Βεστέρλο), Ποπόφ (Τσέρνο Μόρε), Γκαλάμποφ (Μακάμπι Νετάνια).

Μέσοι: Νεντέλεβ (Μπότεφ Πλόβντιβ), Τσότσεβ (ΤΣΣΚΑ 1948), Γιανκόβ (Λουντογκόρετς), Μαλίνοφ (Λέουβεν), Μιλάνοφ (Λέφσκι Σόφιας), Κράστεφ (Λέφσκι Σόφιας), Κράεφ (Λέφσκι Σόφιας), Στεφάνοφ (Λέφσκι Σόφιας), Κονσταντίνοφ (Άρσεναλ Τούλα)

Επιθετικοί:Ντεσπότοβ (Λουντογκόρετς), Γιόμοφ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Α. Ίλιεβ (Άσκολι), Γ.Μίντσεβ (Ρίγα), Μ..Μίντσεβ (Σλάβια Πράγας), Κιρίλοφ (Σλάβια Σόφιας)

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Παλεύει κάθε ματς το Γιβραλτάρ, αλλά αυτό δεν αρκεί. Θεωρητικά το ματς είναι ταυτόχρονα «τελικός» παραμονής και τεέυταίο... χαρτί για να προλάβουν την πρωτιά οι Βούλγαροι, καθώς αν πέσουν θύμα έκπληξης «μπλέκουν» σε περίεργα μονοπάτια. Κακό το κλίμα στους Βαλκάνιους, που καρατόμησαν και τον Πετρόφ από τον πάγκο, αλλά αυτή είναι η ευκαιρία τους να βάλουν τέλος σε μία σειρά από αρνητικά σερί και να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη. Το διπλό δεν έχει καμία αξία, αλλά αν πονταριστεί από τα πρώτα 45 λεπτά ανεβαίνει σε αξιοπρεπή απόδοση.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  2 Βουλγαρία 6 9 2 3 1 10:8
  4 Γιβραλτάρ 6 1 0 1 5 3:18
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: 1X
  • » Ο jiannn, με το υψηλότερο yield +1.49% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες