3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γερμανία - Αρμενία

Προϊστορία

14/11/2021 ΑρμενίαΓερμανία 1 - 4
5/9/2021 ΓερμανίαΑρμενία 6 - 0
6/6/2014 ΓερμανίαΑρμενία 6 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 472,324 96.1%
X
€ 12,402 2.5%
2
€ 6,731 1.4%
Over
€ 9,932 78.9%
Under
€ 2,649 21.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

84 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Mercedes Benz Arena
  • Φυσικός χλοοτάπητας
  • Χωρητικότητα: 60449
Μάχη κορυφής στην Στουτγκάρδη

Μάχη κορυφής στην Στουτγκάρδη

Μάχη κορυφής στην Στουτγκάρδη, με την Γερμανία να υποδέχεται την πρωτοπόρο Αρμενία με μόνο στόχο τη νίκη που θα της επιτρέψει να ανέβει αυτή στην πρώτη θέση.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Δεν εντυπωσίασε σε καμία περίπτωση στο ντεμπούτο του Χάνσι Φλικ στον πάγκο της, παίρνοντας νίκη με το… φτωχό 2-0 στην έδρα του αδύναμου Λιχτενστάιν. Κυρίαρχη όπως αναμενόταν αλλά όχι με φαντασία στο παιχνίδι της, βγάζοντας πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι. Πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με Βέρνερ (41’) και Σανέ (77’) και κρατάει μόνο τους τρεις βαθμούς.

«Δεν είναι εύκολο να σκοράρεις απέναντι σε ομάδες που παίζουν τόσο πίσω. Δεν μείναμε ικανοποιημένοι με το σκορ στο ματς με το Λιχτενστάιν αλλά το σημαντικό για μένα ήταν η αφοσίωση που έδειξαν οι παίκτες μου. Εμπιστεύομαι την ομάδα αλλά πρέπει να… κολλήσουμε περισσότερο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Φλικ.

Επέστρεψε στις νίκες στα προκριματικά του Μουντιάλ μετά την εντός έδρας ήττα με την Βόρεια Μακεδονία τον Μάρτιο. Στο 3-0-1 το ρεκόρ της, βρίσκεται στην 2η θέση και στο -1 από την πρωτοπόρο Αρμενία, την οποία αντιμετωπίζει απόψε. «Παίζουμε με αντίπαλο που παίζει με 4-4-2 και πρεσάρει ψηλά από το κέντρο. Έχουν πολλούς γρήγορους παίκτες που παίζουν καλά στην επίθεση. Τα 3 παιχνίδια με Αρμενία και Ισλανδία είναι κομβικά για εμάς και στόχος είναι να πάρουμε 9 βαθμούς», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Αγωνιστικά Νέα: Ο μπακ Γκόσενς (Αταλάντα) χτύπησε στο πόδι στο παιχνίδι με το Λιχτενστάιν και τέθηκε νοκ-άουτ το σημερινό. Από την άλλη αμφίβολος αλλά με καλές πιθανότητες δίνεται ο επιθετικός Χάβερτς (Τσέλσι), ο οποίος ταλαιπωρείται με κρύωμα. Προπονήθηκε ο βασικός γκολκίπερ Νόιερ (Μπάγερν) και λογικά επιστρέφει στο αρχικό σχήμα αντί του Λένο. «Μεγάλο μέρος της ομάδας που έπαιξε με το Λιχτενστάιν θα ξεκινήσει την Κυριακή», δήλωσε ο Φλικ.

Η αποστολή της Γερμανίας:


Τερματοφύλακες: Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Τραπ (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Λένο (Αρσεναλ).

Αμυντικοί: Μπακού (Βόλφσμπουργκ), Γκόζενζ (Αταλάντα), Κέρερ (Παρί Σεν Ζερμέν), Κλόστερμαν (Λειψία), Ράουμ (Χόφενχαϊμ), Ρίντιγκερ (Τσέλσι), Σλότερμπεκ (Φράιμπουργκ), Ζίλε (Μπάγερν Μονάχου).

Μέσοι: Νταχούντ (Ντόρτμουντ), Ρόις (Ντόρτμουντ), Γκορέτσκα (Μπάγερν Μονάχου), Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου), Μίλερ (Μπάγερν Μονάχου), Μουσιάλα (Μπάγερν Μονάχου), Σανέ (Μπάγερν Μονάχου), Γκουντογκάν (Μάντσεστερ Σίτι), Χάβερτς (Τσέλσι), Χόφμαν (Γκλάντμπαχ), Νόιχαουζ (Γκλάντμπαχ), Βιρτς (Λέβερκουζεν).

Επιθετικοί: Αντεγιέμι (Σάλτσμπουρκ), Γκνάμπρι (Μπάγερν Μονάχου), Βέρνερ (Τσέλσι).ΑΡΜΕΝΙΑ

Γνώρισε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στον όμιλο, μένοντας στο 0-0 με την Βόρεια Μακεδονία στα Σκόπια. Κυρίως σε αμυντικό ρόλο στο παιχνίδι, δέχτηκε πίεση αλλά αμύνθηκε αποτελεσματικά και επέτρεψε στην αντίπαλο μόλις ένα σουτ εντός εστίας. «Είμαι ικανοποιημένος με το παιχνίδι της ομάδας μου. Οι παίκτες έδειξαν ότι μπορούν να παλέψουν. Πήραμε ένα βαθμό και συνεχίζουμε» δήλωσε ο τεχνικός της Καπαρός.

Πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία, έχοντας 10 βαθμούς μετά από 4 παιχνίδια. Τον Μάρτιο έκανε το 3x3 απέναντι σε Λιχτενστάιν (1-0 εκτός), Ισλανδία (2-0 εντός) και Ρουμανία (3-0 εντός) και με το βαθμό που απέσπασε την Πέμπτη στα Σκόπια, διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου και στο +1 από την Γερμανία. Μεταμορφωμένη με τον πολύπειρο Καπαρός στον πάγκο της, μετράει μόλις μια ήττα στα 11 τελευταία, αυτή στο φιλικό του Ιουνίου με την Σουηδία (6-4-1).

«Συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάνω στη φιλοσοφία της ομάδας. Εάν θέλουμε να πετύχουμε πρέπει να παίζουμε ομαδικά. Το γεγονός ότι παίζουμε απέναντι σε τόσο δυνατή ομάδα δε μας δίνει κάποιο επιπλέον κίνητρο. Το κίνητρο μας είναι ότι παίζουμε για το έθνος και τη χώρα μας. Το παιχνίδι με την Γερμανία είναι πολύ δύσκολο αλλά παράλληλα μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόκληση», δήλωσε ο έμπειρος Ισπανός τεχνικός.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισαν και επιστρέφουν οι χαφ Μπαϊραμιάν (Ροστόφ), Μπαρσεγκιάν (Αστάνα) και ο στόπερ Χαρογιάν (Καντίθ). Δεν έχει κληθεί λόγω τραυματισμού ο εξτρέμ Γκαζαριάν (Πιούνικ).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Γιουρτσένκο (Αλασκέρτ), Μπεγκλαριάν (Ούραρτου), Αϊβάζοβ (Ούραρτου)

Αμυντικοί: Χαμπαρντζουμιάν (Ανόρθωσις), Χοβχανισιάν (Καϊράτ), Τσάλισιρ (Σίλκεμποργκ), Χαρογιάν (Κάντιθ), Χοβχανισιάν (Πιούνικ), Βοσκανιάν (Αλασκέρτ), Μκογιάν (Αραράτ), Τερτεριάν (Αραράτ)

Μέσοι: Μκιταριάν (Ρόμα), Μπαρσεγκιάν (Αστάνα), Μπιτσακτσιάν (Ζίλινα), Μπαϊραμιάν (Ροστόβ), Ούντο (Ατιράου), Σπερτσιάν (Κρασνοντάρ), Κοριάν (Ορενμπουργκ), Νταβιντιάν (Χίμκι), Αρτάκ Γκριγκοριάν (Αλασκέρτ), Ανγκούλο (Αραράτ), Σαγκογιάν (Αραράτ), Αβανεσιάν (Αραράτ), Βαρντανιάν (Πιούνικ)

Επιθετικοί: Ανταμιάν (Χόφενχαϊμ), Γκελογιάν (Μπάλτικα), Καραπετιάν (Αραράτ Αρμένια).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γερμανία υποδέχεται την πρωτοπόρο Αρμενία και θέλει τη νίκη για να την προσπεράσει στην κορυφή. Δεν έβγαλε μάτια στο Λιχτενστάιν η «νασιοναλμανσάφτ» στο ντεμπούτο του Φλικ και θα ψάξει μια νίκη με εμφατική εμφάνιση μπροστά στον κόσμο της. Από την άλλη οι Αρμένιοι έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά στα προκριματικά και μπορούν να εκμεταλλευτούν τα αμυντικά θέματα που παρουσιάζουν συνήθως τα «πάντσερ». Πολύ χαμηλά το όβερ, θα πάμε με το 4-6 γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1ος γύρος: 10ος όμιλος
  1 Γερμανία 10 27 9 0 1 36:4
  4 Αρμενία 10 12 3 3 4 9:20
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.86% έπαιξε: 1
  • » Ο ref1969, με το υψηλότερο yield +7.02% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.64% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες